Pridružujem se čestitkama. Svako dobro ima. 🥰
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Curke koje su na dijeti 1800 cal zbog gestacijskog, priustite li si s vremena na vrijeme nesto sto mozda ne bo smjele? Komad pizze ili slicno? Slatko sam skroz izbacila no s ugljikohidratima je bas tesko, iako se trudim
Nalazi prvog Guk profila su mi bili super, mjesec prije sam strogo pazila. Sad ne pazim tak strogo, osim što pazim da jedem redovito svakih 2,5h il tako neš. Pojela sam bila i sladoled umjesto užine i sl. Ne stalno al tu i tamo. Pizzu sam isto jela za večeru jednu večer. Idući tj. nosim ponovo Guk pa ćemo vidjeti.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Pozdrav, molim Vas za savijet. Sve je krenulo u 10 TT kada sam podigla posudu s vodom iz kade i spustila ju pored. Odmah sam dobila krvavo/smeđi iscjedak, bila kod ginekologinje, nije vidjela uzrok, dobila Duphastone. 3 dana poslije, nakon vađenja suđa uz perilice, sam dobila užasni jaki odljev (krv je curila iz mene po pločicama) ispao mi veliki ugrušak, završila u bolnici, uzrok nepoznat. Ne vide od kuda krvarenje. Terapija Duphastone 3x2. Evo već 4 tjedna ja imam smeđi/tamno smeđi iscjedak. U 15 tt sam, prekjučer na pregledu sve odlično. Zatvorena, posteljica podignuta, ne vidi se uzrok tom iscjetku. Nisu me htijeli pregledavati vaginalno da ne izazovu krvarenje. Pijem terapiju u dalje. Čim se savijem u stomaku dok sijedim ili prošetam iz mene izađe tamno smeđi iscjedak. Evo i maloprije je baš iscurilo dosta. Molim vas za mišljenje, dali je moguće da sam podizanjem te posude sama, ne namjerno, izazvala ovo sve?
Ima, sretan ti rođendan i imendan 🥰👏🏼 Malo kasnim ali za lijepe želje nikad nije kasno 😁
Pozdrav, molim Vas za savijet. Sve je krenulo u 10 TT kada sam podigla posudu s vodom iz kade i spustila ju pored. Odmah sam dobila krvavo/smeđi iscjedak, bila kod ginekologinje, nije vidjela uzrok, dobila Duphastone. 3 dana poslije, nakon vađenja suđa uz perilice, sam dobila užasni jaki odljev (krv je curila iz mene po pločicama) ispao mi veliki ugrušak, završila u bolnici, uzrok nepoznat. Ne vide od kuda krvarenje. Terapija Duphastone 3x2. Evo već 4 tjedna ja imam smeđi/tamno smeđi iscjedak. U 15 tt sam, prekjučer na pregledu sve odlično. Zatvorena, posteljica podignuta, ne vidi se uzrok tom iscjetku. Nisu me htijeli pregledavati vaginalno da ne izazovu krvarenje. Pijem terapiju u dalje. Čim se savijem u stomaku dok sijedim ili prošetam iz mene izađe tamno smeđi iscjedak. Evo i maloprije je baš iscurilo dosta. Molim vas za mišljenje, dali je moguće da sam podizanjem te posude sama, ne namjerno, izazvala ovo sve?
Ne vjerujem da je zbog podizanja teških stvari, ali svakako izbjegavaj napor. Slušaj doktore i eventualno se privatno posavjetujte s ginekologom. Sretno!
Ja sam evo na putu za Split. Dragi mi mora poslovno od sutra do srijede biti pa reko da se malo bučnem u moru 😊 želudac je bolje i ok se osjećam. Nadam se da hotel ima klimu 😅
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Savjetujem vam da se ne kupate u bazenima iz vlastitog iskustva. Inace idem 2,3 puta tjedno na plivanje i sad sam u trudnoci nastavila tjednom ili svaka 2 tjedna, dok nisam dosla na zadnji pregled i dobila vaginalete zbog neke infekcije koju sam pokupila 🤦♀️sva sreca nije nista strasno, samo 6 dana moram stavljati, ali definitivno nista od plivanja do mora...
Ja sam cijeli vikend cistila ormare, ladice, komode sa mamom i pripremala sve za krecenje i preuređenje wca koji slijedi, tako da je danas dan za kutnu, lezanje i mozda pisanje diolomskog 🤭
Brontosaurica ne brini, ja sam slagala svoju robu, a za bebu nisam jos ni nabavila osim, par poklona sto smo vec dobili, a kamoli pocela prati 🤭🤭 to cu tamo zadnja 2 tjedna sve prati i sređivati nema mi smisla sada.
Za doule sam vidjela par na instagramu i po clancima na internetu, tako da mislim da cure koje bi htjele imati doulu da mozete to lagano pronaci, a i iskustva s određenim
Zdravoo curke
Danasnji dan smo proveli u debelom hladu ali takva mi je zelja za koktelima dosla da sam muza poslala u ducan po one gotove u bocici na kraju sam popila samo gutljaj jer sam imala griznju savjest zbog alkohola al i taj gutljaj mi je bio dovoljan da zadovoljim zelju 🙈
-
Vidim pisete o doulama, mene zanima koja je konkretno njihova uloga? Meni se cini da je to ko neka osobna babica? Evo stvarno ne znam zvuci mi kao nesto americko
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji