Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mima_zap
    24. Lipanj 2022. 10:35

Danas sam u komi, jela u 9. Nakon toga opet umor i sad mi je zlo. Idem u 12 kod gin pa ću vidjeti što će mi reći. Mislim da sam možda pokupila neku virozu jer sam i prije dva dana bila cijeli dan ne wc-u zbog problema sa crijevima, a cijeli tjedan ujutro me taj umor muči.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Mima_zap
    24. Lipanj 2022. 10:47

I lijepo završila iznad školjke povraćajući doručak, zanimljivo je da mi je u prvom tromjesečju cijele dane bilo zlo i nisam ni jednom povraćala a sad jesam.

• Zabicamala
    24. Lipanj 2022. 12:42

ima333

LuI.

Bok cure, nadam se da ste sve dobro, nisam stigla citati u zadnje vrijeme, nadam se da cu od 7 mj uspjeti biti aktivnija 😊
    Zanima me ima li koja od vas preporuku za liječnika koji ima i svoju privatnu ordinaciju i radi u rodilištu? Najviše bi mi odgovarao Merkur, ali može i bilo koje drugo rodilište. Trenutno vidim trudnocu privatno, o moja dr nije povezana ni s jednim rodilistem pa bi se sad pod kraj voljela prebaciti k nekom. Hvala unaprijed ❤️

Ja ti mogu reci kod koga sam ja, pa vidi.. dr Perkovic, Gynema. Nedavno je postao i sef na tom odjelu, na Merkuru. Samo rijeci hvale imam.

Također preporucam Gynema, ja sam išla dva puta kod dr.Matijevića tamo i razmišljam da bi možda još jednom. Doduše on očito odlazi na Sv.Duh i na Merkuru znam da trenutno vodi rizične trudnoće. Vidim da u Gynemi radi primalja Čovran. Nije bila kad sam ja bila tamo, ali je držala tečaj za trudnice koji su organizirale primalje i bila je baš divna. Držim fige da dođem roditi u njezinu smjenu.
    Da li znate kako ide s TA na Merkuru, dođem u vrijeme određenog doktora ili se naručim kod određenog doktora?
    Za anomaly sam se naručila i tražila Matijevića, ali sam bila kod dr.Roki. Nije bio loš i čula sam dosta pozitivnog i o njemu. Ak bebač ostane poprečno išla bi kod nekog tko ima razumijevanja za carski, a ne da čekam do zadnje sekunde sa svime. 

• Zabicamala
    24. Lipanj 2022. 12:55

LuI.

Zabicamala

ima333

LuI.

Bok cure, nadam se da ste sve dobro, nisam stigla citati u zadnje vrijeme, nadam se da cu od 7 mj uspjeti biti aktivnija 😊
    Zanima me ima li koja od vas preporuku za liječnika koji ima i svoju privatnu ordinaciju i radi u rodilištu? Najviše bi mi odgovarao Merkur, ali može i bilo koje drugo rodilište. Trenutno vidim trudnocu privatno, o moja dr nije povezana ni s jednim rodilistem pa bi se sad pod kraj voljela prebaciti k nekom. Hvala unaprijed ❤️

Ja ti mogu reci kod koga sam ja, pa vidi.. dr Perkovic, Gynema. Nedavno je postao i sef na tom odjelu, na Merkuru. Samo rijeci hvale imam.

Također preporucam Gynema, ja sam išla dva puta kod dr.Matijevića tamo i razmišljam da bi možda još jednom. Doduše on očito odlazi na Sv.Duh i na Merkuru znam da trenutno vodi rizične trudnoće. Vidim da u Gynemi radi primalja Čovran. Nije bila kad sam ja bila tamo, ali je držala tečaj za trudnice koji su organizirale primalje i bila je baš divna. Držim fige da dođem roditi u njezinu smjenu.
    Da li znate kako ide s TA na Merkuru, dođem u vrijeme određenog doktora ili se naručim kod određenog doktora?
    Za anomaly sam se naručila i tražila Matijevića, ali sam bila kod dr.Roki. Nije bio loš i čula sam dosta pozitivnog i o njemu. Ak bebač ostane poprečno išla bi kod nekog tko ima razumijevanja za carski, a ne da čekam do zadnje sekunde sa svime.

A znaš li možda kad odlazi na sv. Duh? Naime ja sam planirala obavljati do kraja preglede privatno recimo kod njih i onda da se nekako dogovorimo da mi netko od njih bude na porodu. Je li uopće takvo što moguće, ima li možda koja iskustva? Ne bih voljela doći u rađaonu pa tko me dopadne, nego bih voljela da nekog tamo znam, ne znam kako da to objasnim. Bojim se najviše jer u bliskoj obitelji imam dijete koje je oštećeno na porodu za cijeli život.

To ne znam, to je ono što sam vidjela po novinama da se čeka odluka. Ja sam se nekako nadala da će biti do jeseni na Mekuru. 
    Nažalost mislim da ti u našim bolnicama nema garancije da ti neki doktor bude na porodu. To je više kako te dopadne smjena. 

Aries5
    24. Lipanj 2022. 13:12

Primalja Čovran je glavna primalja na Merkuru i ona vam vecinom bude tamo samo ujutro
    A ovo da netko od njih bude na porodu su jaako male sanse osim ako je dogovoreni carski ili inducirani.

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Mima_zap
    24. Lipanj 2022. 13:42

Ja bila na pregledu, šalje me na hitnu ginekološku zbog povraćanja i tog. Bebačica je 1070g, još uvijek glavom prema dolje. On je vidio da mi je trbuh tvrd tj. da imam bh kontrakciju i tvrdi da to nije dobro, rekla sam mu za kontrakcije s kvrgama i on kaže da to bije normalno. Makar on je malo prevelik paničar i puše i na hladno...

• Teich25
    24. Lipanj 2022. 13:58

Zabicamala dr. Roki je bio kad je mene moja mama prije skoro 26 godina donijela na ovaj svijet  Ona veli da ima samo riječi hvale. Sestru je također rodila na Merkuru, ne znam koji je doktor onda bio, al isto je sve super bilo.
    Mima, nadam se da je samo malo preoprezan i da nema razloga za to. Ima333 i ja imamo takve kontrakcije s kvrgama već dugo i svi to poprilično normalno doživljavaju. 

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

Princess_Mimi
    24. Lipanj 2022. 17:13

Mima javljaj se kad stignes, nadam se da je sve ok ❤️
    .
    Ajme cure vi ste dobro prošle sto se svekrve tiče 🙈
    Moja je s prvim djetetom isplela punu torbu pletene robice i to nam donijela u "babinje" znaci u sred ljeta hrpa one pikave vune i još par stvari koje su bile totalno neiskoristive 😂 zahvalila sam se a muž joj je kasnije suptilno rekao da ne plete više pa se malo naljutila 🙄

• Mima_zap
    24. Lipanj 2022. 17:26

Evo me s pregleda. Bila na sv. Duhu i to se ide u rodilište baš ako ste iznad 16tj., Tam bili jako ljubazi, napravili ctg, ultrazvuk i ginekološki . Sve savršeno. U krvi mi malo sniženi kalij i to zbog probavnih smetnji ovaj tj. i malo mi leukociti povišeni. Ugl. rekli mi da jedem suhu hranu i čaj i ako mi nebude bolje prek vikenda da se javim na običnu hitnu jer je s ginekološke strane sve super. Usput vidjela malo prostor iznutra i čula kak se rodila jedna beba, i još jednu ženi dok je rađala, to bas i nije bilo ugodno, nadam se da je ubrzo nakon što sam otišla rodila.

• jedna1
    24. Lipanj 2022. 18:18

Mima drago mi je da je sve ok🙂 možda nije ni loše iskustvo što si čula ove zvučne efekte, čisto kao priprema😁
    Vrece za spavanje ja sam mislila prvih par mj swadlat ali tu sam isto pogubljena koju, kakvu, te slike beba 'zavezanih' u to mi ostavljaju neki neg osjećaj iako znam da to kao vole jer im je tako u nama...vidjela sam da po yt videima hvale onu swaddle up di su im ruke prema gore, ko krilca i ova moja na svakom uzv ima ruke oko glave, prčka po očima ustima...ali to sranje košta preko 450 kn sa shippingom vjerojatno 500 i to mi je nekako principijelno glupo dat tolike novce za krpu u kojoj će možda spavati par mj.
    I za tu kupovinu stvari mene mama isto gnjavi s tim nekim skupim glupostima koje ne želim uopće po kući ali šta je najbolje nije mi ništa kupila osim hrpe robice za sve uzraste za koju sam joj rekla da ne kupuje...i plišanog medu kojeg joj sigurno neću stavit u kinderbet. A sveki se sjetila pitati šta nam treba u trenu kad sam sve nabavila osim kadice i onda se još naljutila da neće kupovati takve sitnice, ona bi kolica ili nešto veliko....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.