E da nadodam,vreće zA kolica su odlična stvar u zimskim mjesecima.
url=https://lilypie.com]
Ima333, ev da nabacim komentar oko tvoje dvojbe budući da imam Metro 2020 i tada sam odlučila ne kupiti Metro+ u tom razdoblju je taman izašao. Uglavnom zbog košare, kod Metro+ mi se ne sviđa ta "sklepana" polukošara i žao mi je da nisu samo doradili prethodnu, odnosno napravili je odvojivom pa makar dobili još 1kg nantežinu, ne bi smetalo. Budući da tada za ovaj model Cybexa nisam znala nisam ga ni uzela al da sad biram mislim da bi isto on pobjedio. Odvojiva, čvrsta košara jer rađamo kraj ljeta, znači cijelu jesen/zimu će beba bit u košari, druga je priča da rađamo početkom ljeta. Druga stvar su kotači, veći kotači bolje podnose grbave puteve pa vjerujem da bi baš ta dva razloga kod mene presudila. U konačnici oba dva kad počnu bit korištena kao kišobranci opet su u istoj kategoriji lako sklopivi, kompaktni, zauzimaju malo mjesta, lagani.
Hvala ti! Isto tako sam i ja sinoc razmisljala, da je to vec skoro jesen. Ma ti kotaci su mi mozda i presudili najvise, al opet kazem, dobro da sam otisla vidjeti uzivo. Prespavala sam i odmah narucila cim sam danas otvorila oci. 😊 Sad ovo ostalo kak ce sta biti na akciji.
Pa da,polako jedno po jedno. Vjerujem da ćeš biti zadovoljna!
url=https://lilypie.com]
Hvala svima 💕💕💕
Aries5 i Mallla, i meni se cini da ce brzo prerasti a i nekako mi izgleda predebelo. Al slatka mi je, pa ce na kraju biti da cu je uzeti za slikanje samo 😂 q mozda je i iskoristimo nekoliko puta, srecom nije skupa.
Vidim spominjete Waikiki, imate li iskustva sa njihovom robicom i velicinama za bebe, tj. jesu li tocne ili manje?
MalaMaglai ja sam oko 15-17 tj imala te kao menstrualne grceve i probadanje na jednoj strani, a u kombinaciji s tim me i donji dio ledja uhvatio (udarala bol u noge), pa mi je doktorica rekla da je normalno da boli jer se sve siri i maternica i ligamenti, ukljucila mi je magnezij (koji jos nisam pocela piti 🤦♀️), a bolovi su prestali nekoliko dana nakon pregleda. Svakako se konsultiraj sa doktorom i Da, baš tako, ima dana kad kao da ništa nije bilo, ali puno je više onih kad boli ili smeta.
Nisam još sigurna za porod. Razgovarati ću sa što više doktora da vidim što oni preporučuju. A bojim se da bi moglo biti gadno ako je prirodno, pogotovo ležeći. Kako ćeš ti?
Prvo sam rodila carskim rezom. Konzultirala sam se sa neurokirurgom privatno i rekao je da u principu mogu roditi i vaginalno ali da je cs preporuka. Drugo ću isto roditi carskim, tako sam odlučila nakon prvog 😊
Malamagla meni pomaže hodanje, šetnja, lagano istezanje. Tako ne slabe leđni mišići i dugoročno bude malo lakše ❤️
Zvonkobonko čim pročitam kolica odmah gasom forum i vrtim se za dan dva 😂 no offense ali dosadno mi to jako 😂
Amelie fkt zvuci uzasno iscrpljujuce, vjerujem da si vec skroz luda.. ovo sto zvonkobonko kaze jedino mi ima smisla, a da mozda za to vrijeme opet odes kod svojih.
Ja jucer i evo dns puno slabije osjetim bebu, prekjucer je recimo bila tak aktivna da sam ju bar jednom u sat dva i to jaki udarci. Jucer i dns se bas koram koncentrirat i leci ravno. Nez kak nekad tolko osjetim a nekad skoro nista, kao da se u trbuhu ona ima gdje sakrit😅
Sve sam tak brzo rijesila, ali ta kolica.. i zato sam ih narucila da to vise opce ne gledam. 😂 Stvarno vise ne znam kolko sam ih dugo proucavala. 😊 Ali dogodilo mi se da sam odavno prvo vidjela ta cybex easy s twist +2, dok jos nista nisam znala o tome. Onda su se uplela jos neka kolica, ali sam se na kraju vratila ovom prvom. I uvijek to tako bude kod mene, vratim se onom sto sam prvo primijetila. 😊
*
Ovo moje dijete trenutno ima party level pro.. ovo do sad nije radio, rita se koliko je dugacak i sirok i rukama i nogama valjda.. trbuh mi plese na sve strane i lijevo i desno i dolje. 😂 A nisam jos nista jela, jos sam u krevetu. Ja ne znam kaj opce znaci ta posteljica sprijeda, kod mene kao da i nije. 🤭 Cuvam videa, jednog dana cu mu pokazat sta je radio u trbuhu. 🥰
Ajme totalno te razumijem, kao posteljica sprijeda slabije se osjeti a meni trbuh ide na sve strane samo kvrge iskacu, mislim si kak bi bilo da je posteljica straga 🙈🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Moana baš mi je drago što si našla sve po guštu. I hvala na detaljnim opisima. Mislim da će nam svima takve stvari pomoći u konačnoj odluci. :)
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Cure i mi smo se odlucili za ta kolica balios s lux. Kako mislite jaje za voznju u autu? Jedino se jos dvoumimo kupiti odmah bazu ili ne. Nesto ste komentirale da je teze s bazom dobit kut ako sam skuzila
Sortiraj odgovore
Najstariji