Uglavnom danas sam nadobudno otišla s mlađom malom u grad obavit malu spizu jer kao mogu ja to. Bila sveukupno u 3 trgovine, ništa posebno i u vožnji prema doma (15min vožnje imam) me počeo oblijevat znoj, stiskati želudac i crijeva, vrućina....Dovezla sam nas, mala srećom spava a ja sam bila na wc i pojela, sad ležim da se organizam smiri, a upalila sam i klimu da imam zraka. Zaključak je da stvarno moram malo usporiti tempo i ostaviti aktivnosti iz kategorije "mogu ja" mužu zapravo.
Htjela sam se samo malo požalit da mi bude lakše.
Ne smijem sada zaspati jer u 12i30 moram po stariju u vrtić, da ne bi mama prespala 🤦🏻♀️ Ručak će danas kasniti...i takooo 🙄
url=https://lilypie.com]
Joj ja se isto već par tjedana svako malo preforsiram i onda kad osjetim da sam pretjerala se razljutim i kažem dosta, ovo je zadnji put! I onda ne prođe ni 2 dana i ja opet još samo ovo, još samo ono i onda skužim da sam opet pretjerala🤔 I to saginjanje koje sam rekla da ću izbjegavati - imam osjećaj da se sagnem 200x dnevno...
I isto se opet mučim sa spavanjem a neki dan sam se hvalila kako sam počela dobro spavati 😠
Ja isto ako mi baš nikako ne ide u krevetu preselim na kauč i zaspim ko top i probudim se u istoj pozi u kojoj sam legla dok se u krevetu 600x okrenem jer mi utrne donja noga pa namjesti sve jastuke oko sebe...uf a na kauču niti ne koristim jastuke, ne trebaju mi
A hrkanje, ajme meni, ja ga isto sa kauča čujem a soba nije baš odmah uz db!!! I još ga onda ne mogu niti trknuti😀 a kad dođe beba i kad ću moći spavati samo po par h u komadu ako mi to uništi sa hrkanjem ugušit ću ga😁 računam da ću biti toliko premorena da ću instant zaspat pa neću niti čut hrkanje🙃
E da vas pitam, od koliko ml da kupim bocice? Koliko bi mi trebalo bocica za pocetak? Mislim kuzim ak cu iskljucivo dojit da mozda ni nece trebati ali u slucaju da bude trebalo za izdojeno ili ad
Ja sam prvo mislila uopće ne kupiti bočice ako ću dojit mi ne trebaju sigurno prvih tjedan dva a vjerojatno i 6 mj ako nema problema s dojenjem i ako ne planiram izaći van i napit se (šala)🥳
no onda sam odlučila ipak kupiti 1 onu najmanju 0+ mislim da je 160 ml mam anti colic da imam u bolnici ako mi baš zatreba a kasnije uvijek možeš kupiti ako ti treba, možda će to tek bit s 3 mj pa kupiš onu veću itd...
Iskusne mame ispravite me ako griješim...
Postovani,
dobar dan. S obzirom da sam jako neiskusna, paranoicna sam i znacio bi mi vas odgovor. Nikada nisam imala spolni odnos, medjutim decko i ja prakticiramo peting, preko odjece. Ja sam bila u donjem vesu i pantalonama a on nag. Zanima me ukoliko je pri "prodiranju" do moje vagine dok sam ja bila obucena izasla nesto sperme, postoji li mogucnost da je pri tim prodiranjima nesto sperme ako je postojalo s vanjske strane mojih pantalona moglo proci kroz odjecu i dospjeti do rodnice te da na taj nacin ostanem trudna. S obzirom da se radi o tecnosti, ona se moze prenijeti na ves ali zanima me mogu li spermiji prolaziti kroz odjecu. Mozda Vam je ovo smijesno, ali znacio bi mi Vas odgovor.
Evo baš kako ste opisale Ima i Amelie tako i ja i uvijek se kasno sjetim da sam pretjerala 🤷♀️ uglavnom danas tek nakon popijenog lekadola prestali su mi bolovi. Srećom jesu jer ne znam ko bi ovu dicu izdržao do dolaska muža s posla.
Na ne spavanje, rascjepkano spavanje sam navikla ali me ova mlađa zadnjih dana satare sa svojim nemirnim spavanjem, spava gore nego novorođenče a sad će joj godina. A muž svakako spava u drugoj prostoriji odavno, samo ja se onesvjestim pa da i hrče ja to ne bi čula 🙂🙈
Bočica - da ta jedna mala. Čak se uz izdajalicu dobije 1 bočica. Al za taj sam start je dosta 1 mala, pa ako zatreba onda se lako kupi. U početku bebe piju do 30ml, pa povećaju na 60ml, pa 90ml....uglavnom dosta je jedna mala.
Iii curke na igbore ovaj gore post o zatrudnjivanju...svako par tjedana/mjeseci se na nekoj od tema pojavi takvo pitanje 🤣🤣
Iii curke na igbore ovaj gore post o zatrudnjivanju…svako par tjedana/mjeseci se na nekoj od tema pojavi takvo pitanje 🤣🤣
Bas sam to htjela napisati 😂😂😂
Totalni ignor na post gore, teme su nam prezanimljive i bez tih upada😅
Hocete vi vec sada kupiti izdajalicu ili ako bude potrebe? Ja jos to nisam bas istrazivala, jedino sam gledala philips koja je nesto skuplja, ne znam ni sama.
Ima li neka mozda jastul za trudnice i dojenje kasnije od Ethereala? Kako ste zadovoljne? Planiram kupiti, vec me malo stomak hice prilikom spavanja na boku🤣
E da vas pitam, od koliko ml da kupim bocice? Koliko bi mi trebalo bocica za pocetak? Mislim kuzim ak cu iskljucivo dojit da mozda ni nece trebati ali u slucaju da bude trebalo za izdojeno ili ad
Ja sam naručila Dr. Browns 120 ml dvije bočice i baš su mi danas došle.
Što se tiče spavanja budim se par puta u noći zbog wc-a, okretanja s boka na bok... Malo me brine što se uredno pred jutro probudim na leđima, nadam se da ne šteti pošto je nesvjesno 😑
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Imam od prošle godine Tomme Tippe el izdajalicu. Prije sam imala njihovu ručnu, ručnu sam tada ulovila za 300kn i bila mi je dobra i dovoljna zabpovremeno izdajanje, točnije za onu prepunjenost na početku. Prišle godine smo imali problema s dojenjem pa sam se dala u izdajanje i bila mi je dobra ova električna iako i ta moja priča nije dugo trajala pa ne znam kakve su na duge staze. Mislim da se lako kupi izdajalica ako zatreba, a mnoga rodilišta imaju svoje za prvu ruku ako tamo zatreba.
Ovaj put jastuk za dojenje ne koristim baš osim za podignit noge na njega 🤷♀️ al konkretno za dojenje nikad nisam koristila, uvijek mi je služio za udobnije spavanje 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji