zvonkobonko, hvala. Malo mi je lakše kad čujem da i drugi putuju. 😊 Nadam se da će sve proći dobro.

3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Cure, mjere li vama svaki put duljinu cervixa?
Meni je na 22tj izmjeren 32 mm, a na 18tj 38 mm. Doktor nije nista komentirao ali bas sad malo gledam slicice bebe i vidim to. Nije li cervix malo previse skracen u samo mjesec dana. Kakvo je kod vas stanje sto se tog tice?
Mjeri mi cervix na svakom pregledu, u 16 tt je bio 43 mm, u 21tt 42 mm. Ovo kod tebe mi djeluje da se počeo skraćivati, možda da nazoveš doktora i pitaš ga za to...
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Mima_zap ja ti doslovno letim svaki drugi tjedan. Evo idem opet baš drugi tjedan. Sve je ok, nema straha :)
Moana wow na koncert, baš super! Muž i ja idemo na koncert u ZG u 6mj i veselim se tome kao malo dijete A imam i karte za Arctic Monkeys u Areni Pula, doslovno bi mogla roditi tad, ali jednom se živi
Tarry vidim da te jako muče mjere uzv-a. Nemoj se previše zamarati s time, doktori će ti naglasiti ako vide da nešto nije ok. I mjerenja ne mogu biti 100% točna jer je to ipak uređaj i mjerenja variraju od jednog uređaja do drugog. Evo ako te tješi meni je po tome cervix još manji od tvojeg a manje tjedana sam trudna.
--
Ja i ne primjećujem neki glow, više se osjećam kao pingvin koji se gega sve više :D Ali sam bome ponosno izbacila trbuh, baš mi je lijepo :D
I ja putujem idući četvrtak, idem na 2 tjedna u Austriju kod tete. Imam 8h puta autom 💪 ginekologica mi kaže ajde, kad ćeš ako ne sad. EU zdravstveno u ruke i sretan put!
O svom cerkvisu ne znam ništa, jel vama.to negdje piše ili vam oni kažu? Svaki put me gleda prvo palpavijski pa s ultrazvukom al samo mi kaže tipa zatvorena si što se tiče palpacije i kao ovo je uredan nalaz.

url=https://lilypie.com]
Komentirao mi je kad je radio vaginalni uzv i napisao na nalaz, T oblik 32 mm. On nije komentirao i sad isporedujem s prijasnjim, smanjio se s 38 na 32, jedino ako prvi pit nije dobro izmjerio, ne znam, cudno da nije nista komentirao. Mozda je i on zaboravio da je prosli put bilo 38.
Meni je na 22tj izmjeren 32 mm, a na 18tj 38 mm. Doktor nije nista komentirao ali bas sad malo gledam slicice bebe i vidim to. Nije li cervix malo previse skracen u samo mjesec dana. Kakvo je kod vas stanje sto se tog tice?
Meni mjeri svaki pregled. U 16 tt je bio 35 mm, sada sa 22+2 33mm. Nije ništa komentirao da nije dobro. T oblik, što je najbolji jer znači da si skroz zatvorena.

Stiže nam curica 💓
Mene vaginalnim ultrazvukom već od 12tt ne gleda 🤷♀️ a ni ne zamaram se. Da se krenem otvarati to bi vidjela dr svajako i upozorila me...

Aaa kaže dr.google da je to ono što meni mjeri u člancima tj moj C je na zadnjem pregledu 1 članak, zatvoren.

Meni je u 16 tt bio 39, u 21tt neki dan 34.4 , T oblik. Pitala sam doktora je li se to poceo skracivati, on mi je rekao je sve u redu. 🤷♀️ tu smo negdje po mjerama, ali svakako pitaj sljedeci put.

👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Sortiraj odgovore
Najstariji