Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mateil
    23. Svibanj 2022. 14:29

Čak i ne kao menstrualni, zato me i čudi, hvala ti puno da lijepom pojašnjenju Bh kontrakcija. 😊 Ginića pokušavam dobiti cijelo vrijeme no ništa, bude valjda dok ne počnem paničariti hahah

👩🏻’95🧑🏻‍🦱’92
    L🩵 10/22
    Biokemijska 8/21

+27.12 🌸

Ruli
    23. Svibanj 2022. 14:44

Evo nas! Hajde da popravimo statistiku... Stiže nam još jedna curica! 💗 
    Sve je u redu, ona cista na mozgu je nestala, beba ima 500g., na 4D slici je ista svoja seka 🥰 opet će ličiti na muža, izgubila sam genetsku bitku 😂

Ruli
    23. Svibanj 2022. 14:49

I da.. posteljica mi je nisko, kaže da hitno prestanem raditi i krenem odmarati, piti dosta vode i ležati na boku jer je beba još na zadak, pa da se okrene :) 

Aries5
    23. Svibanj 2022. 14:56

Ruli

Evo nas! Hajde da popravimo statistiku… Stiže nam još jedna curica! 💗
    Sve je u redu, ona cista na mozgu je nestala, beba ima 500g., na 4D slici je ista svoja seka 🥰 opet će ličiti na muža, izgubila sam genetsku bitku 😂

Bravo za pregled, cestitam na curici 💗💗
    Drago mi je da je cista nestala, a sad odmaranje i mirovanje 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    23. Svibanj 2022. 16:39

Ohoho...imamo još jedu curu. 😍 Čestitke Ruli.
    Vidim da uvijek nekako imamo preglede u to vrijeme krajem i početkom mjeseca ili mi se tako čini? 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Princess_Mimi
    23. Svibanj 2022. 17:03

Ruli! Čestitam 😍💜
    .
    Ovo za hrkanje i čepiće za uši je živa istina. Sad kad sam bila u bolnici, cijeli odjel je odjekivao koliko je žena hrkala 😂

• Kokoloo
    23. Svibanj 2022. 17:55

Jeeej Ruli cestitam na dobrom pregledu i bas mi ie drago da je sve ok i da je ta cista nestala! ❤️

Ja sam danas k o m a. Jel se mozda kojoj od vas dogodilo da vas iznenada uhvati uzasna bol u bedru i traje cijeli dan, boli i kad lezite, sjedite, hodate.. konstantna bol u bedrima i bol u ledima. Nepodnosljivo je i popila sam maloprije lekadol u nadi da ce pomoc..
    Ovo mi je bilo vec jednom prije 5-6 tjedana i isto nikako nije prestajalo nego tek kad sam jedva jedvice zaspala i ujutro kao nova. Rekli su mi da moze bit da se beba namjestila na neki zivac i zato boli 🤔

Mislim da se cak sjecam iz prve trudnoce da mi je isto to bilo par puta. Ali moram se pozaliti, bas jako jako i konstatno boli 😫

Princess_Mimi
    23. Svibanj 2022. 21:12

Ima, dobro sam. Preselila sam se u drugu spavaću preko noći pa muž spava sa sinom, jer se sto puta u noći digne, pa mjesečari, okreće se 😂 Postalo mi je teško, pa smo se dogovorili da pređem u sobu pokraj. Tamo ću biti i sa bebom u početku dok se malo ne oporavim i dok je novorođenče 😊 Bolovi su se smanjili, idem sutra na kontrolu.

Princess_Mimi
    23. Svibanj 2022. 21:14

Kokoloo

Jeeej Ruli cestitam na dobrom pregledu i bas mi ie drago da je sve ok i da je ta cista nestala! ❤️

Ja sam danas k o m a. Jel se mozda kojoj od vas dogodilo da vas iznenada uhvati uzasna bol u bedru i traje cijeli dan, boli i kad lezite, sjedite, hodate.. konstantna bol u bedrima i bol u ledima. Nepodnosljivo je i popila sam maloprije lekadol u nadi da ce pomoc..
    Ovo mi je bilo vec jednom prije 5-6 tjedana i isto nikako nije prestajalo nego tek kad sam jedva jedvice zaspala i ujutro kao nova. Rekli su mi da moze bit da se beba namjestila na neki zivac i zato boli 🤔

Mislim da se cak sjecam iz prve trudnoce da mi je isto to bilo par puta. Ali moram se pozaliti, bas jako jako i konstatno boli 😫

Probaj googlati "symphysis pubis dysfunction", jel tako nešto osjećaš?

• Kokoloo
    23. Svibanj 2022. 21:51

Princess_Mimi

Kokoloo

Probaj googlati "symphysis pubis dysfunction", jel tako nešto osjećaš?

Ne, ne boli me zdjelica nego bas donji dio leda i desno bedro s prednje strane. Al razbiiiiija od bolova. 
    Evo upravo citam i 99% sam sigurna da je isijas. Oni su cesti u trudnoci. Pa di me nade 😫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.