Krenula sam s 56 negdje i sad imam 63, visoka sam 171. Opce se ne osjecam glomazno ali vaga mi je potvrdila da sam pretjerala, od dns samo lagano. Sto je najbolje ja slatko opce ne jedem niti nezdrave grickalice, ali jedem puno voca i kiflice su me ubile zadnjih dana..
Evo nas doma 🥰 nastavljam sa progesteronom i mirovanjem, a u utorak moram doci na kontrolu pa ce vidjeti jesam li se otvarala zbog kontrakcija.
Sretna sam sto su nas pustili, moram samo sama sa sobom se pomiriti da nema vise skakanja za bebom, ciscenja, dugih setnji i slicno. Muz je tu i uskače sto god treba, tako da mislim da nece biti nikakvih problema.
.
Hvala vam na brizi i podrsci ❤️ cestitam na dobrim pregledima i dobro nam dosle nove cure!
.
Sto se imena za bebicu tice, zvati ce se Noel 😊
Zaboravila sam napisati, radili su mi neku pretragu gdje uzmu bris i preko njega vide koji je rizik od prijevremenog poroda unutar narednih tjedana. Moze se i ponoviti po potrebi. Doktorica mi je na aplikaciji pokazala kako to izgleda, stvarno moderno i interesantno 😅
Budući da je bio nizak rizik u ovih tjedan dana, nisu mi dali dexametazone, nego ako zatreba u narednom periodu onda ce nas piknuti😅
Odlične vijesti Mimi. I super stvar za kontrolu. Kod nas toga neće biti još valjda neko vrijeme. Nikad čula da to postoji, a vidiš kako korisno. Uživajte...
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Princes drago mi je da je sve dobro, čuvaj se ❤️
Inhalator, već 5 godina imam Familly Air inhalator, jako dobro nas služi.
Aspirator imam Nosi što se kopča na usisivač, odlična stvar, imam msli na baterije i bezveze je.
Ime e to mi je najteže naći ime. Nemamo ime. Teško smo našli i prethodna dva.
url=https://lilypie.com]
Malla, ti si bila rekla da ti je dr dala preventivno piti zeljezo. Kaj si na kraju odabrala, koje pijes?
Je dala mi Heferol koji mi je uništio probavu u 3 dana, tvrda stolica, bolovi u trbuhu. A onda sam uzela Floradix koji mi je s druge strane uništio želudac, pa sam ostavila i njega. Sad trenutno pijemnod solgara. 3.6. Imam pregled pa ću je pitati za to!
url=https://lilypie.com]
Ima imas nisko zeljezo pa zato mislis krenut s time ili preventivno?
Ja sam mislila dodatno uskoro pocet uzimat omega3 ker je u zadnjem tromjesecju to dosta bitno. Je li neka malo vise istrazivala o tome? Koje je najbolje uzimati i to.
Ima imas nisko zeljezo pa zato mislis krenut s time ili preventivno?
Ja sam mislila dodatno uskoro pocet uzimat omega3 ker je u zadnjem tromjesecju to dosta bitno. Je li neka malo vise istrazivala o tome? Koje je najbolje uzimati i to.
Ja sam u Hrvatskoj pila premama duo, a sad sam uzela nesto najsličnije tome. Isto po dvije tablete dnevno, jedna je omega 3, a druga vitamini
Malla, ti si bila rekla da ti je dr dala preventivno piti zeljezo. Kaj si na kraju odabrala, koje pijes?
Je dala mi Heferol koji mi je uništio probavu u 3 dana, tvrda stolica, bolovi u trbuhu. A onda sam uzela Floradix koji mi je s druge strane uništio želudac, pa sam ostavila i njega. Sad trenutno pijemnod solgara. 3.6. Imam pregled pa ću je pitati za to!
Aha, da, hoce zeljezo tako djelovati.. vazno da si promijenila. Malo gledam kaj bi moglo biti dobro, jer bi njega trebalo sa vitaminom c uzimat radi bolje apsorpcije. Taj od solgara je definitivno dobar, jer je bisglicinat, 20 mg je. Mogo bi mozda biti dobar i Meta Care zeljezo od Omni Biotica, jer je tu zeljezo bisglicinat sa vitaminom c i b12. Uzet cu njega, probati, pa ti javim kakav ce biti za zeludac i probavu.
Onaj kendural c je malo teze nabavit, ne da mi se s tim zezati.
Ja ti pijem metacare od omni biotica i zasad nemam nikakvih tegoba 😊 isto ga pijem preventivno. Zeljezo mi je zasad ok, na sredini intervala.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Pozdrav s mora! Sutra je nazalost povratak u stvarnost. Malo sam hvatala zaostatke sto ste pisale, i ja trazim torbu za kolica, vise sam za ruksak, ali moram prvo u ducanu vidjet kako to kopcanje funkcionira jer su ti remencici na svakom drugaciji.
-
Od vitamina uzimam Elebaby u kojem ima vec Omege 3, a zeljezo mi je po zadnjim nalazima dobro a i da nije nebi se bas usudila uzeti preparate zeljeza na svoju ruku al svako radi kako misli da treba
-
Princess Mimi drago mi je da je sve proslo dobro, nadam se da ce ostatak trudnoce proteci bez problema 💜
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji