Brontosaurica, i ja imam napadaje treskavice, ali s druge strane i vrućine. Tak da se oblačim pa skidam i u krug 🤣 Ja bi rekla da je to sve zbog hormona i skroz normalno 🙂
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
I meni je isto tako, jučer me uhvatila treskavica da sam se uplašila da nemam temperaturu, ali temperatura normalna a meni hladno. Morala sam se dobro utopliti pa je prošlo, baš mi je čudno to bilo.
Žedna sam dosta i više pijem nego prije ali ne idem puno češće na wc. I ono što me muči je da sam stalno gladna, stvarno mi nije jasno kako i zašto ali nikako se najest 😄
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Mama_anđela ja ću evo prvu priju primiti danas navečer. Odlučila sam da je večer ipak zgodnije vrijeme jer sam obično doma tada pa da poštujem vrijeme. Pokušat ću sama, a ako neću moći onda će muž morati uletiti. Al nemam problem s iglama pa nekako mislim da će ići. Javim kako je prošlo. :)
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Brontosaurica imam stalno treskavicu i ono sto se kaze "led mi se uvuka u kosti" 😃
Uzas. Mjerim temp sve ok.
..
Ja sam isto u klubu da mogu jest od 0-24.. u prosloj trudnoci nisam jela puno..a sada..ajmeee ajme
Mama_anđelaja ću evo prvu priju primiti danas navečer. Odlučila sam da je večer ipak zgodnije vrijeme jer sam obično doma tada pa da poštujem vrijeme. Pokušat ću sama, a ako neću moći onda će muž morati uletiti. Al nemam problem s iglama pa nekako mislim da će ići. Javim kako je prošlo. :)
E to ti je super, kad nemas strah. Ja se plasim igle, inace i kad dajem krv, nikad ne smijem gledati kako ubada i u epruveticu punu krvi. Bas sam po tom pitanju plasljiva, i bas mene da zapadnu injekcije. To je izgleda da bih prevazisla strah. Neka ti je sretno, ja sam do sad dvadesetak primila, i jos ako Bog da 200 +
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Bok svima, prijavljujem i ja ranu trudnocu 4+4. Prije godinu dana sam imala spontani u 10. tjednu pa sam sad u strahu svaki dan i samo cekam da se nesto dogodi, ali trudim se pozitivno razmisljat :)
Drzim svima fige da imaju skolsku i urednu trudnocu do kraja 😊
Brontosaurica mislim da je to sve dio paketa 😊 mene isto na momente uhvati zima. Pa vrućina. Pa zima. Pa vrućina. Mjerim temperaturu ali sve normalno.
Jutros sam bila na vađenju krvi, nalazi su u ponedjeljak pa držite fige da sve bude kako treba 🥳
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Pozdrav buduce mame,
Danas mi je 40 d.c., a prije dva dana sam uradila test koji je bio pozitivan i pokazao da sam trudna 2-3 sedmice (Clearblue digitalni test).
Ono sto me muci jeste da u toku dana bar 4-5 puta imam osjecaj kao da cu dobiti istog trena, kao i da mi se grci stomak (maternica) kao kada trebam dobiti.
Molim vas pomozite, imam li razloga za brigu? Za pregled sam narucena tek u ponedjeljak.
Hvala vam
☺️
Hvala ti, takodjer da li je ok ako lezim, zatim naglo ustanem da osjetim lagane bolove u donjem dijelu stomaka, koji doduse brzo prodju?
Zabrinuta sam jako i mogu slobodno reci isprepadana. Ovo je dugo ocekivana trudnoca, i samo se nadam da ce sve proci kako treba i u najboljem redu
🥰
☺️
Čestitke cure na dobrim pregledima, lakše se diše, bar tjedan dana a onda ooet čekanje pregleda.
EmillyinParis ti bolovi na početku su normalni, možeš počet uzimat magnezij on zna pomoći tj ublažiti grčeve.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji