Dobro došla Shelby. Javite se sve cure koje nas čitate iz sjene.
.
Jao zvonko, meni apetit nikad u životu nije nestao. Čak ni za najvećih gripa. Možda da pokušaš s omiljenom hranom pa pripremiš svaki dan nešto pa se polako vrati? Ali mislim da čak i da ništa ne jedemo bebe bi napredovale jer žene općenito imaju više masnog tkiva od muškaraca i u njemu je sve što treba. Evolucija nas je pripremila i za takve slučajeve pa ne brinite. A i realno još je bolje da nakupimo što manje, bit će nam lakše progurat ljeto, a i onda poslije skinut višak. Dolazi sad i vrijeme voća i povrća. Ja baš jučer pojela kilu domaćih jagoda i prve domaće krastavce…jedva čekam da i sve ostalo dozrije.
.
S tempom bismo izgleda sve morale malo usporiti, a čini se da ćemo ga sad kad krenu pripreme samo pojačati. Baš suosjećam s vama koje imate todlere doma, odmaranje je sigurno nemoguća misija.
.
S mall.hr sam naručila par puta, sve je do sad bilo okej. Zamjene, reklamacije i povrate nisam imala pa ne znam kako su po tom pitanju.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Kokoolo ajme tek sad čitam. Nadam se da si bolje... <3
Granger i ja uvijek imam apetita, ali baš uvijek
Ja sam na dijabetičkoj dijeti zbog malo povišenog šećera tako da sam stalno gladna, najedem se, a za 1 i pol sat umirem od gladi.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Dobro jutro, curke! Evo malo i dobrih vijesti za nase tatice, a i za nas neke mame.. izgleda da mjera ipak krece od 02.08.:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/konacno-se-uvodi-ocinski-dopust-placat-ce-ga-drzava-u-visini-pune-place-imamo-sve-detalje-15202358
Konacno nesto dobro i kod nas
Moj se bas jako veseli tom dopustu, makar nije ni nase povecanje naknada za baciti hehe
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Dobro jutro, curke! Evo malo i dobrih vijesti za nase tatice, a i za nas neke mame.. izgleda da mjera ipak krece od 02.08.:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/konacno-se-uvodi-ocinski-dopust-placat-ce-ga-drzava-u-visini-pune-place-imamo-sve-detalje-15202358
Odlično. Mi smo si već zacrtali da to mora biti tako i nikako drugačije kad su krenule priče o tome... Ne znam kako to već nije bilo ranije uvedeno jer je apsolutno jedino logično. Em što mamama treba pomoć u razdoblju oporavka, em tate zaslužuju upoznati svoju bebu. Super vijesti. :)
👸36 (trombofilija)
🤴36
Mah obzirom da mi trebamo roditi krajem ljeta i ujesen nebi se cudila da nakon 15.8. opet pocnu vracati sve mjere, naravno ako ce turisticka sezona biti dobra mozda malo kasnije..🙄
-
Kako kod vas funkcioniraju patronazne? Mene je danas zvala moja da se vidimo za mjesec dana da prodemo sve vezano za porod i sto ponijeti u bolnicu moram priznati da me iznenadilo makar sam cula samo pozitivne stvari o njoj do sad al nisam nikad cula da se patronazne susrecu za trudnicama osim naravno na tecajevima
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Mah obzirom da mi trebamo roditi krajem ljeta i ujesen nebi se cudila da nakon 15.8. opet pocnu vracati sve mjere, naravno ako ce turisticka sezona biti dobra mozda malo kasnije..🙄
-
Kako kod vas funkcioniraju patronazne? Mene je danas zvala moja da se vidimo za mjesec dana da prodemo sve vezano za porod i sto ponijeti u bolnicu moram priznati da me iznenadilo makar sam cula samo pozitivne stvari o njoj do sad al nisam nikad cula da se patronazne susrecu za trudnicama osim naravno na tecajevima
Slažem se i ja za nova ograničenja nakon turističke sezone. Pitanje još kako će biti, ali vjerujem da neće skroz zabraniti pratnju. Ako smo skinuli maske ne vjerujem da će se ponovno uvoditi sve restrikcije.
.
A što se tiče patronažne to i mene zanima? Žene s iskustvom?
Meni je sestra kod ginekologice rekla da će me kao ona prijaviti patronažnoj pa će me onda patronažna posjetiti. To je i mene baš iznenadilo...
👸36 (trombofilija)
🤴36
LuI super za pregled 👏🏼🥰
.
Za patronaznu prvi put čujem da dolazi u trudnoći ali to mi se cini jako lijepo i korisno, pogotovo trudnicama koje nemaju s kime proci te stvari prije poroda. Moja je dosla kad sam rodila (u Hrvatskoj) a ovdje mislim da isto samo nakon poroda dodu, nije mi nitko rekao drugačije 😁
Cure kako vi nokte na nogama uredujete, ja sam sad jedva a ni nemam tak veliki trbuh, evo odmah me beba udara od mog silnog manevriranja s nogama 😂
Uhh 🙈 lakiranje noktiju na nogama i rezanje istih je sad vec jedan proces koji traje 😂😂 isto sva se preznojim, nazivciram dode mi i da placem
A depilacija bikini zone, evo u pon prije pregleda mi je trebalo pa sigurno oko 45 min, sva se izrezala po preponama 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️ kasnije uposlim muza da pregleda jel dobro jer je s i ogledalom tesko vidjet sve 😂😂😂 al mislim da od sljedeceg mjeseca ide depilacija u salonu a mozda i pedikura pa kud puklo da puklo
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Hahaha bas ste me nasmijale, tako mi je i samoj, isto se prvo moram skinuti do gola😂 Ja isto mislim da cu u salon, iako ne znam za depilaciju posto to boli pa da li mi se to trpi 😄
Mene ne boli tolko pa mi to nije neki problem. Srama nemam jer je to otislo sa dvije crtice na testu 😂
A doma se samo nazivciram, jako je kratkotrajno (realno za 2 dana mozes opet + iritacije po ovoj vrucini + porezotine i tu i tamo koja urasla dlaka koja onda boli ko sam vrag a ne vidim di je jer ne vidim nista) a kad konacno zavrsim mali poludi i to su udarci da trbuh skace na sve strane 🙄
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji