Hej curke, kako smo? Kako smo proveli vikend?
Mi smo u sub konacno zavrsili sa izolacijom tako da smo jucer cijeli dan proveli vani na suncu..
Ja i dalje jedem minimalno, jucer smo rostiljali naravno nisam mogla ni blizu od mirisa 🙄
Inna odmori par dana od testova, napravi dan nakon ocekivane M, znam da od Clearblue postoji onaj ekstra osjetljiv koji mozes raditi 7 dana prije ocekivane M pa napravi sad taj ako ces biti mirnija. U svakom slucaju zelim da ti svi budu poz i da ostanes ovdje s nama
Chivas sretno na pregledu 😉
Aries, ja sam za vikend fino odmorila, posjetila roditelje. Mama napravila svasta fino da jedemo, ali slabo sam i ja jos uvijek, sa hranom sam na Vi. Banane su me do sad spasavale, vjeruj mi. Dva dana nisam povratila, iako cesto imam nagone, ali posto vise nemam snage, uzmem kikiriki i sl pojedem, kako bih zaustavila. I eto sinoc mi je to proslo. Jucer pojela maluu cokoladicu i bas bas mi je bilo muka. Tako da vise ni ne pokusavam, vidim da jos nisam spremna za konkretnu hranu i slatkise. ALi polako, vjerujem da cemo ubrzo prevazici ovo i nastaviti dalje.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Sretno na pregledima, javljajte detalje! :)
Moj prvi pregled je u četvrtak. Joj, tko će to dočekati? Na poslu sam, baš je teško koncentrirati se. Fizički sam prisutna, ali glavom negdje drugdje. Čudan osjećaj između gladi i mučnine.Oči peku. Od par koraka se uspušem.Koliko vi planirate ostati na poslu?
Curee da i ovdje napisem :) Danas sam dobila nalaz prenatalnog testa, i rezultat je negativan, hvala Bogu. Nema nikakvih ustanovljenih trisonomija i aneuplodija. :) Ostane nam jos saznati spol, a to sam izabrala da mi posalju konfetice, da mi ne pisu u emailu
Aaa bravoo super! Bas mi je drago da je sve ok! E sad fino opuštanje i polako do iducih pregleda!
url=https://lilypie.com]
Curee da i ovdje napisem :) Danas sam dobila nalaz prenatalnog testa, i rezultat je negativan, hvala Bogu. Nema nikakvih ustanovljenih trisonomija i aneuplodija. :) Ostane nam jos saznati spol, a to sam izabrala da mi posalju konfetice, da mi ne pisu u emailu
Ajme odlične vijesti jako mi je drago!! Kad otvarate konfetiće i daj kaži imaš li kakav predosjećaj da vidimo jesi li bila u pravu haha 🥰
Hvalaa ti
Otvaramo cim stignu postom, nadam se u toku sedmice, ili do kraja sedmice ako Bog da. A moj predosjecaj, ili je samo to neka unutarnja jaka zelja, ne znam, ali nekako osjecam da je zensko. Pa budemo vidjeli Ja nekako ocekujem tu pink boju hahaha Sve u svemu, neka nam je zivo i zdravo, da ga docekamo i uzmemo u narucje.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Aaa bravoo super! Bas mi je drago da je sve ok! E sad fino opuštanje i polako do iducih pregleda!
Hvala ti Malla Da, sad mi je malkice lakse, vjeruj
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Sretno na pregledima, javljajte detalje! :)
Moj prvi pregled je u četvrtak. Joj, tko će to dočekati? Na poslu sam, baš je teško koncentrirati se. Fizički sam prisutna, ali glavom negdje drugdje. Čudan osjećaj između gladi i mučnine.Oči peku. Od par koraka se uspušem.Koliko vi planirate ostati na poslu?
U prvoj T sam radila do kraja u ovoj neću uopće, sad troškom stari godišnji i doma sam onda sa malim 😁
Bravo, super! Zaslužujemo.
Čestitam na lijepim vijestima!
Baš lijepe vijesti za ponedjeljak popodne. ❤️ Držimo fige i za sve preglede koji nam slijede. Svakako javite da popratimo.
Baš mi je žao svih vas s mučninama. Meni je okej, bude mi mučno ako sam gladna i ne paše mi čokolada. Al nekako mi je teško zamisliti da mi je toliko mučno da ne mogu ništa pojesti...baš vam želim da to skroz prođe čim prije.
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Pozdrav svima,
Evo konačno sam se okuražila da se registriram na forum i javim u ovu grupu :) Plusić sam vidjela 14.01., bila sam već dvaput na uzv radi spottinga (1.put se nije ništa vidjelo, ali su mi našli cistu i to dosta veliku na jajniku, 2.put potvrđena trudnoća in utero ali nitko ne zna od kud krvarenje 🤷♀️). Uglavnom, sljedeći pregled mi je 11.02. i ne mogu dočekati taj dan. I da, upravo sam i prebolila i Covid :/ Nitko još ne zna za trudnoću (osim muža i mame) jer me užasno strah da neće loše završiti. Inače, to mi je druga trudnoća, već imamo curicu od 2 godine :)
Eto, sad kad sam ispisala biografiju haha, veselim se međusobnoj podršci i tipkanju!
Pozdrav svima i dobrodošlica novim curama!
Što se tiče testova za trudnoću, crtice su uglavnom jako slabo vidljive sve do izostanka menstruacije, a moguće čak i prvih par dana nakon izostanka. Lijekovi su mi struka tako da vam sa sigurnošću mogu reći da se ništa loše neće dogoditi od jedne tablete Ibuprofena 400mg, ali ga apsolutno treba izbaciti tijekom trudnoće i dojenja. Paracetamol je nažalost jedina opcija, al pretrpimo mi žene svakakve bolove ☺️ Ja sam cijeli vrijeme na granici gladi i mučnine i imam neke čudne želje za hranom 🤣 I da, sanjam neke lude snove. Sanjate li i vi?
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji