Ruli, čestitam na curici. Popravlja nam statistiku.
Brontosaurica, super za posteljicu. Nadam se da će i sve ostalo biti ok.
Izgleda da svi moramo malo usporiti tempo.
Mene pati žgaravica, opaka skoro svaki dan. Trbuh raste, a s kilama sam na +2 negdje. Bilo bi i više vjerojatno ali sam bila izgubila 4 kg.
Meni ti je jedino soda bikarbona pomagala u prošloj T. Znači nikakva mineralna, bademi, reflustat i sl. Pa pokušaj. 🙏 I spavanje na povišenom.
I meni ne pomaže mineralna, a ni bademi. Na povišenom spavam. Soda bikarbona, 1 žličica na čašu vode?
Stiže nam curica 💓
I moj pregled je dobro prošao, bebac ima 1300g
U petak idem na OGTT pa će mi tamo u bolnici napraviti i briseve.
.
Primjetila sam da kod Mallle nemam označen spol bebe, podsjetite me jel ne znamo još ili sam fulala negdje?
Cura pod upitnikom 🤷♀️ al piši cura, ako se šta promijeni javim svakako!
url=https://lilypie.com]
Vidim da ćemo se ovaj tj sretati po raznim laboratorijima koji rade ogtt ja ga isto ovaj tj moram napraviti.
Inače, vanredni pregled prošao ok, sve je dobro, štoviše čak curka se uduplala u zadnja 3 tj i sad ima preko kilu, cca 1100 g a ja sam izgubila tih 500tinjak gr - sad vidim gdje su završili🤣
Sad se osjećam blesavo šta sam paničarila ali radije pušem na hladno nego...
Laku noć ako uspijete zaspati
Joj, eto tjedna pregleda i OOGTova. Mi idemo danas. Baš me zanima procjena mase beboline. Ja sam na +5. Čini mi se da je trbuh poprilično narastao u ovih zadnjih mjesec dana.
Od tegoba isto bol u donjem dijelu leđa, ali ne širi se baš jako u noge što je okej. Jedino se par noći budim zbog bolova (grčeva) u listovima. To je već netko bio komentirao. I naravno rokanje po mjehuru. Baš sam razmišljala što će biti kad se okrene prema želucu i rebrima pa krene tu udarati. Uf...
Drago mi je zbog svih dobrih i sretnih vijesti i pregleda. 🥰 Samo polako i sigurno. Ako trebamo polakše onda ćemo tako.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Baš mi je drago čitati da ste vi i bebice dobro 🤗 Ja baš primjećujem kako mi je postalo teško odraditi smjenu na poslu, al se veselim jer sad imam tjedan dana godišnjeg 🙂 mene isto gnjave bolovi u leđima i otečene noge 😕 ja sam se danas vagala i trenutno sam na +6,5kg (24+0) i da izgleda da je malo prije 5 ujutro vrijeme za odlazak na wc 🤣 najgore je što je onda nakon stvarno teško zaspati...
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Cure da se i ja javim. Hvala na savjetima za isijas ❤️
Ic cu danas oko 4 kod ginekologa jer me malo panika.
Jucer popodne su bolovi bili grozni u ledima i nozi i kad sam isla piskit sam se obrisala i bilo je malo svijetlo rozog iscjetka. Nakon toga vise na papiru nije bilo nista ali mi je urin zastrasujuce boje. Crveno/narancasto/smeckast. Svaki put se prepadnem kad pogledam u skoljku. Na papiru vise nema nicega i bolovi su popustili, boli donji dio leda malo ali neusporedivo kako je bilo.
Sve vise sad sumnjam u neku urinarnu infekciju ili mozda cak bubreznu. Nije mi sve isto. Jedva cekam pregled 😬
Btw dok piskim me nista ne boli/ne pece, ne boli me mjehur, piskim normalno kao i svaka trudnica malo cesce i nisam primjetila neki neugodan miris urina.
Drzte fige da je sve ok. Javim se odma!
Kokoloo sretno, nadam se da je sve ok. 👍🏻
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Evo me!
Po obicaju, moj ginekolog je dosta sutljiv. Prvo me pregledao vaginalno i hvala bogu nema krvarenja iz rodnice i sve je ok.
Onda sam piskila u casicu i ispiskila kompletno crvenu mokracu (grozno za vidjeti). Sestra umocila stapic i pokazalo se nesto, poviseni leukociti mislim.
Dobila sam antibiotik klavocin 7 dana da pijem i sutra vadim kompletan urin i krvnu sliku.
Nije mi rekao tocnk sta je, dobila sam papir sa svrakopisom i ne razumijem niti jednu jedinu rijec.
Pitala sam samo jel nesto opasno/ozbiljno, on je onako odmahnuo glavom i rekao ma neee. Eto to vam je to, sad idem u apoteku po klavocin i drzte fige da brzo prode ❤️
Curke sretno na OGTT -ima, zelim da vam tekucina ne bude fuj a nalazi dobri 🤞🤞
-
Kokoloo zvuci kao grozan urionfekt, preporucujem ti puuno caja od brusnice da sto bolje isperes mjehur i da sto prije prode ❤️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Kokoloo ti kao da imaš istog gonekologa kao ja. Iz njega ne možeš cijelu rečenicu iščupat. Prvi pregled me gledao 30min vaginalnim ultrazvukom bez da je riječ rekao, desetak slikica napravio, čujem srce on niš, pitam jel to srce on neš zamumlja. Meni već glupo ležati tam na tom stolcu. On je neš vidio al nema pojma kaj i poslao me na Sv. Duh tam sve ok.
Ovo je vjerojatno infekcija, imala sam prije par godina i isto crveni urin tj. kao neka sukrvica, pila antibiotik i prošlo. Držim fige da što prije prođe i da se onda možeš bar malo opustiti.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji