Super hvala sto pisete sto kako, jer stvarno nemam koga pitati! :) Znaci mrezaste gacice je najbolje kupit od to to? Nekih 10ak komada a uloske chicco. Nadam se da ima u dmu za kupit pa cu usput kad cu jos za bebu kupovat. Ako imate neki prijedlog gdje se najvise isplati kupiti,pisite :))
Super hvala sto pisete sto kako, jer stvarno nemam koga pitati! :) Znaci mrezaste gacice je najbolje kupit od to to? Nekih 10ak komada a uloske chicco. Nadam se da ima u dmu za kupit pa cu usput kad cu jos za bebu kupovat. Ako imate neki prijedlog gdje se najvise isplati kupiti,pisite :))
Moj topli savjet je dm
Pogotovo ako imas njihovu karticu a i ako nemas savjetujem da napravis.
Ja skupljam bodove od kad sam saznala da sam trudna i sad sam na oko 1500 bodova sto je oko 150 kn manji racun pa gle to je paket chicco ulozaka i paket pelena isplati se svakako ☺️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Amelie da zvoni im svakako ako se osjecas drugacije i losije nego prije.
Da li se iko susretao s grcevima u trudnoći 33 tjedan sam bila na svetom duhu na hitnom prijemu na ctg mali trudovi
Termin 31.8
Amelie zao mi je da ti se to dogada, i bit cu sad mozda malo gruba i oprosti unaprijed ali moras se trgnuti i imati povjerenja u doktore i sestre oko sebe a ne toliko preispitivati sve na forumu. Znam da si u strahu i da ti nije lako i da se bojis i za sebe i bebu ali mi ti tu ne mozemo pomoci nikako osim da ti damo podrsku a oni su tamo pored tebe i mogu ti stvarno pomoci u svakom smislu.
Dokle god se sama ne opustis koliko god mozes neces se osjecati dobro. Ne radis time dobro ni sebi niti bebi. Opet ponavljam oprosti ako sam gruba ali vjeruj da ti nitko ne zeli lose niti mi ovdje niti oni tamo
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Amelie drz se 💪
Probaj na yt naci neke vjezbe disanja za situacije kad te uhvati panika a ako to ne pomaze mislim da ti jedan dva normabela nece naskoditi vise od napadaja panike (hrpa trudnica je pol trudnoce na normabelima). I nemoj se sramiti zvati pomoc kad se osjecas da ti je potrebna, postajemo majke i morati cemo se nauciti pretvoriti u lavice za svoje bebe 🙂 ovo ti govorim jer te razumijem - meni je isto vjecito nesto neugodno pitati ili traziti nekog nesto nego trpim dok mogu ali onda se nabrijem da to radim za to malo bice u meni koje me treba i to ti odmah da snage i nestanu svi sramovi i nelagode...nadam se da cu se na porodu drzati ovih svojih savjeta 🤣🤣
Jutro cure. Imam problema sa zubom, poceo me boljet, nadam se da moja zubarka nije na godisnjem i da ce me primit danas. Problem je sto je taj zub popravljan i sto sad vjer treba vadit zivac..tocno osjetim ono pusliranje. Jako me strah, je li neka vadila zivac u trudnoci? 😞
Brontosaurica uživajte, sigurna sam da hoćete, a malac pogotovo! E da tako i ja svako toliko uguglam da vidim di sam pa se prepadnem 🤣 kud prije je proletilo, nisam još spremna, ajme nemoj uranit i takve misli....
Zvonkobonko jbg beba nije pročitala stručne članke 🤣🤣🤣 (livi-desni bok).
Sinoć sam miran san dočekala oko 2:30. Već nekoliko noći mala plače, vrti se s ja nikako dokučit što joj je. Idu joj zubi pa pripišem tome al zapravo pojma nemam. Sreća pa sam popodne dobro odspavala pa sam bila sposobna umirivat je. A ipak se osjećam skršeno. Sad već znam koji put imati i žgaravicu al uspijevam je za sada držati umjerenom.
2.8. Mi je pregled i sve se mislim tako blizu a tako daleko. Vrijeme mi je da makar robicu posložim, montiram prematalicu, krevetac i to iako stalno kontam to se može bilo kad. Jeste vi to već napravile?
I još nisam donijela konačnu odluku o kolicima 🤦🏻♀️ baš sam ovaj put "nesređena".
url=https://lilypie.com]
Hej cure mi se danas vracamo s mora (konacnoo, jedva cekam svoj krevet)
Od opreme mi je ostalo jos kupiti dekicu za kolica, rucnici sa kapuljacom i doslovno sva kozmetika ali to cu rijesiiti do kraja iduceg tjedna i onda pocinjem sa pranjem
S tim da mi je muz rekao da obavezno ovaj vikend spremamo mene za bolnicu jer nikad se ne zna 😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji