Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    09. Srpanj 2022. 08:32

Jutro!
    Amelie moras iznac nacin da se smiris da bi ti bilo prije bolje. Umiri um i duboko disi. Pusti neku meditaciju na yt. Ovako se vrtis u krug

• jedna1
    09. Srpanj 2022. 09:13

Amelie drz se i probaj se sto vise opustiti i misliti pozitivno, budi jaka za svoju bebicu🙂 super ti je savjet netko dao da slsas muziku, citas knjigu ili bilo sto sto ce ti svrnuti misli sa panike.
    I da ti nije palo na pamet ispricavati se fendici sta ne mozes na svadbu, ako ti je prava prijateljica ne da ti nece zamjeriti nego ce ti pokazati kolika je ona tebi podrska...
    Drz se 💪

Granger
    09. Srpanj 2022. 09:22

Amelie žao mi je što moraš biti u bolnici, ali opet, to je za tvoju i bebinu sigurnost pa je tako i bolje. Najvažnije he da se bebač miče i da je dobro, a ti ćeš ga najbolje umiriti ako pokušaš umiriti sebe. Pod nadzorom si i nemoj razmišljati na loše već kako simse malo preforsirala i kako će sve biti u redu. Ljubim. 🥰

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mallla
    09. Srpanj 2022. 09:59

Amelie cure su ti sve rekle! Čuvaj se! Svima nam je ovo pouka da moramo usporiti i paziti se.
    Sve u svemu sada si na sigurnom, dobivaš lijek kojem je svrha da izgurate do kraja trudnoće, da nisi otišla u bolnicu tko zna kako bi se završilo...zato zavrti film u pozitivan smijer. Vijerujem da je uz te simptome koje opisuješ teško čitati ili gledati tv, al ovo što su cure napisale yt meditacija, vježbe disanja i slušanje muzike ti može puno olakšati.
    Neka beba lupa, bolje da lupa, pokazuje ti da je unutra ok!
    Što se kasnije dogodilo da si ipak odlučila ići u bolnicu? Koliko sam shvatila popodne jučer si planirala u matičara? Ako ti se da napisati....
    Ja zadnjih dana baš imam ružne snove često vezane uz prijevremeni porod valjda zato jer mi često padne na pamet da trebam usporiti, odmarati, al to je malo teško moguće da sad baš odmaram.

url=https://lilypie.com]

Megi0102
    09. Srpanj 2022. 10:45

Amelie priključujem se podršci, nadam se da ćeš čim prije izaći i vratiti se doma, vjerujem da si u grču trenutno i da bi se doma lakse opustila, izdrži još dan dva. Bitno da je bebica oke, ja bi isto da me lupa nego da uopće nema nikakve radnje. Slažem se s curama da pokušaš citati i slušati glazbu da se malo opustis, sve bude oke, moraš biti pozitivna 🥰 uz tebe smo! 

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Zabicamala
    09. Srpanj 2022. 11:07

Evo malo teksta na onu našu temu pjevanja i pričanja s bebom. 
    https://miss7mama.24sata.hr/trudnoca/komunikacija-s-bebom-u-trbuhu-sto-beba-cuje-i-osjeca-14523
    Amelie iskoristi sad vrijeme da se malo opustiš jer stvarno nema sigurnijeg okruženja od ovog gdje si sad. 

• Zabicamala
    09. Srpanj 2022. 14:45

zvonkobonko

cure ako je neka kupovala nosiboo aspirator- jel bude ikad na nekoj akciji ili je jedna od onih stvari koje moras kupit po punoj cijeni… da znam hocu li cekat i pratit il da odmah uzmem (1100kn je puna cijena)

Imaš ga trenutno za 989kn u Svijet beba, samo na blagajni upišeš kod Mega10, ili tako nekako piše gore ime koda, to je neka vikend akcija.
    Isto ga planiram uzeti i nisam ga baš vidjela na nekim velikim sniženjima. 

• Adri111
    09. Srpanj 2022. 18:10

amelie11

A osjecam se puno bolje odkad su mi smanjili infuziju, bas nisam bila svoja, to je lijek Partusisten…

Bila sam ja na partusistenu u prvoj trudnoći, meni isto bilo loše za srce, mislim da uzrokuje aritmije i ubrzano kucanje, ali isto tako, meni je odmah pomogao, nakon 24h sata..pa vjerujem da će i tebi, a ti samo pozitivno i smireno jer će sve biti u redu ❤️

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• Mima_zap
    09. Srpanj 2022. 23:10

Mene ovaj tjedan počela mučiti žgaravica, pogotovo kod spavanja. Inače imam refluks al ne tako da osjetim kiselinu već me zna boliti grlo ujutro i imam problema s nosom. Sad me kiselina baš muči. Ima li koja od vas kakav savjet kako si pomoći?

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Aries5
    09. Srpanj 2022. 23:22

Amelie drago mi je da ide na bolje.
    Nemoj se dodatno uzrujavati, bebe sve osjete ako smo mi uzrujane i oni su.
    Nadam se da ce ti brisevi proci bezbolno, javljaj nam se i dalje, nama se uvijek mozes izjadati ❤️
    -
    Sad sam i ja bas razmisljala trebala bi na jednu svadbu svega par dana prije termina, i muz je odmah rekao nema sanse a ja sam navaljivala da cemo ici da cu ja to moci ali sad gledam koliko mi bude tesko navecer ako se normalno krecem preko dana u udobnoj obuci (citaj osnovni kucanski u najsiroj odjeci i natikacama) i sad se ne mogu zamisliti u haljini i bilo kakvim cipelama na petu/punu petu pa cak ni balerinkama pa mislim da cemo ipak preskociti svadbu

I kad sam vec kod udobne obuce, da se pohvalim kako sam od svih mogucih tenisica koje imam doma na more ponijela bas starke..naravno da sam ih obula veceras jer malo puse pa ajde...naravno da su mi noge otekle...ugl zuljevi na obje pete i na oba palca, stopala su mi ogromna sve me boli ne zelim ni razmisljat kako cu sutra hodat ili se kupat 🤦🏽‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.