Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Granger
    04. Lipanj 2022. 12:39

Kokoloo

Ajme ne mogu vam opisati kako mi je drago citati da vam se svida Hvar. Iz nekog razloga sam bas ponosna na to 🤣
    Mi smo u Starom Gradu, i muz i ja smo tu oduvijek kao i nase obitelji..
    Bas bi bilo dobro da organiziramo neko druzenje na otoku 😄
    Evo mi se bas danas idemo u Vrbosku kupat, tamo ima ona plaza Soline koja je za malu djecu idealna, moj mali obozava tamo bit a bome i ja jer je i restoran odma tu kad nam dosadi more 🙈

Jao Kokoloo, ne stavljaj nam sol na radu. Nama koji se danas nećemo kupati...  Baš gledam temp. u stanu, kaže termometar 27,5c. Odmah sam naručila i redovno godišnje čišćenje klime jer ako potraje vrućina vani bit će i do 30c u stanu. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

tenaa
    04. Lipanj 2022. 13:52

Kokoloo

Ajme ne mogu vam opisati kako mi je drago citati da vam se svida Hvar. Iz nekog razloga sam bas ponosna na to 🤣
    Evo mi se bas danas idemo u Vrbosku kupat, tamo ima ona plaza Soline koja je za malu djecu idealna, moj mali obozava tamo bit a bome i ja jer je i restoran odma tu kad nam dosadi more 🙈

Ajme Kokolo vidim da si mi blizu i po godinama, ja imam 24.. vjerojatno smo negdje i sretale po otoku, a da nismo ni znale 😂😂

• Kokoloo
    04. Lipanj 2022. 14:21

tenaa

Kokoloo

Ajme Kokolo vidim da si mi blizu i po godinama, ja imam 24.. vjerojatno smo negdje i sretale po otoku, a da nismo ni znale 😂😂

A sto posto smo se negdi vidile, nes ti Starog Grada 🤣 Mozda smo skupa i pile negdi, ko ce to znat vise ljeti hahahah Ajde ako napravimo onu fejs grupu sta su cure spominjale pa se mozda i prepoznamo!

Druge curke, uzivat cu i za vas na moru a uzivat cete i vi brzo 🥰

Mallla
    04. Lipanj 2022. 15:28

Granger meni je željezo bilo minimalno ispod ref. Vrijednosti ali kao neko pravilo je da se u trećem tromjesečju svejedno pije i navodno prvih 40 dana nakon poroda. Iskreno to sam ovaj put prvi put čula. U prvoj T jesam u trećem tromjesečju pila željezo na preskake (nije bilo ispod vrijednosti), u drugoj T mi uopće nikako dr. Nije propisala željezo, a sad opet je... 🤷‍♀️ gubim se ja po malo u tim pravilima jer uvijek nešto drugačije.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    05. Lipanj 2022. 16:51

Nedjelja pi biće svi u nekom điru 🙂 

• Dandelion0
    05. Lipanj 2022. 17:36

Nedjelja je, valjda svi odmaraju. 😁
    Pitanjce... Koja se xiaomi kamera spominjala, da je super, oko 300 kn? 

Stiže nam curica 💓

Mallla
    05. Lipanj 2022. 17:52

Točnije sad je cijena oko 400-450kn Xiaomi MI 360° 2K i 2K pro

• Dandelion0
    05. Lipanj 2022. 18:02

Hvala. 😁 

Stiže nam curica 💓

• jedna1
    05. Lipanj 2022. 18:36

Imaš na ekupi ovu 2k još uvijek za 299 kn a mislim da nema neke razlike u opcijama od 2k pro i za nju sam našla odlične recenzije kao bebifon...

• jedna1
    05. Lipanj 2022. 18:46

Joj, krivo, ova za 299 je neki stariji model od 2k...
    2k je 400 kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.