Pozdrav curke, da vam se javimo nakon pregleda. Dolazi nam deckic 💙💙💙 Tako da ona padanja na koljena i tako te narodne price u mom slucaju padaju u vodu 🤣🤣🤣
Kaze doktor da je bebac perfektan, oko 450g ima, veci je za sedmicu i svi organi su kako treba biti 🥰
Isli smo privatno, tata je napokon upoznao svoju bebicu pa je presretan 😊 A za doktora nemam rijeci, ne znam postoji li osoba na svijetu koja je smirenija i blaza od njega, sa toliko lijepih rijeci prema pacijentima da mi je tocno neugodno bilo od njegove ljubaznosti. Prvo mi je radio UZ preko stomaka, svako malo se izvinjavao ako pritisne zbog sala koje sam vec spominjala, pa kad je tu pregledao sve kaze ja bih vam uradio i vaginalni UZ, pa se poslije opet vratio na stomak, bas je detaljan bio. Usput mi je izmjerio i cerviks koji je 4.7cm, i svi protoci su super 😊 Muz je toliko odusevljen doktorom da je rekao da cemo ici paralelno kod njega do kraja trudnoce 😂
I da, bebac se prije 5 dana poceo javljati kako treba, i otkako je krenuo ne staje, po citav dan lupka 🥰🥰🥰🥰🥰
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
E sad jedno pitanje, stavljam link na dekicu za zamatanje iz sinsaya na koju sam naisla neki dan, pa me zanima je li to dobra stvar za ususkati bebu pa ga stavit u kolica (korpu) ili je to previse/prakticnije mozda neki mekani skafandercic?
https://www.sinsay.com/hr/hr/8964l-09x/rozek-b-si
Jos jednom hvala curke na svim savjetima koje nesebicno pisete 🥰🥰🥰
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
Fifi cestitam na deckicu 💙 Jos jedan u nizu 😁 I naravno na urednom pregledu, neka tako bude i dalje 🤗
Hvala 🥰🥰🥰
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
https://ibb.co/GM63MXK
Evo ovo su te trudnicke traperice iz waikikija plus izguzvana majica isto iz waikija 🤭 Ja zadovoljna.
Kako si lipa! :)
Fifi čestitam 💙
Malamagla kod mene su u prvoj trudnoći takvi bolovi bili kontrakcije i otvaranje, otisla sam na pregled u bolnicu i zadržali su me pod nadzorom. Sve je na kraju prošlo ok ali svakako prekontroliraj! Također možeš popiti paracetamol. Ako nisu trudovi smiriti će se, ako jesu onda neće 😅
Fifi bravo za pregled, jos jedan deckic ajme koliko ih je vec u grupi 🙈🙈💙
Dekica ja sam gledala tu istu, meni se cini da ih mozes staviti u to samo prvih mjesec-dva dok ne krenu mlatariti rucicama i nozicama, vise mi izgleda kao nesto za slikanje nego da je stvarno prakticno a u skafandercicu si sigurna da je zabundan i da mu nije hladno
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Fifi čestitke na dečkiću i dobrom pregledu. Ovo je baš godina dečkića! Ova dekica mi se činibpraktična za same početke dok beba još puno ne miga sa sobom i pozitivno je to što možeš po potrebi otkrivat i pokrivat što je sa skafanderom malo kompliciranije.
Amelie jednom si prvi put mama, daj si oduška, pa ako i pogriješiš s kolicima (nećeš toliko katastrofalno pogriješiti) znat ćeš da si sebi dala gušt a ako bude nekad druga beba onda ćeš udovoljavat praktičnosti ako bude trebalo.
Kokolo, eee da to je taj Waikiki, obuče se trudnica a i dalje izgleda i osjeća se 🔝🔝 kod njih sam uzela spavačice za dojenje koje su mi isto 🔝 i već sad u njima spavam jer mi nije vruće tako.
url=https://lilypie.com]
Fifi čestitke.
Kokolooo super izgledaš. U ovoj kombinaciji ko da nisi trudna. Ima taj dućan internet shop ili samo fizički?
Amelie ne znam ti što reći. Super je ako je to samo mala ogrebotina, ali ko što cure kažu ako je u samom mehanizmu onda je bed.
Odijevanje joj muko moja. Meni to isto ništa nije jasno. Htjela bih kupovat što manje robe koja se brzo preraste, a ispada da ću na kraju kupit puno jer me strah da neće biti okej i što ako bude hladno. Ma koma. To je jedna od onih stvari koju ćemo trebati prema intuiciji riješavat...al općenito je za svako tijelo gore pregrijavanje od malo prohladnosti. Sigurno im neće biti baš hladno.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Hvala svima 💕💕💕
Aries5 i Mallla, i meni se cini da ce brzo prerasti a i nekako mi izgleda predebelo. Al slatka mi je, pa ce na kraju biti da cu je uzeti za slikanje samo 😂 q mozda je i iskoristimo nekoliko puta, srecom nije skupa.
Vidim spominjete Waikiki, imate li iskustva sa njihovom robicom i velicinama za bebe, tj. jesu li tocne ili manje?
MalaMagla i ja sam oko 15-17 tj imala te kao menstrualne grceve i probadanje na jednoj strani, a u kombinaciji s tim me i donji dio ledja uhvatio (udarala bol u noge), pa mi je doktorica rekla da je normalno da boli jer se sve siri i maternica i ligamenti, ukljucila mi je magnezij (koji jos nisam pocela piti 🤦♀️), a bolovi su prestali nekoliko dana nakon pregleda. Svakako se konsultiraj sa doktorom i drzim 🤞 da je bezazleno 😊
Beba M 💙 stize 25.9. 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji