Još uvijek odlično spavam, čak mi je i malo, još bi al mi ne može bit. Jedino što mi vruće zna biti i preko dana me ubije vrućina pa mi se spava.
Ono što je ovaj put moja tegoba za sad je nabijanje bebe nisko i naguravanje jajnika toliko da ne mogu dugo sjediti jer kad sjedim počne mi bit baš bolno, kad se ustanem treba mi par minuta dok mogu normalno hodati da se ne gegam. Saginjanje mi je isto postalo zahtjevno što ubprijašnjim trudnoćama nije bilo 🤷♀️
Daaa Ljetnice po malo jedna za drugom rađaju, kad završe mi smo na redu...a opako se približavamo 30tt...meni je nekako taj 30ti tj prekretnica u glavi.
url=https://lilypie.com]
Ahh kokteli jedva cekam iduce ljeto 😂
Mi cemo ici na more ali samo 5 dana jer nam termin nikako ne odgovara, ne volimo guzvu a uz to muzu se ne svida ideja da smo u visim tt po najvecoj vrucini na otoku
-
Spavanje -u pravilu spavam odlicno (imala sam fazu od tjedan dana di sam se samo okretala i nis spavala) osim ako mali odluci da se njemu ne spava.
Ne znam kako vama ali ja se barem 3 noci u tjednu probudim na ledima i onda samoj sebi radim stres jesam li bila predugo na ledima jedino od toga imam neki mali strah
Ne brigaj za spavanje na leđima, spavaj kako ti je udobno, a očito ti je tako udobno. Vjerojatno se i okrećeš stalno pa nije to neka frka ni razlog za brigu. Jedino što se možeš osjećati kao kornjača 🤣 ja se većinom probudim nekako na stomaku, al na pola ne znam niti opisat tu pozu. Uglavnom važno da si naspavana. Da imaš neki problem zbog kojeg bi morala nužno ležati na lijevom boku rekla bi ajde opravdan strah a ovako probaj tu misao sebi racionalizirat, nema mjesta strahu.
zvonkobonko i mene muči ta trtica! Pogotovo na poslu, puno sjedim.. Jedva čekam na porodiljni baš zbog toga.
tara123 ma znam, imala mi je i mala u prvoj trudnoći, ali opet, nije mi svejedno. Ne guglam jer sam već to sve izguglala prošli put i sve znam :/ Zato pušem na hladno.
--
Vidim da se priča o pićima :) Ja sam počela na terasama piti bezalkoholno pivo i baby mojito, i okej mi je. Dobro me zavara
Općenito kad sam trudna primam hrpu komplimenata kao u smislu lijepa kosa, blistaš, kako ti trudnoća lipo stoji i takve izjave. A kad rodim okrene se ploča 🤣 često izgledam trudnije kad nisam trudna. Npr. Meni u trudnoći ne otiče lice, nema napuhnutosti i hodam normalno pa je to ljudima kao ne bi rekli da si trudna. Ja se osjećam ok, kosa sjaji, ne opada, nokti ne pucaju ima tog Glow-a, ali sam dobila fleke po licu, tamnoputa sam pa se ne uočavsju jako al ja ih vidim
Joj...ljeto, zalazak sunca i boca vina... Čekaju do iduće godine. Mi ćemo skoknut u 2-3 navrata na par dana da se ipak malo nauživamo, ali nećemo kao obično da pravi dvotjedni odmor. Isto nas je malo strah, a i vadim krv svaka tri tjedna pa onda po injekcije pa mi nekako svaki mjesec za to treba tjedan dana.
Što se spavanja tiče, ja sam isto spavač na leđima i to mi je najprirodniji položaj tako da se isto okrenem više puta. Jednostavno kad se probudim okrenem se na bok i to je to. Naručila sam onaj ravni dugački jastuk pa ću probati staviti ga iza leđa tako da spriječi okretanje. Vidjet ćemo dal će to funkcionirati. Inače spavam okej do kad se oko 5, 6 gospođica ne probudi pa si malo provježba. Danas je opet nabijala po mjehuru i cerviksu, a to mi je najgore. To mi baš neda spavati. Onda se nekako prebacila više što je okej pa sam opet zaspala.
Rekla bih da sad uočavam taj neki ritam u aktivnosti.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Glow ništa...izbjegle me mučnine, ali bome i glow. Kosa suha da suša ne može biti. Perem je samo zato jer ono higijena. Inače mi se čini da bi prošlo dva tjedna bez pranja i ne bi se zamastila. Akne nemam ni inače pa ni sad, ali ne bih rekla da nešto sjaji. 😂 Ajde kile se još ne vide za sad pa sam više-manje pokretna, ali nije to onaj sportski duh kao inače.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Što se tiće spavanja... Tako tako, sinoć nisam baš mogla spavati pa se babačica javila i od 2-3 ujutro imala tulum. Nije me to držalo budnom nego jednostavno nisam i ovako mogla spavati, tako i prekjučer samo što sam onda imala nekakve grčeve, pa sam si sad kupila magnezij i bolje mi je.
Mi smo si uplatili put u Bratislavu na 6 dana avionom još prije, nije mi baš svejedno, ali mm je uzbuđen, to nam je dar za godišnjicu i njemu za ročkas istovremeno. Bit će mi 24.tj. a čitala sam da je to najbolje razdoblje za putovanje. Tjedan prije idem na pregled pa ću valjda biti mirnija malo.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Jaooo glow. Ne da ga nemam nego mi se pojavljuju najgore hormonalne akne na bradi ikad! Uzas. A ne smijem koristiti salicilnu ni retinol 😫 blago vama koji imate glow!
Spavanje.. u pocetku trudnoce - uzasno. Budenje na svako 2 sata kao novorodence, ili za piskiti ili onako bez razloga.
Sad spavam odlicno, jednom po noci se budim za piskit i to je to.
Ja jos uvijek spavam u nekoj polu bok/polu trbuh pozi. I dok god budem mogla cu tako jer sam oduvijek spavala na stomaku i tako mi je najudobnije. Imam i onaj jastuk za trudnice pa nekad i njega koristim ali uglavnom sam na polu stomaku 😁
Amelie, javi se sa pregleda i sretnoooo ❤️
Cure, mjere li vama svaki put duljinu cervixa?
Meni je na 22tj izmjeren 32 mm, a na 18tj 38 mm. Doktor nije nista komentirao ali bas sad malo gledam slicice bebe i vidim to. Nije li cervix malo previse skracen u samo mjesec dana. Kakvo je kod vas stanje sto se tog tice?
Meni su mjerili na velikom anomalyu i bilo je 5,5. No to je bilo s 18tj. i 5 dana.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji