Mallla pa sretan vam objema rođendan. Kad razmislim djetetov rođendan nekako baš i je mamin, ipak je mama ta koja je rodila. Ovo što si napisala za Next ja stvarno potpisujem. Bila sam pomalo u šoku kolika je razlika u kvaliteti u odnosu na ostalu robicu. Ja naručila sve online, stiglo za 5 dana.
Mima nek je samo viroza i da što prije prođe. Važno da je beba dobro.
.
Mi otišli pet dana na more...i od kad smo došli naša se inače hiperaktivka ful opustila i baš je mirna. Mislim, javi se ona nije da ju ne osjećam, ali onako lagano, ne stalno. Jel moguće da oni nekako osjećaju promjenu klime i našeg mentalnog stanja?
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Granger nakon jučer sam sigurna da osjećaju. Jer moja bebačica jučer cijeli dan se nije mogla smiriti, tek sat vremena nakon što sam se vratila iz bolnice se manje kretala do tad je bio tulum u trbuhu. Ni jednom do sad nije toliko dugo lupkala i premještala se.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Malla sretan rođendan maloj velikoj princezi 💕
Granger - uzivajte na moruu
Amelie - vjerujem da je odgovor onoliko koliko ti je udobno, ja se vozim cim manje jer mi nije ugodno, a bas za volan nisam sjela sigurno skoro 2 mjeseca
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ja sam ko oni trolovi sa pitanjima 🤣 Ma ne znam sjetila sam se toga jer ce se sad zaredat putovanja a i na more bi mozda isla prije muzevog godisnjeg, pa sam opterecena sigurnoscu… cijelo vrijeme sam pricala kak jedva cekam more sad kad mogu ic sad ne znam jel bi isla, jel bi se kupala 😕
Ja jos nisam odlucila u cemu ce beba spavat ja bi najradije dekicu neku, ali kad ste svi pricali da nije dobro onda ss sad dvoumim… te mi vrece nisu sjele, a swaddle jos manje. Ima li gdje ta vreca za kupiti da je potpuno bijela? A ne neki uzorak?
Ja necu ni swaddle ni vrece, samo dekica i to odpocetka mozda neka deblja tetrica ovisi kakve nas temperature zadese
Znam da bebama taj swaddle pase ali meni to izgleda morbidno, ko mumije male zamotane i ne mogu si pomoc pa taman da mi netko garantira da ce mi beba spavat 12 sati u komadu po noci bez placa ja opet nebi zamatala, a vrece mi isto izgledaju ko da ogranicavaju pokrete + novorodence spava jako puno i po tome bi zapravo cijeli dan i cijelu noc trebalo biti u vreci ili zamotano
Lagana dekica, kad zaplace ne moram odmotavati, kopati i traziti. Po meni je opasnije staviti bebicu u mrvicu preveliku vrecu pa da spuzne nego da si prebaci dekicu preko glave, jer je vreca ipak nepropusnija tj deblji materijal od dekice.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cure koliko imate tih piđamica zatvorenih? Mi smo kupivali bodice i svasta a na kraju namanje imamo tog pidama u kojima ce vjerojatno najdulje u danu biti. Tipa da uzmem 50icu 2,3 i 56 5,6 komada. Je li to puno, malo? Ne znam ni otprilike kak to ide, hocemo li ju morat vise puta dnevno presvlaciti i to😁
Hvala Vam na lipim željama! Rođendan je jučer bio 24og a proslavit ćemo danas 25og. Starija jedva čeka 🤣 kao da je njen!
Granger slažem se, prvih 3 rođendana su definitivno mamini i ja ih isto čestitam mamama zapravo.
Moja bebačica isto neće ni u vreću ni swadle, već po potrrbi tetra, plahta, ili dekica. Rodit će se dok je.još kod nas toplo/vruće pa ništa od pokrivanja do zime. Na zimu ću probati vreću ako je prihvati ako ne onda ide dekica i to je to. Starija mi je bilanu vreći (zimska beba), mlađa ni pomislit na nju (ljetna beba).
Tarry ta odjelca s već našivenim szopalima nisu uvijek iskoristiva kako se čini. Neke bebe ih popune brzo pa im po obujmunpašu al dužina im počne smetati pa onda ispadne da je obuklo svega par puta. Valja ih imati ali meni osobno su praktičnije kombinacije sa čarapicama. Opet možeš uvijek bebu obući u broj veće to odjelce pa onda iskoristiš duže...i sad sve ovisi kakva će beba biti, ona što je treba 5 puta dnevno komplet presvuć ili ona koja može 3 dana bit u istome a da sve bude čisto 🤷♀️ ja često imam po 3 komada od svakog broja...aj br 50ne ne isplati se to je pre malo....
url=https://lilypie.com]
Ja nisam nista 50 kupovala cinilo mi se prepremalo 🙈 nasljedila sam od necaka tu pidzamicu 56 i on je nije uopce obukao odmah je bio za 62 i brzo je krenuo u 68. Mislila sam dokupiti jos jednu pidzamicu 56, mozda hlacice i majicu i to je to za svaki slucaj ako se rodi sitniji pa da imamo u cem doma a ostalo uvijek stigne netko u ducan dok mi dodemo doma.
-
Moj nece biti na porodu, on ne podnosi da mene nesto boli i ja vjerujem da bi njemu bio preveliki stres biti unutra sa mnom, daleko od toga da mi nije podrska ali ja bi bila vise u mislima kako je njemu i hoce izdrzati, hoce se srusiti, hoce panicariti nego sto bi bila fokusirana na porod pa smo se dogovorili on lijepo vani u cekaoni, ja unutra kad obavim to sto trebam on ude i zajedno smo dok smo koza na kozu i to je to.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ima333 pa sretan imendan i rođendan, zdrava i vesela nam bila još puno puuunooo ljeta ❤️
url=https://lilypie.com]
Ima sretan ti rođendan i imendan 🥳🥳
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji