Slažem se s Brontosauricom da je strašno da nas se tako otpisuje. Često bez razmišljanja i pitanja zašto je to tako. Al drago mi je da nas ima, ne osjećam se usamljeno. ❤️
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ima333 slazem se sa svime sto si rekla i lijepo si to sazela, nema ni smisla ici na sve, bit ce kako mora biti, hvala ti u svakom slucaju!
Michelangela, dobro nam dosla i sada ces ako Bog da imati urednu trudnocu do kraja :)
.
Tara. ne brini za kilograme, otici ce oni kao i u prvoj t. Zbog tih razloga, i bas zato sto zena poslije gubi i ravnotezu i sve, nisam ni planirala ici na more ove godine. Da mi je da sve bude okej, a mora ce biti ako Bog da. Za godisnji bih ostala doma 15 dana, odmorila, pripremila se, psihicki, fizicki, kucu pomalo pocistila i tako :) Ali vidjeti cemo, da li cu napraviti neku iznimku, mada mislim da ipak ne
.
Amelie, ti kao i ja, i u prosloj t i u ovoj samo sto krenem sa zdravom prehranom, i vjezbati, ja zatrudnim
.
Brontosaurica, dobro je da je plod okej, a hematom ce proci vjerujem. Pokusaj da odmaras sto vise, bez teskih tereta i biti ce u redu
.
Ima333, super za pregled, mnogo mi je drago, da je i nifty okej. I ja cekam rezultate svog prenatalnog, pa sam ushicena. Nadam se dobrim vijestima :) A i bebica ti bas fino raste, super :)
.
Granger, ee bravo, i meni muz za sada daje u stomak, mada bih voljela uskoro preci na bedro, nesto me plasi da sve dajem u stomak. A vjeruj da i ja imam modrica, s njima bas treba biti pazljiv i davati ju bar pola minute, polako vaditi nazad, ja imam dvije dobre modrice, plavo zelene zute boje, ali proci ce valjda kroz par mjeseci
.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Cure 35 godina je nista, ne dajte se obeshrabiti. Sve je to super
.
Prenatalni testovi, svi su oni sa tacnoscu negdje 99,99 %. Nekada nekome ispadnu losi rezultati pa na kraju se ispostavi da je sve u redu. Ja sam sinoc sanjala kako sam dobila kao los nalaz, Boze sva sam se prestravila
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Što se tiče prenatalnih testova raditi ću Panoramu, a prije nje će doktor napraviti mini anomality scan što je kao malo detaljniji ultrazvuk. Rekao mi je da on isključivo tako radi jer je prenatalni test kao dodatak urednom ultrazvuku znači jedno ne isključuje drugo.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Mislim da svaki dr radi taj mini anomaly scan u 12-13 tjednu kad mjeri nuhalni nabor i nosnu kost. Ja ni u prvoj ni drugoj trudnoći nisam išla na kombinirani probir niti sam radila NIPT testove. Sad se mislim, a vidjet ću što će i dr predložiti. Ako bi radila NIPT bila bi to panorama. Naravno podržavam sve koji idu na jedno i na drugo! Sad se mislim jer je treća trudnoća, imam 32 godine, muž 37 i više me strah iako znam da ne mogu baš puno utjecati na ishode.
url=https://lilypie.com]
Hvala tara, jesi! Ako imate prijedlog gdje u zg to privatno napraviti pisite! :)
Mislim da svaki dr radi taj mini anomaly scan u 12-13 tjednu kad mjeri nuhalni nabor i nosnu kost. Ja ni u prvoj ni drugoj trudnoći nisam išla na kombinirani probir niti sam radila NIPT testove. Sad se mislim, a vidjet ću što će i dr predložiti. Ako bi radila NIPT bila bi to panorama. Naravno podržavam sve koji idu na jedno i na drugo! Sad se mislim jer je treća trudnoća, imam 32 godine, muž 37 i više me strah iako znam da ne mogu baš puno utjecati na ishode.
A gledaj, 32 godine nije puno i s tim da imas dvije trudnoce od ranije uredne, mislim da i ako ne uradis prenatalni test, da si nekako mirna. Super si iznijela dvije trudnoce, dvoje djece zivo i zdravo, tako da ako i ne uradis, u vecini slucajeva sve bude ponovo u redu😊 Ja u prvoj trudnoci nisam ni pomisljala na to, uredno zatrudnila, nisam imala slucajeva takvih u porodici i mislim se trebalo bi i kod mene biti sve u redu, a sad sam radila i zbog doktora i zbog sebe, iako je prva beba bila bez ikakvih anomalija😊
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Cao cure moje..Ja vam se opet javljam...Moje krvarenje je uzasno obilno gore nego menstruacija
Moja doktorica mi je rekla a tim da ona nije vidjela trudnocu da ce to izaci
Beta u srijedu iznosila 686 danas odem uradit jer me dokt opet uputila sad beza skoro 1200..Znaci nije biokemijska teudnoca...
Naravno placuci odem privatno danas gdje doktorica ta vidi pocetak trudnoce sad
Sad se vidi na UZ kao ona vrecica ali ona kaze da po nalazu bete do ne izlazi...
Dala mi terapiju strogo mirovanje samo do wc u slucajh da se to krvarenje toliko nastavi moram za bolnicu
A u slucaju da se smanji moram sacekat nju do slj ponedeljka da ona vidi napredujel to ili ne...Ako ne moras cistit...
Molim vas imal neka iskustva ja sam ured poludila...
Ja sam se ponadala da je biokem.da ce to samo izaci...
Zasto beta se pravilno dupla ako ja toliko krvarim?
Pardon jucer sam radika betu danas otisla po nalaz..skroz sam izbezumljena ne znam sta pisem...
Sortiraj odgovore
Najstariji