Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teich25
    27. Siječanj 2022. 13:01

Brontosaurica, i ja imam napadaje treskavice, ali s druge strane i vrućine. Tak da se oblačim pa skidam i u krug 🤣 Ja bi rekla da je to sve zbog hormona i skroz normalno 🙂

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

• teichmmb
    27. Siječanj 2022. 13:33

I meni je isto tako, jučer me uhvatila treskavica da sam se uplašila da nemam temperaturu, ali temperatura normalna a meni hladno. Morala sam se dobro utopliti pa je prošlo, baš mi je čudno to bilo.
    Žedna sam dosta i više pijem nego prije ali ne idem puno češće na wc. I ono što me muči je da sam stalno gladna, stvarno mi nije jasno kako i zašto ali nikako se najest 😄

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Granger
    27. Siječanj 2022. 14:27

Mama_anđela ja ću evo prvu priju primiti danas navečer. Odlučila sam da je večer ipak zgodnije vrijeme jer sam obično doma tada pa da poštujem vrijeme. Pokušat ću sama, a ako neću moći onda će muž morati uletiti. Al nemam problem s iglama pa nekako mislim da će ići. Javim kako je prošlo. :)

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Trixie
    27. Siječanj 2022. 14:42

Brontosaurica imam stalno treskavicu i ono sto se kaze "led mi se uvuka u kosti" 😃 
    Uzas. Mjerim temp sve ok. 
    ..
    Ja sam isto u klubu da mogu jest od 0-24.. u prosloj trudnoci nisam jela puno..a sada..ajmeee ajme

Mama_anđela
    27. Siječanj 2022. 14:56

Granger

Mama_anđelaja ću evo prvu priju primiti danas navečer. Odlučila sam da je večer ipak zgodnije vrijeme jer sam obično doma tada pa da poštujem vrijeme. Pokušat ću sama, a ako neću moći onda će muž morati uletiti. Al nemam problem s iglama pa nekako mislim da će ići. Javim kako je prošlo. :)

E to ti je super, kad nemas strah. Ja se plasim igle, inace i kad dajem krv, nikad ne smijem gledati kako ubada i u epruveticu punu krvi. Bas sam po tom pitanju plasljiva, i bas mene da zapadnu injekcije. To je izgleda da bih prevazisla strah. Neka ti je sretno, ja sam do sad dvadesetak primila, i jos ako Bog da 200 +

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

• michelangela
    27. Siječanj 2022. 15:47

Bok svima, prijavljujem i ja ranu trudnocu 4+4. Prije godinu dana sam imala spontani u 10. tjednu pa sam sad u strahu svaki dan i samo cekam da se nesto dogodi, ali trudim se pozitivno razmisljat :)
    Drzim svima fige da imaju skolsku i urednu trudnocu do kraja 😊

Ina1011
    27. Siječanj 2022. 16:14

Brontosaurica mislim da je to sve dio paketa 😊 mene isto na momente uhvati zima. Pa vrućina. Pa zima. Pa vrućina. Mjerim temperaturu ali sve normalno.

Jutros sam bila na vađenju krvi, nalazi su u ponedjeljak pa držite fige da sve bude kako treba 🥳

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

• EmilyInParis
    27. Siječanj 2022. 18:44

Pozdrav buduce mame,

Danas mi je 40 d.c., a prije dva dana sam uradila test koji je bio pozitivan i pokazao da sam trudna 2-3 sedmice (Clearblue digitalni test). 
    Ono sto me muci jeste da u toku dana bar 4-5 puta imam osjecaj kao da cu dobiti istog trena, kao i da mi se grci stomak (maternica) kao kada trebam dobiti.

Molim vas pomozite, imam li razloga za brigu? Za pregled sam narucena tek u ponedjeljak.

Hvala vam 

☺️

• EmilyInParis
    27. Siječanj 2022. 19:11

Hvala ti, takodjer da li je ok ako lezim, zatim naglo ustanem da osjetim lagane bolove u donjem dijelu stomaka, koji doduse brzo prodju?

Zabrinuta sam jako i mogu slobodno reci isprepadana. Ovo je dugo ocekivana trudnoca, i samo se nadam da ce sve proci kako treba i u najboljem redu

🥰

☺️

Mallla
    27. Siječanj 2022. 20:18

Čestitke cure na dobrim pregledima, lakše se diše, bar tjedan dana a onda ooet čekanje pregleda.
    EmillyinParis ti bolovi na početku su normalni, možeš počet uzimat magnezij on zna pomoći tj ublažiti grčeve.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.