Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mima_zap
    11. Srpanj 2022. 11:53

Onda imaš od 6.mj života još 6 ili 8mj. ovisno koristiš li samo ti ili i otac.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Granger
    11. Srpanj 2022. 12:07

E ima333  sad sam se sjetila da si bila pisala o korištenju pomoći za vrijeme trajanja bolovanja. Jesu se tebi računali i dani vikenda ili samo radni dani? Sas baš čitam ugovor, kaže 90 dana, ali nije precizirano jel radnih ili ukupno dana. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Granger
    11. Srpanj 2022. 12:31

ima333

Granger

E ima333 sad sam se sjetila da si bila pisala o korištenju pomoći za vrijeme trajanja bolovanja. Jesu se tebi računali i dani vikenda ili samo radni dani? Sas baš čitam ugovor, kaže 90 dana, ali nije precizirano jel radnih ili ukupno dana.

Svi dani se broje. Kod nas je pomoc nakon 180 dana i tocno mi je ispalo od 29.12. do 29.06.

Hvala. Onda me to kači tamo krajem 7. mjeseca. Super. Nisam se ni nadala. 🙂

👸36 (trombofilija)
    🤴36

• Tarry
    11. Srpanj 2022. 13:38

Teno cestitkeee!!

Sto se tice kofera za bolnicu, nemam onaj najmanji odnosno tesko mi je procijenit je li to najmanji ili ipak nije, a sram me doci u bolnicu s kofercinom kao da idem na praznike😂, pokusat cu sve staviti u vecu torbu i jedan manji ruksak za rađaonu.

Granger
    11. Srpanj 2022. 13:42

Ja hoću bit ta žena. Carica. Sendvič nosim sigurno sa sobom pa barem to da izvadim ko frajerica. 😂
    Ajme Tenaa, ja nekak propustila tvoj post i sad gledam ove čestitke i sve mislim da si rodila. Čovječe. 🙂 Uglavnom, čestitam na zadnjem ispitu. ❤️

👸36 (trombofilija)
    🤴36

• Tarry
    11. Srpanj 2022. 14:22

Cure jel znate nosimo li za sv duh bebi pelene, blazne i to? I robicu za van odmah mi ponesemo ili tata donosi kada ce doci po bebu?

I sto mislite koliko paketa chicco ulozaka treba uzeti i koliko mrezastih gacica?

Mallla
    11. Srpanj 2022. 14:59

Tarry

Cure jel znate nosimo li za sv duh bebi pelene, blazne i to? I robicu za van odmah mi ponesemo ili tata donosi kada ce doci po bebu?

I sto mislite koliko paketa chicco ulozaka treba uzeti i koliko mrezastih gacica?

1 paket! Chicco je baš ogroman paket! Većini ostane viška od njega. Isto paket mrežastih, bude u tosaminom 10kom a ja sam trošila 5-6. Možda netko više troši al 1 pak bi trebao bit dosta.
    Robicu sam ja uvijek nosila odmah, ne zauzima puno mjesta a uvijek bi jedva čekala ić doma pa bi beba i ja tatu čekale spremne 🤣🤭 kod nas je praksa da mama sprema bebu za van, nisu medicinske.

url=https://lilypie.com]

Aries5
    11. Srpanj 2022. 14:59

Tarry

Za bebu na sv. Duh nosis pelene, vlazne maramice, kremu za guzu, mozes i onaj podlozak za prematanje
    Robicu moze donijeti tata naknadno (dan prije ili na dan odlaska iz bolnice) ne moras imati odmah sa sobom

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    11. Srpanj 2022. 15:14

Moj kofer je dimenzija negdje 55×45 sad ne znam dubinu, ono sto sam naucila do sad je da vise robe stane ako se rola nego ako se samo slozeno stavi. 
    Najvise mjesta zauzimaju nesseseri ali zato cu ja jedan staviti u ruksak a drugi u kofer. Gledat cu da slozim tako da olaksam i babicama i sestrama ako ce mi slucajno dodavati nesto iz torbe.
    Makar sam ja vidla i zena sa onim velikim koferima, i realno kad se sve zbroji treba ti veliki kofer 😂 ali znam da na sv. Duhu nema previse mjesta po sobama za stvari pa mi je lakse taj mali kofer drzati uz nocni ormaric. 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Megi0102
    11. Srpanj 2022. 15:41

Trebalo je pročitati sve 😂😂
    Ugl, Tena čestitke za ispit! I za napisani rad! Ja evo odgađam to pisanje, čekam da dođu hladniji dani pa da isto u 9,10mj obranim završni 😂 
    Torba vidjela sam i ja dosta popisa, kod svih je drugačije, bas se treba raspitati ako je netko rodio nedavno u bolnici di planiramo ili ako netko radi, tipa za termalnu vodicu se ni ja nebi sjetila al eto super ideja! Ako ju tamo ne iskoristim dobro će doći doma. Ja još dodajem i barem dva tri podloška za prematanje, netko od vas je napisao da bi koristio isto u krevetu da nebi probilo na posteljinu. Ja planiram uzeti i multi mum jastučiće za bolne bradavi, moju sestru je to spasilo prvih par dana. Ovo ostalo sve kak ste nabrojale, mislim da u principu ako i zaboravimo nešto da lako donesu naši. Moj kofer je isto mali kako je jedna napisala, dimenzija za ručnu prtljagu, al čim ga dulje gledam, sumnjam da će sve stati u njega 😂😅
    Bolovi trenutno nisam osjetila bolove zdjelice još al zato me lumbalni dio kicme Zna uhvatiti. 
    U ova dva dana sam se napokon naspavala, kod nas je zahladilo, ujutro je bilo 14 stupnjeva, milina, uopće nisam ljubomorna kad vidim na fbu da su svi na moru jer je tu bas ugodno ☺️
    Usput pogledala toliko serija o kulinarstvu na Netflixu, preporuke za Chocolate school, mislila sam da ću biti Non stop gladna al je toliko zanimljivo da ne razmišljaš da je to čokolada 😂
    Amelie drago mi je da se bolje osjećaš, nadam se da ćeš uskoro doma i onda odmor ☺️ 
    Kako vi provodite Dane?

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.