Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    24. Lipanj 2022. 18:52

Mima vazno da je bebica dobro, a ti svakako odmaraj malo, pojedes 2 banane ili domace rajcice i bit ce kalij dobar 
    Necu nista reci za zvukove u radaoni, tko zna dokud ce se mene cuti 🙈 makar nije dobro i crpi energiju i treba disat al fuckas to kad stisne i deranje pomaze 😂
    -
    Moja susjeda je imala popis 😂 i tko god ju je pitao sto kupiti ona popis pod nos pa si izaberi ako ti se ne svida nista s popisa poklon bon iz tog tog ili tog ducana ili novci i amen.. prije mi se to cinilo too much sad si mislim da nije ni ona bila luda kad je tak napravila

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Adri111
    24. Lipanj 2022. 19:06

Mima, drago mi da sve uredu. Jesu ti išta rekli za kontrakcije?

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• Mima_zap
    24. Lipanj 2022. 19:11

Za kontrakcije je rekao da je to ok, posebice ako nisu stalne već se povremeno javljaju. I meni se rodilište čini jako uredno i čisto.  Još mi je kao i moj doktor rekao da sam uloživa za vršak prsta, al da to nije niš.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Adri111
    24. Lipanj 2022. 19:39

Mima_zap

Za kontrakcije je rekao da je to ok, posebice ako nisu stalne već se povremeno javljaju. I meni se rodilište čini jako uredno i čisto. Još mi je kao i moj doktor rekao da sam uloživa za vršak prsta, al da to nije niš.

Bravo sa tebe i bebu🥰

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• jedna1
    24. Lipanj 2022. 20:39

Ovo za debljine vreća za sp sam naletila negdje (naravno da nisam zabilježila gdje) na tablicu gdje je prikazano, s obzirom na klimu i toplinu u °C u sobi koju kombinaciju napraviš - tipa najčešće su vreće taj neki 1.0 TOG i to je kao za umj klimu i onda je nacrtano tipa ako je u sobi 22-24° staviš ispod bodi kratkih rukava, sko je 20-22° onda duge rukave, 18-20 bodi +štramplice....sad sam komb izmislila ali na taj način je prikazano i to mi se čini uporabljiv prikaz

• jedna1
    24. Lipanj 2022. 20:40

Čim uguglam 1.0 tog mi izbaci te tablice

• Zabicamala
    24. Lipanj 2022. 21:30

Teich25

Zabicamala dr. Roki je bio kad je mene moja mama prije skoro 26 godina donijela na ovaj svijetOna veli da ima samo riječi hvale. Sestru je također rodila na Merkuru, ne znam koji je doktor onda bio, al isto je sve super bilo.
    Mima, nadam se da je samo malo preoprezan i da nema razloga za to. Ima333 i ja imamo takve kontrakcije s kvrgama već dugo i svi to poprilično normalno doživljavaju.

Super, onda ću se probat držati njega jer sam isto od jedne kolegice dobila samo riječi hvale za njega, a ona ih je troje rodila kod njega. Uz tolke godine rada se sigurno svega nagledao i pun je iskustva

Mallla
    24. Lipanj 2022. 23:08

Zvonkobonko za te kombinezone sa stopalima sačekaj sredinu 8mj tad ti već u trgovinama krene jesensko zimska roba pa ćeš kupiti. Lako isklilaš online, za 2 dana ti je u rukama!
    Za robicu cure s prošlogodišnjih ljetnih naručuju Next online i jako hvale omjer cijene i kvalitete, osobno nisam brobala.
    Kupovanje - eh to ćeš s vremenom nać neki balans, na neke stvari ćeš oglušit i pustit da kupe avion ako hoće, a nekad se dat u rasprave. S vremenom će te manje intenzivno to nervirat, a ti krpelji se nikad neće puno prominit. I rekla bi da je to proces koji ćeš proći šta god ti ja sad tu rekla. Jedino ti mogu reć drži do sebe i kako tebi odgovara, ne daj se smest i ne daj se nervirat pretjerano.
    A za vreću, etheral ih ima raznih vrsta, debljih i tanjih, zimskih i ljetnih pa tko hoće pogledajte. Nisu jeftine.

Ima333 dobro došla u klub zvijezda padalica i nek nam ostane na ovome.
    Porod - važne su babice/primalje, one su s nama od do! Doktor manje više, on je tu ako zatreba, a ja nam svima navijam da ne zatreba! I samo pozitivno misliti, nitko od nas ni njih ne zna što i kada može poći krivo ali nastupamo u najboljim namjerama. I nekako se vodim time da će svatko kada treba nastojat spasiti naše živote.
    Mima - drago mi je da je tvoj gin ipak samo paničar i da je ginekološki sve ok. A ovo što te zadesilo navijam da je viroza ili trenutno pokvaren želudac jer će u tom slučaju uskoro proći. Nek nije dio trudničkih tegoba.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    24. Lipanj 2022. 23:13

Mojoj mlađoj curi je danas 1 godina! Danas me baš opralo prisjećanje i emocije o tom danu. Gledam je sad već mala pametna glavica koja zna što hoće. A ja evo još 2mj i idemo ponovo! Baš si želim ponovno barem upola dobro iskustvo kao s drugim porodom.
    Sutra imamo rođendansku zabavu i baš se veselim. Rekla sam mužu da je to zapravo moja zabava i da me pusti da uživam!
    Danas su me vrućina, umor, kostobolja podsjetili na to opet da neke na izgled jednostavne stvari meni više nisu jednostavne i da koliko god imala veliku volju da kad se premorim treba mi duuugo da dođem sebi i da funkcioniram.

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    25. Lipanj 2022. 01:37

Mallla sretan rođendan tvojoj princezi 🥰 Normalno je da si emotivna, i ja sam oko svog malca još uvijek, stvarno mi malo treba da me dirne i inače, a gdje ne sada kad smo trudne. Uživajte i zabavite se 💜 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.