Vjerujem da je za mene nesto ultra bitno vadit bilo kakav nalaz da bi me dr uputila da ga vadim. Tako da se ja ne zamaram time. Ipak i muž i ja smo rh pozitivni, možda je i to jedan od razloga.
Princes pa velikaaa bebuška, komad bebe! ❤️
Ekstra mi je glupo što nam npr za bebe ne kažu krvnu grupu...a vani to kažu 🤦🏻♀️🤷♀️
Na iducem pregledu me čeka bris na streptokok i mislim da je to to od nalaza što trebam imati i da dobivam uputnicu 💪
url=https://lilypie.com]
Moana srijeda je 🤣🤭 išla sam provjrrit, reko kakav četvrttak (u četvrtak otvaram porodiljni pa me odma panika strrsla)
Joj to su mi lijepi nostalgični i opuštajući trenutci što opisuješ. Isto ssm sve više u razmišljanjima što i kako bi mogla izvesti. Pa se prisjetim početaka i tako.
Još se nisam sama sa sobom dogovorila što i kako ću koristiti za npr izlazak u šetnju. Gdje držati bebu da je mlađa ne dohvati, kakav će mi biti porod i taako. A sve u svemu.sam pod dojmom kako je sve brzo prošlo!
Hshahha Moana sas ste dva jednoroga na livadi i živite život, baš vas briga! 🤣
Amelie odmaraj, opuštaj se nečim što voliš...odgledaj sve moguće i ne moguće serije i filmove. Sad je vrijeme.da se prisilno naguštaš u ovom smjeru!
Amelie naravno da ne gnjaviš, zato i sve jesmo tu da se saslušamo i međusobno si pomognemo.
Zvonkobonko patronažna mi je rekla da su žene imale pozitivna iskustva s masiranjem međice, jedino sam zaboravila pitati kad krenuti. Razmišljam dali kupiti weleda ulje ili bademovo...
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Opet pitanjce za papirologiju - sad sam zvala svoju soc gin i na godišnjem su a ja sutra trebam prwći na porodiljni. E sad pretpotavljam da ja obje doznake za ovaj mj predam na kraju mj odn do 5.8. ali htjela sam to potvrditi da nebi bilo da ne mogu retrogradno ne znam šta...a cini mi se da je netko od vas napisao da je nedavno presao na porodiljni i odmah dobio doznake?
Sto se tice otvaranja porodiljnog, meni bi 45 dana trebalo poceti teci 25.7., no mogu li ja vec sad ovih dana kad idem po doznake za ovaj mjesec odmah dobiti i za porodiljni ili cu se morati vratiti 25.7.po njih? Nije mi problem otici opet nego vec vidim da ce krenut godisnji i da necu moci doci do njih a bit ce hitno jer je kraj mjeseca, ja to moram dostaviti na posao i u hzzo.
Inace vodim trudnocu privatno pa kod svog dolazim samo po doznake.
Malamagla ja bih na tvom mjestu isto razmislila o opciji privatnika ako je tako jer ti prakticki ni nemas izbora sada, apsurdno i glupo i napala bih tu pametnu sestru da mi onda ona kaze sto da radim, ali vjer mi se na kraju nebi dalo natezati i otisla bih privatno jos par pregleda i onda si fkt trudnicka itako.
Tarry , mislim da minimalno 15 dana prije početka porodiljnog trebaš predati zahtjev, tako da nije prerano
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Amelie najvažnije da si sad doma. Ipak je to ljepše okruženje i sigurno ćeš se lakše smiriti. Bebač je velik pa i ako dođe ranije bit će to okej, ali sigurna sam da ćeš na kraju doći do kraja termina.
Forum je meni super. Bila sam to već jednom i napisala. Puno toga naučim, čujem i uvjerim se da je sve okej.
Tarry ja sam jučer bila na pregledu i sestra mi je odmah dala doznaku za zatvaranje bolovanja i doznaku za otvaranje porodiljnog koji mi kreće od 1.8. tako da se može riješiti prije, ne trebaš čekati. Jedino sad ne znam za ovaj zahtjev. Kaj to znači da ja trebam sutra otić podnijet zahtjev za otvaranjem od 1.8.?
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Granger na koji zahtjev mislis, prema hzzo? Ja pripadam u jukicevu i nadam se da cu kao i do sada moci samo skenirati i poslati, znaci to od doktora i skenirane zadnje place prije komplikacija imaju od prije, to vjerojatno nece trebati.
Amelie ne brini, zato smo tu da dijelimo misli, brige, iskustva, ideje, veselja i tuge...jako volim forum jer uvijek nešto novo naučim i super mi je imati okruženje gdje me.se 100% razumije.
Papiri - moja situacija: nisam na komplikacijama, sutra zovem da mi izdajubpotvrdu o nesposobnosti za rad, idu na godišnji sad, pa 2.8. Imam pregled i tad ću uzeti doznaku i obaviti papirologiju za porodiljni.
MalaMagla nikad neću razumijeti taj ping pong što rade s trudnicama niti to čekanje u TA, ne vidim ni svrhu tih silnih ctg ova i tramakavanja...suosjećam evo samo to mogu reći.
Sortiraj odgovore
Najstariji