Ja cu spremit torbu kad se vratimo, mislila sam mali kofer i ruksak (obicni sportski).
Cak si mislim u ruksak staviti sve sto ce mi prvo trebati kad me prebace iz radaone al to cu jos vidjeti kad cu slagati.
Planirala sam u one vrecice sa zipom sloziti gacice i uloske ali mi se ne otvara taj veliki paket chicco ulozaka prije vremena jer se bojim da ce mi ispadati, pa cu ga samo zakaciti na kofer.
Svakako cu imati 2 nessesera jedan za odlazak na wc i drugi za sve ostalo
Ogrtac cu uzeti dobila sam na poklon set spavacica za dojenje + ogrtac sa 3/4 rukavima.
Kako su dozvolili posjete cak sam mislila da uzmem samo 2 spavacice pa da mi muz donese sljedeci dan u posjeti jos 2 i tako sa rucnicima ali mislim da cu to sve odluciti kad krenem pakirati stvari.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Tena sretno na ispitu
Ja imam obranu zavrsnog rada iduci tjedan isto me malo nervoza hvata, ali ne zbog same obrane nego se bojim da ce me mali udarat posvuda i da cu tokom obrane morat na wc ili tako nesto 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sad mi je lakše kad čujem da nisam jedina s tim simptomima nakon korone. Bas je čudna bolest, svakom se drugačije manifestira 🙈
Tena držim fige za ispit 😊🙏🏼
Ja sam prošli put nosila stvari u radjaonu u ruksaku kojeg smo uzeli za kolica kad se mali rodio i mali kofer.. Ovaj put ću samo više staviti tekućine i hrane jer nam nisu davale čaja, a ja prvih par h kad sam rodila dobila sam temp nisam imala snage dizat se tocit si vode na spinu. Tako da ovaj put nosim puno tekućine 😂
E i to sam skoro zaboravila al opet me tjesi da su posjete dozvoljene pa mi uvijek netko moze donijet da ne gomilam toliko toga, makar oko bolnice postoje 3 Mlinara i Tisak u samoj bolnici sumnjam da ce mi se setati okolo
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Amelie ❤️ držimo palčeve za sutra! Važno da si bolje!
Jedna1 huh znam te muke 😬 al stavi sebi da ono što ke baš baš bitno bude spakirano, a ostalo ako i zafali netko će dobaciti.
Prošli put sam išla sa sportskom torbom i uopće nisam razmišljala o tom odvajanju onoga za rađaonu jedino što bocu vode nisam ispuštala iz ruku. Kasnije je babica iz torbe iskopala što je trebalo, a to su bile gaćice, kupka, uložak i spavaćica. Dala mi je veliku plahtu umjesto ručnika. Ovaj put planiram tih par stvari izdvojiti eto samo da se netko ne muči s kopanjem. Oba dva puta mi je torba stala.u predrađaoni a nakon poroda su je zakačili za krevet s kojim su me vozili u sobu. One su mi dodale vodu i mobitel odmah. Ono što nije trebalo odmah odmah su stvari za bebu al realno za bebu 1 kremica, jedan paket vlažnih i mali paket pelena je dosta.
Za sebe sam uzimala sve one mini kozmetike al ovaj put cu smanjiti količinu. Vidit cemo kad krenem pakirat ocu i ja bit spremna za ljetovanje 🤣
url=https://lilypie.com]
Joj ova korona kako je krenula divljati mene samo strah da ne zabrane opet sve u 9 mj. Ako budu dozvoljene posjete onda super za hranu i sve nema frke haha
Isto to mi se mota po glavi...
Hm koronu sam imala prvi put taman kad sam i začela, bila je blaga verzija, a tjedan prije toga primila prvu dozu cijepiva. Imala ja i djeca, muž ne! Nakon točno 2mj sam je imala opet, ta me 3 dana tresla junački, djeca imala al blago, muž 7 dana nakon nas. E onda je prošlo 1mj pa mala starija i ja imale gripu koja me 10dana drmala samo tako. E onda iza toga upala mjehura....sad je već neko vrijeme mir i nadam se da će me zaobići! Za sad nas zaobilaze viroze, virozice, neka tako nastavi. Dosta mi je bilo. Svejedno ježim se od pomiali na opet koronu jer baš u okruženju mnogi je opet imaju, naravno bez obzira na cijepiva i prethodna preboljenja 🤷♀️
Jel normalno da i u ovim visokim tjednima boli sve oko trtice i stidne kosti, ajmo reci cijela zdjelica? Pretpostavljam da se sad pogotovo sve siri?
Daaa i to mi je najgori simptom kad uhvati 🙄
Joj ti bolovi u zdjelici mene muče od početka. Sad se isto pojačavaju. Ali svi doktori uvijek komentiraju da je to normalno pa nekak od početka i ja razmišljam u tom smjeru.
Uf, spremanje kofera me baš muči. Ja i dalje ni sama ne znam kaj da spremim i kako. Kužim da bi bilo najbolje imati neki ruksak za rađaonu posebno, ali kaj ide u njega? Tipa, jel mi treba u taj ruksak ručnik i wc papir? Ili to ide u kofer. Ful sam zbunjena oko te organizacije jer ni ne znam kak to sve izgleda u mojoj bolnici...baš sam amater čovječe.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Koronu sam imala 2x, prvi puta bez ikakvih simptoma, da se nismo testirali na poslu prohodala bi, a drugi put u ranoj trudnoci, muz donio s posla, ali isto bez nekih vecih simptoma, rekli bi jaca prehlada.
Mjere i ako uvedu sumnjam da ce to biti prije 15.-20.9. tj dok god traje sezona, podsezona drugim rijecima dok ide zarada 😂
-
Ajme bolovi u zdjelici, nekad se navecer osjecam kao da cu se raspast ko neki robot na dijelove koliko me zna ubijati a pomoci nema 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Ja sam davnih dana rekla da je neki muski nazvao trudnocu blazeno stanje 😂😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji