Iman jako jako mi je žao, odboluj sada, daj si vremena i znaš šta slijedeća trudnoća će biti zdrava i prava 😘 mislim da nas ovdje ima poprilično s biokemijskom iza sebe a nakon toga ostvarenim zdravim trudnoćama. Šaljem zagrljaj!
Druge cure bravo za dobre preglede, neka samo tako nastavi.
Aries troretski je moguće iako mnogi nakon covida imaju neko vrijeme iskrivljene okuse, a ako mu se skombiniralo baš mu je veselo, sad zna kako ti je 😄🤣
Cure kojima je sutra pregled sretno, još samo malo i čekamo sutra dobre vijesti!
url=https://lilypie.com]
Aries nisam nikada cula da se neciji partner tako osjecao.. moguce da je od corone jos uvijek ako je imao jake mucnine u coroni jer meni je dosta trebalo da nadodem nakon corone bas zbog mucnina.
Draga Iman, jako mi je žao 😔
Nego, kad smo već kod toga i ja sam Djevica u horoskopu i već zezam muža da će mu biti super s dvije Djevice 🤣
Hhahahha ooo da, biti ce mu perfektno :D Sestra i ja smo obje djevice, ali smo drugacije nekako, ali opet "teske" u ponekim trenucima
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Natalie, ja sam na prvi pregled isla kad sam bila 5tj + 5 dana. Tako da okej je to za desetak dana, kada odes na pregled fino ce se vidjeti, moguce i srceko da ce kucati odmah vec tad
.
Kokolo, super za sada, i u mojoj prvoj t samo se tackica vidjela pa to brzo brzo preraste :) Sada vaginalete redovno, nadam se da ce svrbez uskoro proci, i do sledeceg pregleda da bude sve kako treba
.
Aries, sto se tice povezanosti, mislim da je moguce. Kejsy je imala jedan taj slucaj koji je opisala. Ja sam ga takodjer imala. Bila sam mnogo bliska sa svojom bakom, al bas pre previse. I kada je ostala u bolnici i tacno znam vrijeme kada je preminula, nazalost. Ja sam bas u tom momentu doma se borila sa zivotom. Roditelji su bili van sebe, samo sam se probudila odjednom i pocelo je kao nekakvo gusenje, tezina na grudima. Strasno, i to je proslo nakon 1h sam zaspala vec. Nakon ppar sati budjenje i saznamo za tuznu vijest. I onda smo povezali sta se zapravo desilo. Stvarno nesto nedefinisano. Tako daa, sve je moguce u sustini. :)
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Mama anđela super jedva čekam da idem. 🥰 Srceko pocne kucati krajem 5 tjedna ili u 6?
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Chivas čestitam i dobrodošla!
Brontosaurica sretno danas na pregledu. Mene ti uhvati treskavica kroz dan al ona kao "hladno mi je" utoplim se pa prođe. Nije me nešto zabrinulo jer isto tako znam imati napade vrućine, sve to pripisujem trudnoći i hormonima.
Danas ćeš vjerojatno dobiti uputnicu za vađenje krvi gdje će se kontrolirati šećer. Ja sam u drugoj trudnoći zbog šećera bila.stavljema na dijetu 1800 kcal, šećer mi je bio 5.4 a u trudnoći je granica 5.2 nisam imala nikakve simptome. Ako su blaže verzije tad ideš na dijetu, ako su malo jače tada je jača dijeta, malo više kontrola i potencijalne pretrage u Petrovoj. Uglavnom ništa pre strašno zahtjrva samo malo više discipline.
url=https://lilypie.com]
Iman baš mi je žao. Al sigurna sam da te uskoro čeka uspješna trudnoća.
Trixie super zbog pregleda. Evo i ja javljam da smo na 7+1 danas čuli srce i počinjemo s Clexanom. Baš sam strepila.
Aries moguće da je mužu to posljedica korone. Ne znam, al opet, možda stvarno toliko suosjeća. Sas nek barem vidi koliko te treba pazit i mazit.
Brontosaurica žeđ inače je znak šećerne, ali opet, i tudnoća sama po sebi zahtijeva više vode kad se broj stanica jako povećava, ti ipak provjeri krv da budeš sigurna. Sigurnosti nikad dosta.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Nove cure, dobro došle. Nadamo se da će bit puno bebača.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Natalie, sve zavisi. Ja sam isla sa 5+5 i nismo imali otkucaje, dok kod nekog tada vec budu. Ali tu je to negdje, oko otprilike vecinom otpocne :)
.
Chivas, dobro nam dosla i da sve bude uredno i kako treba
.
Granger, drago mi je da je sve u redu. I ti znaci sada uzimas Clexane, ja ih zovem prija Clexanka Da li ih dajes sama ili neko drugi? Meni za sada muz jer se plasim, a morati cu kad tad sama se nauciti na to. :/
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Mama anđelasuper jedva čekam da idem. 🥰 Srceko pocne kucati krajem 5 tjedna ili u 6?
Kako kome u mojoj prvoj qt je sa 5+5 a sad sa 5+3 nije bilo ni zv samo gv. Najsigurniji je ići u 6 ili 7 tt. Tad bi već sve trebalo.
Cure jel koja imala gestacijska dijabetes u prvoj T? Ja bogu hvala nisam. Al počinjem sumnjati. Pijem enormne količine vode i stalno sam zedna i onda piskim po 10 puta kroz noć što je baš previše. Ugl svakako danas ću sve napomenuti ginek.jer uz ove promjene gdje me malo hvata drhtavica malo vrućina i još to ne znam jel mi se šta poremetili štitnjača možda. Javim šta mi kaže, ali zanima me jel koja imala iskustva sa gestacijskim i ako da kako vam se ocitovao jeste imale kakve simptome.
Budem planirala tako, prije 6 tt nebum išla, ako bude do tad sve uredu. Bolje izbjeci stres ako nema potrebe za tim.
I ja sam jako zedna, znam popiti i vise od dva litra i onda hodam na wc svako malo.
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji