Čak i ne kao menstrualni, zato me i čudi, hvala ti puno da lijepom pojašnjenju Bh kontrakcija. 😊 Ginića pokušavam dobiti cijelo vrijeme no ništa, bude valjda dok ne počnem paničariti hahah
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
+27.12 🌸
Evo nas! Hajde da popravimo statistiku... Stiže nam još jedna curica! 💗
Sve je u redu, ona cista na mozgu je nestala, beba ima 500g., na 4D slici je ista svoja seka 🥰 opet će ličiti na muža, izgubila sam genetsku bitku 😂
I da.. posteljica mi je nisko, kaže da hitno prestanem raditi i krenem odmarati, piti dosta vode i ležati na boku jer je beba još na zadak, pa da se okrene :)
Evo nas! Hajde da popravimo statistiku… Stiže nam još jedna curica! 💗
Sve je u redu, ona cista na mozgu je nestala, beba ima 500g., na 4D slici je ista svoja seka 🥰 opet će ličiti na muža, izgubila sam genetsku bitku 😂
Bravo za pregled, cestitam na curici 💗💗
Drago mi je da je cista nestala, a sad odmaranje i mirovanje
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ohoho...imamo još jedu curu. 😍 Čestitke Ruli.
Vidim da uvijek nekako imamo preglede u to vrijeme krajem i početkom mjeseca ili mi se tako čini?
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ruli! Čestitam 😍💜
.
Ovo za hrkanje i čepiće za uši je živa istina. Sad kad sam bila u bolnici, cijeli odjel je odjekivao koliko je žena hrkala 😂
Jeeej Ruli cestitam na dobrom pregledu i bas mi ie drago da je sve ok i da je ta cista nestala! ❤️
Ja sam danas k o m a. Jel se mozda kojoj od vas dogodilo da vas iznenada uhvati uzasna bol u bedru i traje cijeli dan, boli i kad lezite, sjedite, hodate.. konstantna bol u bedrima i bol u ledima. Nepodnosljivo je i popila sam maloprije lekadol u nadi da ce pomoc..
Ovo mi je bilo vec jednom prije 5-6 tjedana i isto nikako nije prestajalo nego tek kad sam jedva jedvice zaspala i ujutro kao nova. Rekli su mi da moze bit da se beba namjestila na neki zivac i zato boli 🤔
Mislim da se cak sjecam iz prve trudnoce da mi je isto to bilo par puta. Ali moram se pozaliti, bas jako jako i konstatno boli 😫
Ima, dobro sam. Preselila sam se u drugu spavaću preko noći pa muž spava sa sinom, jer se sto puta u noći digne, pa mjesečari, okreće se 😂 Postalo mi je teško, pa smo se dogovorili da pređem u sobu pokraj. Tamo ću biti i sa bebom u početku dok se malo ne oporavim i dok je novorođenče 😊 Bolovi su se smanjili, idem sutra na kontrolu.
Jeeej Ruli cestitam na dobrom pregledu i bas mi ie drago da je sve ok i da je ta cista nestala! ❤️
Ja sam danas k o m a. Jel se mozda kojoj od vas dogodilo da vas iznenada uhvati uzasna bol u bedru i traje cijeli dan, boli i kad lezite, sjedite, hodate.. konstantna bol u bedrima i bol u ledima. Nepodnosljivo je i popila sam maloprije lekadol u nadi da ce pomoc..
Ovo mi je bilo vec jednom prije 5-6 tjedana i isto nikako nije prestajalo nego tek kad sam jedva jedvice zaspala i ujutro kao nova. Rekli su mi da moze bit da se beba namjestila na neki zivac i zato boli 🤔
Mislim da se cak sjecam iz prve trudnoce da mi je isto to bilo par puta. Ali moram se pozaliti, bas jako jako i konstatno boli 😫
Probaj googlati "symphysis pubis dysfunction", jel tako nešto osjećaš?
Probaj googlati "symphysis pubis dysfunction", jel tako nešto osjećaš?
Ne, ne boli me zdjelica nego bas donji dio leda i desno bedro s prednje strane. Al razbiiiiija od bolova.
Evo upravo citam i 99% sam sigurna da je isijas. Oni su cesti u trudnoci. Pa di me nade 😫
Sortiraj odgovore
Najstariji