Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    23. Svibanj 2022. 22:34

Kokoloo

Princess_Mimi

Kokoloo

Jeeej Ruli cestitam na dobrom pregledu i bas mi ie drago da je sve ok i da je ta cista nestala! ❤️

Ja sam danas k o m a. Jel se mozda kojoj od vas dogodilo da vas iznenada uhvati uzasna bol u bedru i traje cijeli dan, boli i kad lezite, sjedite, hodate.. konstantna bol u bedrima i bol u ledima. Nepodnosljivo je i popila sam maloprije lekadol u nadi da ce pomoc..
    Ovo mi je bilo vec jednom prije 5-6 tjedana i isto nikako nije prestajalo nego tek kad sam jedva jedvice zaspala i ujutro kao nova. Rekli su mi da moze bit da se beba namjestila na neki zivac i zato boli 🤔

Mislim da se cak sjecam iz prve trudnoce da mi je isto to bilo par puta. Ali moram se pozaliti, bas jako jako i konstatno boli 😫

Probaj googlati "symphysis pubis dysfunction", jel tako nešto osjećaš?

Ne, ne boli me zdjelica nego bas donji dio leda i desno bedro s prednje strane. Al razbiiiiija od bolova.
    Evo upravo citam i 99% sam sigurna da je isijas. Oni su cesti u trudnoci. Pa di me nade 😫

Može bit. Popij paracetamol ❤️

• Mima_zap
    24. Svibanj 2022. 06:54

Kokoloo probaj naći na youtubeu vježbe istezanja ima baš za išijas, možda pomogne. Naravno lagano i pažljivo ih izvodi. Meni pomogne kada se tako istežem ujutro i navečer. Evo sad sam se probudila isto s bolovima u skroz najdoljnjem dijelu leđa kod guze, zadnjih par dana me ujutro boli, valjda se zaležim na lijevoj strani.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Ruli
    24. Svibanj 2022. 09:04

Hvala vam cure 
    --
    Kokolo miriši na išijas Samo čekam da i mene uhvati. Ugl, guglaj si što i kako. Ako baš jako jako bude bolilo onda odi kod doktora.
    --
    Meni je plan sad uskoro na porodiljni i onda svako jutro malo joga za trudnice, istezanje. Ali lagano, pošto mi je placenta nisko, ne smijem se naprezati.

• jedna1
    24. Svibanj 2022. 15:29

Pozdrav, prijavljujem se kao još jedna nova
    Već neko vrijeme vas pratim a pošto nam se termini velikom brzinom približavaju odlučila sam se i uključiti - moj je 31.8.
    Primjetila sam da od zadnjeg pregleda ne da nisam dobila kile nego sam i izgubila 0.5 kg a do sada sam uredno dobivala po 2kg u tih 4 tjedna između pregleda. Nadam se da je do vrućina ali za svaki slučaj idem danas na vanrednu kontrolu. Eto odmah sam se predstavila sa problemom

• jedna1
    24. Svibanj 2022. 15:31

Zaboravila sam napisati da mi je zadnji pregled bio 2.5.

Aries5
    24. Svibanj 2022. 16:27

Evo i nas s pregleda, kod nas sve po skolski, nadam se da ce tako ostati do kraja 🤞🤞kontrola za 3 tjedna 
    -
    Jedna1 dobrodosla

Brontosaurica - svaki pomak na bolje je super vijest za 3 tjedna ce biti jos bolje 💙

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Maja2007
    24. Svibanj 2022. 18:00

Pozdrav, cure!
    Imam jedno pitanje vezano za željezo, vidjela sam da je bila rasprava nedavno. Danas mi je na pregledu ginekologica rekla da bi trebala uzimati željezo jer sam malo anemična i preporučila mi Globifer jer navodno to nema nikakve posljedice na probavu i slično. Uzimam Novalac u kojem već ima željeza, ali zaboravila sam ju pitati hoće li to onda biti previše. Uzima li još netko od vas prenatal u kojem ima željeza plus još dodatno željezo? 
    Inače sam 29 tjedan.

Hvala puno! :)

• teichmmb
    24. Svibanj 2022. 18:27

Pozdrav cure, danas i ja obavila pregled. Sve je super, beba za tjedan dana veća po svim mjerama, ima 810g, cerviks uredan, sad me u petak čeka OGTT i moram raditi kss i urinokulturu.
    Drago mi je da su i drugi pregledi prošli dobro, cure koje morate mirovati suosjećam jer je meni u prošloj trudnoći bilo tako... Ali bit će to sve ok, glavno da su bebice dobro i uredno rastu.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Dandelion0
    24. Svibanj 2022. 19:09

Ruli, čestitam na curici. Popravlja nam statistiku. 
    Brontosaurica, super za posteljicu. Nadam se da će i sve ostalo biti ok.
    Izgleda da svi moramo malo usporiti tempo.
    Mene pati žgaravica, opaka skoro svaki dan.  Trbuh raste, a s kilama sam na +2 negdje. Bilo bi i više vjerojatno ali sam bila izgubila 4 kg. 

Stiže nam curica 💓

Princess_Mimi
    24. Svibanj 2022. 19:13

I moj pregled je dobro prošao, bebac ima 1300g 
    U petak idem na OGTT pa će mi tamo u bolnici napraviti i briseve.
    .
    Primjetila sam da kod Mallle nemam označen spol bebe, podsjetite me jel ne znamo još ili sam fulala negdje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.