Poslikat cu vam ja onaj kinderkraftov ruksak kad mi dode.. njega sam uzela. Stvarno nisam htjela za tu torbu davati vise od 300tinjak kuna, a ima ok recenzije. Tak da cu vidjet kakav je. Sad vidim da ga skoro vise nigdje ni nema, valjda sam u zadnji cas uzela.. ne znam kaj im se dogodilo.
Mislis na ovaj ?
https://babyland.hr/proizvod/kinderkraft-ruksak-za-mame-moonpack-siva/
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Super ima da si to rijesila, ja koji god mi se svidi je preko 1000 a fkt nema smisla toliko davat..
Jeste li kupovale djecju robicu u ca? Kako vam se cini ako jeste i jeste li ikada narucivale online od njih? Vidim da je neki problem s povratom ali mislim si da necu nista vracati ako narucim barem sto se tice velicina, jer nebi one najmanje uzimala.
Za regulaciju zeljeza prehranom sam i ja, jer velika velika tableta napravi kaos sto se tice probave..zato sam i rekla da nebi na svoju ruku uzimala.
Cikla (pogotovo sok), matovilac, spinat (mrzim oboje al sad se prisilim pa jeden 2x tjedno obavezno) crveno bobicasto voce (svjeze ili sokovi) i to je to, ja imam zitarice max 2x tjedno, nemam nekih vecih problema sa stolicom a i kad imam donat rjesava. Doduse svaki ogranizam je drugaciji i svako drugacije podnese namirnicu, kod cikle se samo treba paziti jer se zna pojaviti crvenkasta stolica i urin pa da se ne dize odmah panika da je krv.
-
Da Molly mi je izbacilo samo 1x i vise ne i trenutno ih nigdje skoro nema barem na hr trzistu
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cure, bas razmišljam... beba će mi po noći spavati u kindaču koji će biti kraj mog kreveta. Ali nešto bi trebala i u boravak staviti da može preko dana biti tamo. Je li dovoljno gnijezdo? Ili je bolje uzeti prijenosni krevetić?
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Cure, bas razmišljam… beba će mi po noći spavati u kindaču koji će biti kraj mog kreveta. Ali nešto bi trebala i u boravak staviti da može preko dana biti tamo. Je li dovoljno gnijezdo? Ili je bolje uzeti
Ja bi uzela prijenosni krevetic jer ce ga moci koristiti i kasnije sto za igru sto za spavanje, i sigurniji je od gnijezda kad se beba pocne okretati. A i uvijek ga mozes uzeti na more ili negdje a beba ce spavati opet u svom kreveticu. Jedino sto bi ja jos savjetovala da pripazis je podloga u tom prijenosnom.
Ja imam istu situaciju, ali ce mi prijateljica dati svoj kindac koji cu staviti u jedan kut u kuci da mi spava tamo preko dana
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cure, bas razmišljam… beba će mi po noći spavati u kindaču koji će biti kraj mog kreveta. Ali nešto bi trebala i u boravak staviti da može preko dana biti tamo. Je li dovoljno gnijezdo? Ili je bolje uzeti prijenosni krevetić?
Ono kad natipkas sve i onda ti forum ne spremi 🙈
Ugl ja bi uzela prijenosni samo obrati paznju na podlogu jer znaju biti nekvalitetne
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cure, bas razmišljam… beba će mi po noći spavati u kindaču koji će biti kraj mog kreveta. Ali nešto bi trebala i u boravak staviti da može preko dana biti tamo. Je li dovoljno gnijezdo? Ili je bolje uzeti prijenosni krevetić?
Meni je mala po danu ili spavala na kauču u gnijezdu ili u kolicima u košari. Kolica su za to super!
Princess šaljem ti <3
--
Totalno offtopic i random, ali jučer sam s frendicama pričala o bolnici i porodu i sjetila se da ovaj put ne idem u bolnicu bez ČEPIĆA ZA UŠI! Ljudi moji, jedna je cura na katu toliko hrkala da se tresla cijela zgrada, a nismo ni bile u sobi! Nisam oka sklopila, onako umorna rasturena. Zato, stavite si za svaki slučaj u torbu, zlu ne trebalo
--
Imam pregled danas, idemo na veliki anomaly 4D jako sam uzbuđena.
Naravno krevetic ako se ima mjesta. Mi cemo dobiti kinderbet od prijateljice koji ce mi biti u boravku (inace bi uzela taj prijenosni) jer su mi sobe na katu i necu nositi preko dana svaki put gore u sobu da spava. Da mi je na istoj etazi nosila bi u sobu ali ovako ne.
-
Narucila sam ruksak za kolica na Aliexpresu, ima preslatkih sa Disney motivima, najskuplji je negdje do 300 kn (a vecina oko 150 kn) imaju super ocjene i sad jedva cekam da stigne 🤣
-
Ruli sretno na pregledu 🤞🤞
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Jesu ikome bas naocigled natekle stidne usne? Do sada sam osjetila bridenje ponekad i kao osjecaj natecenosti ali sad sam pogedala na ogledalo i jedna strana je bas naocigled veca od druge. Stalno nesto😵💫
Lijep pozdrav žene! 😊
Pratim vas od početka, sama sam trenutno u 18 tt te je očekivani termin poroda 21.10. Bit će dečkić! 🙂
Imam jedno pitanje, te se nadam da će mi netko moći pomoći, od jutros imam grčeve na području jajnika koji traju svega nekoliko sekundi i tako svakih par minuta, grčevi nisu jaki, ali do sada nisam to osjetila… Ne znam mogu li to biti BH kontrakcije, kako se one osjećaju?
Oprostite na podužem postu 😅
👩🏻’95🧑🏻🦱’92
L🩵 10/22
Biokemijska 8/21
+27.12 🌸
Sortiraj odgovore
Najstariji