Hvala cure, malo mi je lakse ☺️ Ipak jedva cekam ponedjeljak i pregled, da mi sto kazu srce bas bude na mjestu
😍
☺️
Ima333 super za pregled! Ja bi se mozda trebala narucit za nifty za 2 tjedna. Mozes li mi molim te reci kako se radi taj pregled i gdje si ga radila ako si iz zg? Hoces li raditi i onaj kombinirani probir? Ja se bas ne kuzim jos u te preglede i sto je najbolje napraviti jer jos nisam u tom tjednu pa nisam toliko istrazivala. Ako mi mozes podijelit svoje iskustvo bila bih ti zahvalna!🤗
Draga Mama_anđela evo uspješno sam obavila prvo pitanje. Bez problema, sama u trbuh. Nije bilo strašno, ali ušlo je i malo zraka što je odvratan osjećaj. Moram pripaziti da nas da ne stisnem do kraja.
Dobro došla Emily, nemoj brinuti oko bolova, sve je to u redu dok su podnošljivi. Ipak maternica raste baš kako kaže Brontosaurica, a svi ostali organi se moraju nekako prerasporediti da naprave mjesta.
Ima333 i Brontosaurica super za preglede. Ja isto planiram Nifty u 10 tjednu (naravno s nadom da ćemo uspješno doći do njega) jer sam ipak već u godinama. Malo me nervoza hvata, ali nadam se da će proći dobro. Tarry mislim da nema potrebe raditi kombinirani ako radiš Nifty. Ispravite me ako griješim.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
DragaMama_anđelaevo uspješno sam obavila prvo pitanje. Bez problema, sama u trbuh. Nije bilo strašno, ali ušlo je i malo zraka što je odvratan osjećaj. Moram pripaziti da nas da ne stisnem do kraja.
Dobro došlaEmily, nemoj brinuti oko bolova, sve je to u redu dok su podnošljivi. Ipak maternica raste baš kako kaže Brontosaurica, a svi ostali organi se moraju nekako prerasporediti da naprave mjesta.
Ima333 i Brontosauricasuper za preglede. Ja isto planiram Nifty u 10 tjednu (naravno s nadom da ćemo uspješno doći do njega) jer sam ipak već u godinama. Malo me nervoza hvata, ali nadam se da će proći dobro.Tarrymislim da nema potrebe raditi kombinirani ako radiš Nifty. Ispravite me ako griješim.
Maa kakve godine 34 hej. :) ne sekiraj se :)
Hahaha...vi ostale nemate napisane godine u potpisu pa ja sve cijelo vrijeme imam feeling da ste skroz mlađahne i poletne, a ja starudija. :):):):):) Kažeš 34 nije puno? Cure na poslu mi stalno govore da mi je već kasno za djecu. Užas.
👸36 (trombofilija)
🤴36
Tarry i Granger, moj ginekolog mi je bio ponudio da kod njega mogu izvaditi krv, te oni imaju sa Geneplanetom dogovoreno da dodu po uzorak krvi, a placanje se uvijek vrsi preko stranice od Geneplanet. Kako sam na Merkuru na hitnoj bila naisla na super dr koji radi i privatno, on mi je isto ponudio Nifty preko svoje poliklinike, pa sam se ipak za to odlucila iskljucivo zato sto sam htjela da mi on sada napravi malo detaljniji pregled i odradi Nifty, kako bi s njim mogla kasnije i prokomentirati i posavjetovati se po potrebi, kao i kasnije napraviti anomaly scan. Odlucila sam se za Nifty zbog prethodnog spontanog i svojih godina. Tamo su mi izvadili krv koju oni posalju u Breyer u Ilici, a ja platila preko stranice Geneplanet i sad cekamo 10ak dana. Nifty mozete napraviti gdje god zelite, jer se iskljucivo radi privatno i cijena je ista, uvijek placate Geneplanetu.
Ima vise tih testova i sve su to statisticki testovi, niti jedan nije 100 posto. Svako ima svoje misljenje oko toga, ali ja sam rekla da cu barem taj odraditi cisto zbog godina, pa kako bilo.
Vjerujte mi i ja sam trtarila kao nikad do sad, kako ce proci pregled, a kad sam vidla to malo cudo, pao mi je kamen sa srca. Imala sam i malo visi tlak od nervoze. 🙈
Da, meni je isto ginekologica rekla da kod njih vadim krv pa je one dalje šalju za Zg (nisam upamtila gdje, al onda valjda u Geneplanet) i da su nalazi kroz tjedan dana, a da plaćanje vršim prema Geneplanetu direktno. Ništa u prirodi nije 100%, ali čini mi se da je umirujuće čuti dobre vijesti. Kaj ja znam, nisam ni sama pametna. Ima333 jel bad ako pitam koliko imaš godina?
👸36 (trombofilija)
🤴36
Ima333 hvala puno! Oprosti imam jos nekih pitanja, nisam neke stvari skuzila. Dakle Nifty se vadi iz krvi no radili su ti i ultrazvucni pregled malo veci, je li to onaj probir? Oprosti citam i citam sad i neke clanke i svejedno mi je dosta zbunjujuce. Ja bih sa 10 tjedana trebala ici na redovitu kontrolu kod svog ginekologa p bih mu onda mogla reci da mi ne radi ultrazvuk da se narucim na taj bitni u polikliniku vili ili negdje gdje imaju dobar uzv i gdje rade probir i da odmah mogu izvaditi krv za nifty.
I cure niste stare, to su gluposti! Danas je normalno rađati iza 30.te. Nemojte da vas druge obeshrabre 🤗
Granger ja imam 35 🤭 otpisali su me već na sve strane sto se djece tiče, ali ne dam se 😂
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Imam 36 god. i isto su me već otpisali što se djece tiče, ali ljudi su takvi, ne zamjerim jer ne razmišljaju zašto je to tako..
Čestitam svima na dobrim pregledima i drago mi je da se grupa popunjava 🥰
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Ima333 hvala ti puno na informacijama! Mislis li da bi nifty pokazao sve, ili je potreban i malo veci uzv napraviti u tom razdoblju? 10 do 12 tj.
Sortiraj odgovore
Najstariji