Jeeej Ruli cestitam na dobrom pregledu i bas mi ie drago da je sve ok i da je ta cista nestala! ❤️
Ja sam danas k o m a. Jel se mozda kojoj od vas dogodilo da vas iznenada uhvati uzasna bol u bedru i traje cijeli dan, boli i kad lezite, sjedite, hodate.. konstantna bol u bedrima i bol u ledima. Nepodnosljivo je i popila sam maloprije lekadol u nadi da ce pomoc..
Ovo mi je bilo vec jednom prije 5-6 tjedana i isto nikako nije prestajalo nego tek kad sam jedva jedvice zaspala i ujutro kao nova. Rekli su mi da moze bit da se beba namjestila na neki zivac i zato boli 🤔
Mislim da se cak sjecam iz prve trudnoce da mi je isto to bilo par puta. Ali moram se pozaliti, bas jako jako i konstatno boli 😫
Probaj googlati "symphysis pubis dysfunction", jel tako nešto osjećaš?
Ne, ne boli me zdjelica nego bas donji dio leda i desno bedro s prednje strane. Al razbiiiiija od bolova.
Evo upravo citam i 99% sam sigurna da je isijas. Oni su cesti u trudnoci. Pa di me nade 😫
Može bit. Popij paracetamol ❤️
Kokoloo probaj naći na youtubeu vježbe istezanja ima baš za išijas, možda pomogne. Naravno lagano i pažljivo ih izvodi. Meni pomogne kada se tako istežem ujutro i navečer. Evo sad sam se probudila isto s bolovima u skroz najdoljnjem dijelu leđa kod guze, zadnjih par dana me ujutro boli, valjda se zaležim na lijevoj strani.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Hvala vam cure
--
Kokolo miriši na išijas Samo čekam da i mene uhvati. Ugl, guglaj si što i kako. Ako baš jako jako bude bolilo onda odi kod doktora.
--
Meni je plan sad uskoro na porodiljni i onda svako jutro malo joga za trudnice, istezanje. Ali lagano, pošto mi je placenta nisko, ne smijem se naprezati.
Pozdrav, prijavljujem se kao još jedna nova
Već neko vrijeme vas pratim a pošto nam se termini velikom brzinom približavaju odlučila sam se i uključiti - moj je 31.8.
Primjetila sam da od zadnjeg pregleda ne da nisam dobila kile nego sam i izgubila 0.5 kg a do sada sam uredno dobivala po 2kg u tih 4 tjedna između pregleda. Nadam se da je do vrućina ali za svaki slučaj idem danas na vanrednu kontrolu. Eto odmah sam se predstavila sa problemom
Evo i nas s pregleda, kod nas sve po skolski, nadam se da ce tako ostati do kraja 🤞🤞kontrola za 3 tjedna
-
Jedna1 dobrodosla
-
Brontosaurica - svaki pomak na bolje je super vijest za 3 tjedna ce biti jos bolje 💙
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Pozdrav, cure!
Imam jedno pitanje vezano za željezo, vidjela sam da je bila rasprava nedavno. Danas mi je na pregledu ginekologica rekla da bi trebala uzimati željezo jer sam malo anemična i preporučila mi Globifer jer navodno to nema nikakve posljedice na probavu i slično. Uzimam Novalac u kojem već ima željeza, ali zaboravila sam ju pitati hoće li to onda biti previše. Uzima li još netko od vas prenatal u kojem ima željeza plus još dodatno željezo?
Inače sam 29 tjedan.
Hvala puno! :)
Pozdrav cure, danas i ja obavila pregled. Sve je super, beba za tjedan dana veća po svim mjerama, ima 810g, cerviks uredan, sad me u petak čeka OGTT i moram raditi kss i urinokulturu.
Drago mi je da su i drugi pregledi prošli dobro, cure koje morate mirovati suosjećam jer je meni u prošloj trudnoći bilo tako... Ali bit će to sve ok, glavno da su bebice dobro i uredno rastu.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Ruli, čestitam na curici. Popravlja nam statistiku.
Brontosaurica, super za posteljicu. Nadam se da će i sve ostalo biti ok.
Izgleda da svi moramo malo usporiti tempo.
Mene pati žgaravica, opaka skoro svaki dan. Trbuh raste, a s kilama sam na +2 negdje. Bilo bi i više vjerojatno ali sam bila izgubila 4 kg.
Stiže nam curica 💓
I moj pregled je dobro prošao, bebac ima 1300g
U petak idem na OGTT pa će mi tamo u bolnici napraviti i briseve.
.
Primjetila sam da kod Mallle nemam označen spol bebe, podsjetite me jel ne znamo još ili sam fulala negdje?
Sortiraj odgovore
Najstariji