Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    12. Srpanj 2022. 15:56

Amelie, sad će ti biti psihički lakše kad si doma. Odmaraj i javljaj nam se.
    .
    Mi smo danas obavili kontrolu, sve je super sa bebom, ima 2500g i sav je aktivan 😊 u krvi i urinu mi još vide upalni proces ali su rekli da je to post Covid. Nije zabrinjavajuće ništa. 

Aries5
    12. Srpanj 2022. 16:28

Princess_Mimi

Amelie, sad će ti biti psihički lakše kad si doma. Odmaraj i javljaj nam se.
    .
    Mi smo danas obavili kontrolu, sve je super sa bebom, ima 2500g i sav je aktivan 😊 u krvi i urinu mi još vide upalni proces ali su rekli da je to post Covid. Nije zabrinjavajuće ništa.

Bravo za pregled, neka samo tako dobro napreduje i dalje 💙

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    12. Srpanj 2022. 17:35

Amelie super da si napokon doma! Znas li koje tasnje odnosno napor je to uzrokovao?

• Tarry
    12. Srpanj 2022. 17:37

Sad citam Ima sto si napisala za neku pretragu IAT, meni to nitko nije spomrnuo a pozitivna krvna sam. Ne mogu vjerovat! Vi ste to vadile?

Mallla
    12. Srpanj 2022. 18:30

Nikad nisam vadila IAT 🤷‍♀️ 2016 u 1 T izvadila krvnu grupu i rh faktor (A+) i u nove trudničke mi se rade samo prijepisi.

url=https://lilypie.com]

• Zabicamala
    12. Srpanj 2022. 19:06

Tarry

Sad citam Ima sto si napisala za neku pretragu IAT, meni to nitko nije spomrnuo a pozitivna krvna sam. Ne mogu vjerovat! Vi ste to vadile?

Tarry ne brini, ako imaš pozitivan faktor krvne grupe onda to nije tako bitno. Pretraga se radi kod određivanja krvne grupe i za pozitivne vjerojatno negdje poslije 30.tjedna, ako će biti potrebno sigurno će te netko na to upozoriti. Sigurno nisi ni skužila da su to napravili jer to rade istovremeno s određivanjem krvne grupe. 
    Ta pretraga je bitna za negativni Rh. Ja sam negativni i radila sam to već dva puta u ovoj trudnoći i moram još jednom i kod spontanog prošle godine i kod krvarenja u ovoj trudnoći sam dobila injekciju. Istu ću primiti i na porodu. Ponavljam to je bitno za negativan faktor, ako imaš pozitivan faktor možeš se opustiti i ne primaš injekcije. 

• Tarry
    12. Srpanj 2022. 19:20

Ja sam krvnu grupu imala od prije pa sam se zato uplasila da nisam nikad radila. Evo sad gledam nalaze na egradani, ipak sam vadila to na petrovoj oko 15.tjedna. To je negativno i uz tu pretragu sam radila jos HBsAg i Anti-TP(igg i igm) isto neg, ne znam ni sto je to, ali bitno da je odrađeno.

• Zabicamala
    12. Srpanj 2022. 19:56

Ima istu situaciju sam i ja imala u Petrovoj. Nisam mogla vjerovati da me nemaju zavedenu sa svime od prošle godine kad sam imala spontani pa su mi oni tamo ponovno vadili krv da mi mogu dati injekciju. Radi se o istoj bolnici. Meni nije jasno kako negdje u kompu po našem OiB-u ne vide krvnu grupu jer to mi se cini kao užasno bitan podatak za bilo kakav dolazak na hitnu, nego ja moram okolo hodati s papirom gdje to piše. 

• proljetnica1
    12. Srpanj 2022. 20:01

Također je apsurdno ići na bespotrebne preglede svakih tjedan dana i hodočastiti po Hitnoj poput tebe a onda pisati gadosti po najdoktor stranici o dr.Lepušiću jer eto nije dovoljno obratio pozornosti na tvoju uber kompliciranu/bitnu/tešku trudnoću u kojoj si sama sebi propisala bespotrebno mirovanje. Apsurda na sve strane, puse svima 😘 

Granger
    12. Srpanj 2022. 20:02

Da ja ću isto ponavljat taj nalaz jer sam Rh-negativna. Al to ću tamo u 34. tjednu. Uglavnom stvarno apsurdi s tom krvnom grupom. Kao da se ona može promijeniti. Mislim kužim da ne smiju pomiješati krvne grupe, ali pa čovječe, čak i da im usmeno veliš koja si grupa pa nećeš im valjda govoriti krivu. Mah...
    Mislim da su svugdje takvi oko toga. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.