Znaci hit.
Socijalni ginekolog mi odbija dati uputnicu za stitnjacu i krv dok ne dodem kod njega uzeti briseve. Neznam sto da kazem jer po meni je to zaista nepotrebno ovakvo ponasanje.
Mozes privatno to odraditi?
Meni je moj soc. jako dobar. Ne pravi nikakve probleme. Isto odem i privatno i u bolnicu. Dobijem sve pretrage koje napišu. Napravi mi uzv preko trbuha. Kaže da nije dobro puno čeprkati dolje, a već sam pregledana tako da napravi uzv.
Žao mi je što neki prave probleme, iako mogu razumjeti ako su se opekli. Ali baš da inzostira na brisevima, hm... Od svih pretraga, on njih.
Mislim da je protuzakonito "prijetiti" doznakama i ja mu to ne bih tako lako pustila. Provjerila bih definitivno jer je to na neki način uskrata našeg prava.
Stiže nam curica 💓
Haj cure!
Princes javi nam sutra što ti kažu? Navijam da sve bude dobro i bezazleno i da si čim prije doma svom malom velikom dječaku.
Razumijem ovaj dio negodovanja oko traženja soc.gin. da se kod njega odrade pretrage, ali ako ćemo o zakonu i pravima koje vuku i obaveze sad je trenutno sve protuzakonito. Jer kako on može otvoriti komplikacije i davati doznaku trudnici koju nikad sreo nije!? Kako je Ima333 napisala, sve od A do Ž je tako. Sviđalo se to nama ili ne! I da šteta da nije odmah sve pojasnio u početku, a ne malo može, malo ne može. A isto mi se čini da se opekao ili se opekao netko koga poznaje pa želi izbjeći takve zavrzlame što mi je ok i korektno, on treba sebe zaštititi. I da vidila sam i ja u egrađani da me pišu i dr kod kojih nisam bila, pa na taj način kupe lovu i to mi je grozno...pa ono lijepa naša 🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com]
Joj Moana baš čitam ovo za soc ginekologa i živciram se. Jasna je stvar da on zapravo ne smije tako raditi, ali mogao je odmah reći kako će to funkcionirati. I mogao ai je umjesto briseva tako opravdat tipa vađenje krvi. S druge strane znam da imaju dosta provjera za bolovanje pa se valjda boji i želi se ograditi. Najvažnije da na kraju beba bude dobro, a ti ćeš izdržat sve što treba.
Mimi, nadam se da si danas doma.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Hmm citam sad sve ovo i djelomicno razumijem vas ali razumijem i doktora. Trenutno je situacija u ginekologiji u cijeloj HR pod povecalom i kontrole su posvuda (zbog onog slucaja koji se puno previse vukao po medijima sad u zadnje vrijeme) i ono sto je dosad prolazilo ne znam da ce i dalje pogotovo kad su u pitanju trudnice (kod nekog hoce kod nekog nece)
Ovo za ceprkanje dolje nije ni meni najjasnije zasto to toliko spominjete.. ginekolog je ginekolog briseve zna uzeti i privatni i soc. Okej nisu svi najnjezniji, nismo ni mi jednako osjetljive, a ako mislite da je kod privatnika "cisce" ili "sterilnije" vjerujte mi da se varate.
Uostalom kako je Ima rekla ima zena koje se duplo vise pregledavaju i kontroliraju i na kraju sve bude dobro.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Nazalost mi u HR od davnih dana imamo pristup da je doktor uvijek u pravu, doktor je gospodin ovo ono muka mi je kad to cujem. Nase zdravstvo je takvo kakvo je jer je dostupno. Vani bas nije kao kod nas da sve moze na uputnicu i zato su i liste cekanja takve kakve jesu, bolnice i domovi zdravlja izgledaju kako izgledaju i zato se nekad duugo ceka za pravu konacnu dijagnozu. Vani kolko platis tolko dobijes, osiguranje ti npr pokriva operaciju ali ne pokriva anesteziju a sad oces ti platit anesteziju i dal ju imas odkud platit to nije njihov problem.
Nazalost kod nas se takav pristup nece tako skoro promijeniti i doktori ce si uzimati za pravo biti bezobrazni kao i neke sestre samo zato jer im se moze, kod privatnika nije tako jer je njima zarada da dolazite.
-
Curke uzivajte u petku i cuvajte se za vikend najavili su opet velike vrucine, mi upravo krenuli za Rovinj vjerujem da ce biti put sa duplo vise stajanja nego inace, svaki wc ce biti moj 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sto se tice doktora na svasta sam nailazila i nekako sam navikla na sve situacije pa mi nista nije cudno.
Mene ovih dana muci manjak inspiracije i sto jesti svaki dan! Bas mi je dosadilo kuhanje, evo razmisljam nesto narucit, jedete li azijsku kuhinju u trudnoci i slicno, npr wok? Skuzila sam da stalno jedem slicne stvari i bas mi treba neka promjena😅
Jedem wok i sve azijsko što je termički obrađeno. U woku ima i povrća i mesa i to mi se nekako čini kao dobra kombinacija u trudnoći.
Evo bas sam se odlucila na teriaki piletinu. Dosta mi je vise domace kuhinje😅
Sortiraj odgovore
Najstariji