Mi idemo kupiti stvari ovaj vikend, u babylandu je 15% popusta na većinu stvari do kraja mj. Imam krevetić onaj neste up koji trebamo složiti. Odjeće imam i komodu i kadicu. Veliki kindač i kolica ću dobiti od šogorice, e sad neznam kakva su i jaje isto trebam dobiti.
Ići ću i u dm kupiti kozmetiku. Sad mi je bila patronažna s obzirom da ove god kod nas nema tečaja pa mi je rekla koje stvari trebam kad dođem iz bolnice i kad ona dolazi( octenisept, bademovo ulje, češalj za bebu, šampon za bebu, škarice i štapiće za uši..). Pregledala mi je bradavice i rekla da je super jer nisu uvučene i pokazala mi neke načine kako dojiti bebu.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Cure, ima mozda koja da je nedavno mijenjala osobnu i zdravstvenu zbog promjene prezimena? Ja sam se to tek sad sjetila napravit 🤦 Nitko mi se ne javlja na HZZO i ni ne odg na mail, a baš mi se nejde tamo….zanima me ako neka slučajno zna koja je procedura, koliko dugo se čeka nova zdravstvena, jel dovoljno otići s onom potvrdom od policije ili moram čekati da mi bude gotova nova osobna pa tek onda mogu?
Zdravstveno ti mijenja poslodavac i nova zdravstvena ti obicno dode na radno mjesto, e sad koliko se ceka nisam sigurna ja sam oko mjesec i pol cekala novu do tad koristis staru i njima u sustavu ce pisati tvoji novi podaci pa mozes ocekivati da ce te provjeravati kad se negdje upisujes sa zdravstvenom (barem su mene pitali nekoliko puta dok sam cekala novu) a iskaznicu od dopunskog ne moras mijenjati
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
I mene muči ta promjena prezimena, odnijela sam poslodavcu vjenčani list i nadam se da su napravili promjene, na e-građani mi je novo prezime, osobna mi treba doći ovaj tj. Brine me kak to ide s naknadama kad mi dođe osobna idem u banku promijeniti prezime. Nadam se da nebude problema s hzzo-om kod isplate komplikacija i uskoro porodiljnog. Pretpostavljam da im trebam novu karticu tekućeg kopirati...
Kad onda trebam novu krvnu grupu ići mijenjati? Taj dio mi nije jasan.
Sad sam glupost napisala, ne mijenjati nego vaditi ponovno krv da mi budu papiri s novim prezimenom 😅😅
I mene muči ta promjena prezimena, odnijela sam poslodavcu vjenčani list i nadam se da su napravili promjene, na e-građani mi je novo prezime, osobna mi treba doći ovaj tj. Brine me kak to ide s naknadama kad mi dođe osobna idem u banku promijeniti prezime. Nadam se da nebude problema s hzzo-om kod isplate komplikacija i uskoro porodiljnog. Pretpostavljam da im trebam novu karticu tekućeg kopirati…
Da da. Moraš im na HZZO nositi. Baš je meni žena rekla da im treba javiti svaku promjenu.
A za krvnu grupu je i meni palo napamet da sam trebala ići podići original. Ja sam samo preuzela sa e-građanina, ali tamo piše da je to digitalna verzija i da se original podiže na šalteru. A u TA je velim slovima otisnuto da priznaju samo original. Još sam k tome Rh negativna pa mi je to dosta važno kad ću sigurno morati primiti injekciju. S krvnom grupom nije za zezati se. Samo ponovi tako da pišu svi relevantni podaci.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Za krvnu grupu si original izvadite jer vole raditi probleme oko toga
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Meni nisu htjeli priznati knjizicu od dobrovoljnog darivanja jer pazite sad "nije papirnati oblik" nego su mi vadili krv ispocetka, i morala sam cekati nalaz.
A ono sto vam bolnice jos rade je da priznaju nalaz krvne grupe samo iz njihove ustanove ili iz zavoda iz drugih laboratorija ne priznaju. Cak nekad znaju bez obzira na nalaz iz zavoda vaditi krv da "imaju u sustavu" prestrasno u 21.stoljecu samo da je hrpa papira nis drugo 🙄
Nema vam to veze sa TA nego sa radaonom, samo se ocekuje da se u TA sve to pripremi pogotovo ako ste rh neg zbog injekcije koja se prima, a i u slucaju rezarvacije krvi za porod.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Amelie miruj, odmaraj, sve se danas moze kupiti preko web shopa i sve to moze pripremiti netko drugi, najvaznije je da si doma i da mirujes, brzo ces biti u terminu pa ce sve to biti drugacije ❤️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Da da i ja znam za ovo što Aries piše. Zato je mene gin više puta pitala jel idem za Split ili Dubrovnik kad dođe vrijeme...jer pazite Split ne priznaje nalaze napravljene u laboratorijima koji pripadaju Dubrovniku 🤣🤷♀️🤦🏻♀️ toliko gluposti da je to žalosno.
A čula sam više puta i to za prezime i.ostalo, ne bi da se s prezimenom mijenja krv 🤣
Ah naše zdravstvo!
Amelie odmaraj maksimalno, i kad se budes osjećala super super isto odmaraj. Što na kraju kaže otpusno pismo?
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji