Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    13. Svibanj 2022. 08:48

Moana

I ja imam bratovu svadbu kraj 8mj a to je mjesec ipo do poroda. Otici cu u Dotu ili Svijet posteljina uzet neku plahtu taman ce mi doci 😅

Mi idemo na svadbu isto krajem 8mj doslovno 5 dana prije termina poroda, mislim posjetiti neki salon zavjesa da nadem nesto za sebe, osim ako se nas mali ne pozuri van 🙈

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    13. Svibanj 2022. 08:53

Trudnička odjeća, manje više potpisujem što su cure napisale. H&M za traperice al sad je već za njih jako vruće i duže kroz dan znaju i one početi smetati. Haljine sam uzimala u LC Waikiki, ok cijene, lijepe kolekcije, modeli koje mogu nositi i bez trudnoće, C&A isto kad naletim na nešto ok. U Sinsaya sam isto uzela 1 haljinu i u Bonprixa i sve mi je dosta dobro. Eto samo te traperice izbjegavam nositi jer mi svejedno počnu smetati. Suoer su mi se pokazale suknje, doduše imam samo 1 al je nosam često, ona mi je najudobnija a mogu je kombinirati na sportski i na šminkerski.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    13. Svibanj 2022. 10:53

amelie11

Cure nasla sam si kolica po jeftinijoj cijeni pise izlozbeni primjerak bez ostecenja, sto mislite o tome?

Probaj ih, provozaj lagana, provozaj pod težinom (ubaci torbu, vrećice), sklopi i rasklopi i vidi podliježu li garanciji ako je to sve ok onda bi kupila.

• Kokoloo
    13. Svibanj 2022. 11:00

Ja sam uzela jedne trudnicke traperice "mom" kroja u waikikiju za stotinjak kuna! Odlicne su mi, guma gore nista ne steze i cak imas gumu iznutra pa mozes podesiti sirinu koja ti odgovara. Uopcw se ne kuzi da su trudnicke i super su mi jer nisu uske nego taj mom kroj. 
    Aliiii, nisam bas sigurna jel ima smisla sad kupovati traperice. Vec je jaako zatoplilo a najavljuju opet ljeto toplije od prosjeka. Ja sam vec isto u haljinicama.. eventualno ako imas od koga posudit. A ako se iak odlucis, savjetujem waikiki. Proslu trudnocu sam imala iz HM-a i bile su mi ok al ove su mi stvarno oooooodlicne. 

Aries5
    13. Svibanj 2022. 11:04

amelie11

Cure nasla sam si kolica po jeftinijoj cijeni pise izlozbeni primjerak bez ostecenja, sto mislite o tome?

Jesi ih vidjela uzivo? Probala voziti? Sklopiti? Svakako probaj sklopiti jer ti "bez ostecenja" nekad znaju imati sitna ostecenja bas na tim "pregibnim" mjestima ili ako su dugo slozena znaju se teze sklopiti nekad i skripati
    Ako su tamnije boje a izlozbeni model pogledaj da ti nisu izbljedela jer jake i tamne boje znanju s vremenom izbljedeti na umjetnom svjetlu
    Svakako provjeri garanciju jer neki ne daju punu garanciju na izlozbene modele kao ni mogucnost reklamacije 
    -
    Zvonkobonko pogodila si me sa temom, ja se opcenito bojim da necu znati obuci vlastitu bebu. Meni je uvijek vruce, bilo ljeto bila zima, ja uvijek hodam u kratkim rukavima, nikad ne nosim podkosulje i ako vec imam carape to su iskljucivo stopalice bilo vani -10 ili +20 i bojim se da cu ili preslabo obuci ili prejako 🤦🏽‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    13. Svibanj 2022. 11:06

https://ibb.co/GM63MXK

Evo ovo su te trudnicke traperice iz waikikija plus izguzvana majica isto iz waikija 🤭 Ja zadovoljna.

Aries5
    13. Svibanj 2022. 11:07

amelie11

Mislim da oni nemaju fizicki ducan, Bebastore je u pitanju…

Hmm nemaju fizicki ducan a izlozbeni primjerak? Malo to neide jedno s drugim

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    13. Svibanj 2022. 12:06

Mala magla ovako na pamet je teško reći ali nekad žene tako opisuju trudove...teško je procijeniti ovako. Otuširaj se mlakom vodom, lezi i odmori ako bol i dalje nastavi definitivno zovi ginekologa da se konzultiraš. Mogu to biti grčevi onako rastezanja, pa i probava al obzirom da kažes da boli jako i ne prestaje zvala bi ginekologa da vidim što je činiti.
    Zvonkobonko da što se tiče oblačenja ta slika je okvirno kako oblačiti bebu, a opet svaka beba je za sebe. Kažu obuci bebu kako sebe obučeš eventualno sloj +. Naši stari jesu malo skloni pretopljavanju al za bebu je gore pretopljavanje nego malo friškije. Provjeravaš iza bebinog vrata kako joj je  ništa hladne ruke, ništa hladne noge samo iza vrata na leđima.

Aries5
    13. Svibanj 2022. 12:31

zvonkobonko

Aries5 joj bista mi ne govori, to ocekujem skroz kiksat.
    Pricala s mamom oko toga u sto obuci bebu kad se izlazi iz bolnice.
    Ona bi njega zabundala u one onesie koji imaju ugradjene carape, dugih rukava…
    Govorim ja njoj pa to je pocetak rujna moze i toplinski udar bit a moze i olujno nevrijeme.
    Meni logicnije obuc malo slojevito, kratke rukave pa preko duge pa carape odvojeno. Da mogu namjestat ovisi kako ce bit, metoda pokusaj pogreska 😅
    Doduse ona je nas sve rodila u zimu, al nekako mislim da isto pretjeruje 🙆🏻‍♀️

Pa ja sam isto mislila body kratkih rukava pa lako preko nesto dugo ili samo body dugih rukava, hlacice i carapice posebno, i naravno lagana kapica. Iz bolnice cemo ravno u garazu koja je spojena hodnikom sa bolnicom, autom 20 min i doslovno mi muz stane ispred ulanih vrata doma 
    Ako bude hladnije pokrijem debljom tetricom ili laganijom dekicom ali da cu grijesiti oko toga o da hocu 🙄🙄
    -
    Mala magla - ja sam u 13.tt imala grozne bolove u donjem dijelu leda koji su me vise podsjecali na bol u bubrezima, isla na hitnu jer sam bila uvjerena da je upala mjehura, bubrega necega sigurno, na svu srecu kod mene je bilo "samo" sirenje" zdjelice, ali mislim da ti je najbolje puhat na hladno i nazvat svog ginekologa tad ces biti najmirnija 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    13. Svibanj 2022. 13:08

Izlazak iz rodilišta - planiram pripremiti dugi bodi, duge hlače, čarapice, kapicu, tetra pelenu i tanku dekicu, osim ako bude baš toplotni udar (a ne vjerujem za kraj kolovoza)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.