Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Adri111
    15. Svibanj 2022. 10:54

Pozdrav mame,
    Inače sam na zimskim bebama, pa se nadam da vam ne smetam😊
    Imam pitanje jer sam u panici, jučer sam završila na hitnoj, sve prošlo ok, ali bebice mi mjere CRL~61mm za gestacijsku dob 13+1 tt. Do sada su bile normalne veličine koje je odgovaralo dobi, a sada kasne 4 dana. Je li koja od vas imala takav slučaj? Dal je to do mjerenja ili nisu bebice rasle? Kakve ste vi CRL imale u 13+ tjednu ako ste slučajno imale pregled.
    Puno vam hvala 💓

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

• Adri111
    15. Svibanj 2022. 11:33

Moana

Adri
    Te mjere su ti skorz normalne. I to ce ti se mijenjati kako beba raste. Nemas razloga za brigu. Danje bilo brige vec bi te ginekolog upozorio

Amelie
    Ja sam prije evo nekoliko dana pocela osijecat svoju bebu ujutro i navecer i nekad kad je malo isprovociram sa necim hladnim. Isto nije svaki dan isto. Neki dan sam uspila snimiti pokrete i pokazem muzu i mama mi je osjetila udarac pod svojom rukom. Ja sam trudna 20tjedana.
    Kod svakoga je drugacije. Nemoj se puno brinuti. Opusti se 😀 nemora bas svaki dan divljat 😅

Hvala ti što si me malo smirila...ali ipak, ova trudnoća mi je MPO trudnoća i nema korekcije gestacijske dobi. Sad me najviše brine to što su skroz bili u redu, i sad odjednom na donjoj granici. Dal je to do uzv, il je stvarno tako, ne znam. Ali sam jako zabrinuta. Gin na hitnoj je samo rekao da je njemu bitno da su iste velicine, al mene to baš i ne smiruje...

25.3.2022. ❤️❤️
    OTP 18.11.2022.

• Adri111
    15. Svibanj 2022. 11:52

Hvala vam cure...puuuno mi je lakše....
    Pa evo mene u toj grupi...budući da su blizanci, termin poroda je očekivano dva tj prije🤗🤗

25.3.2022. ❤️❤️
    OTP 18.11.2022.

• Adri111
    15. Svibanj 2022. 12:02

Moana

Ueeeeee! Cestitam! Pa Ti datumom spadas kod nas :)
    Ja sam blizanka imam brata 5 minuta starijeg i moram priznati da je to nesto najljepse ikad! I moja mama tvrdi isto 😀

Ja to isto mislim...al je trudnoća ispunjena sa duplim strahom..

25.3.2022. ❤️❤️
    OTP 18.11.2022.

Ruli
    15. Svibanj 2022. 16:59

I ja se okupala! 
    I tuka sam, imam sunčanicu. A išla sam na plažu u 8, pa do 10:30. Mazala se i sve i evo izgorila i boli me glava 😵‍💫

Ruli
    15. Svibanj 2022. 17:55

A jer ne znam. Svijetlije sam puti inače i evo. Zaigrala se s malom na plaži, ja koma, njoj ništa hvala bogu.🙄
    I btw stigla mi pidžama iz sinsaya https://www.sinsay.com/hr/hr/4090k-03x/pizama-k-2e-si ja oduševljena! Nešto mekše i udobnije nisam dugo nosila. Uzela sam L računajući da će mi trbuh još skočiti i sad mi je malo velika ali tako udobnaaaa. Sve preporuke! 

Aries5
    15. Svibanj 2022. 21:38

Moana ja te totalno razumijem, svake godine imam sou sa kupacim jer rijetko nailazim na velicinu tj kupujem iskljucivo u lisci sa zicom i debelim naramenicama jer ostalo jednostavno ne drzi. I sad sam narucila iz lisce najvecu velicinu i ako ce mi biti premali nosit cu ga iskljucivo dok sam u moru a kad izadem iz vode skidat ga i obuc majicu pa opet oblacit kad cu u more nema mi druge jednostavno.
    Odkad sam trudna sam bas depresivna glede svojih grudi, prije su bile ogromne sad su jos vece, dok dode mlijeko bit ce jos vece. Neku vecer sam se i rasplakala jer sama sebi izgledam ko krava muzara, bol u ledima da ne spominjem.. sad sam vam se malo pojadala oprostite 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
    -
    Ruli nadam se da je glavobolja prosla i uopce me ne cudi da ti se dogodila u svibnju ovo sunce ovih dana nije normalno
    -
    Amelie- ignororaj nemam pametnijeg odgovora. Babske price i nemozes im nista ako im prigovoris bit ces bezobrazna i najpametnija... pusti jednostavno nek govore tako im lakse valjda..makar i ja poludim na to.. nama je muzeva tetka rekla da se nesmije nksta prije rodenja kupovati jer to izaziva nesrecu 🤦🏽‍♀️
    -
    Malamagla - mi smo gledali kinderkraft ali sam definitivno odustala kad sam vidjela da se mogu kupit u lidlu.. ne mislim da je sve najakuplje najbolje ali bome nisam htjela kolica koja mozes kupiti u lidlu za 700 kn i opcenito sam jako tesko sam nailazila na bilo kakve recenzije za njih 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Nora67
    15. Svibanj 2022. 21:56

Pozz svima :) evo danas smo kupili komodu u Ikei,lijepu klasicnu koja ce nam i kasnije biti dobra,jos moramo nastavak za presvlacenje. E sad idem gledati kolica iduci vikend,zasad sam na Cybex Balios S Lux, ovu ponudu sam gledala: https://www.babycenter.hr/cybex-kolica-3u1-balios-s-lux-aton-5-soho-grey-mid-grey-black-932823.html
    Citala sam vase prethodne postove i vidim da ste naveli ne Aton jaje nego Cloud? Jel mogu to birati jer ovdje automatski stave Aton?

Aries5
    15. Svibanj 2022. 22:22

zvonkobonko

Amelie11meni je tako bilo kad sam se istegla u maslinama, bas me na jednom mjestu probadalo. Isla sam i na pregled tad vanredno i sve je ok bilo. Samo moras odmarat. Mene iznenadilo koliko dugo me to drzalo, sigurno 5-6 dana nisam mogla nista radit, i sjedit mi je bilo tesko.
    A te price joooj meni moja mama tako. Da je nesreca tako ranije kupovat. Ako sastavim krevetic a dijete se jos nije rodilo mislim da ce srcani dobit 😂🤦🏻‍♀️ Al to ignoriras, nemas druge.
    .
    Aries5joj bas mi je zao, vjerujem da su ogromni problemi… jesi razmisljala mozda ic na redukciju? Moja prijateljica je bila, kaze da se preporodila, jer ledja su je ubijala bas.
    .
    MalaMaglaja sam cula dobre stvari o kinderkraftu, mislim cak da je neka cura ovdje spomenila da ih ima od prvog djeteta… al mislim da sam za njih vise citala da su dobra kao kisobran kolica…
    za cijenu i kvalitetu- ima svega. Moras uzet u obzir i da jeftinija kolica u konstrukciji imaju vise plastike nego metala. To je jeftinije, al u isto vrijeme je i lakse za nositi. Tako da nije nuzno da su ti skuplja kolica bolja za sviju, nekima je tezina najvaznija, a neki zive u prizemlju i nebitno im je.
    Ono sto mogu rec je da se ja dvoumim izmedju icandy lime i cybex balios s lux- icandy je dosta skuplji i ne mogu rec da primjetim razliku u kvaliteti, meni se cine bolja kolica icandy. Al sad bas 2ipo tisuce kuna bolja ne. Tako da cu vjrj uzet cybex na kraju.
    Prvo si odredi sto trazis od kolica i sto ti je vazno, i onda ce ti ih puno otpast u startu :)
    I da, ja sam uvijek za 2u1 kolica i onda jaje po zelji, dosta tih jaja u 3u1 nemaju dobre ADAC ocjene ili budu bas jako mala pa ih beba prebrzo preraste…

Redukcija apsolutno, ali mi je vise kirurga reklo da cekam dok rodim onoliko puta koliko puta zelim dojiti jer su moje grudi pune zlijezda a manje je masnog tkiva i samim time bi morali ukloniti dosta tih zlijezda a to bi mi moglo otezati ili onemoguciti dojenje pa sam rekla da cu se strpiti jos par godina. Makar eto imam depresivne dane i trudnoca me dotukla po tom pitanju

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Sunny_🐣
    16. Svibanj 2022. 09:01

Aries5

Moanaja te totalno razumijem, svake godine imam sou sa kupacim jer rijetko nailazim na velicinu tj kupujem iskljucivo u lisci sa zicom i debelim naramenicama jer ostalo jednostavno ne drzi. I sad sam narucila iz lisce najvecu velicinu i ako ce mi biti premali nosit cu ga iskljucivo dok sam u moru a kad izadem iz vode skidat ga i obuc majicu pa opet oblacit kad cu u more nema mi druge jednostavno.
    Odkad sam trudna sam bas depresivna glede svojih grudi, prije su bile ogromne sad su jos vece, dok dode mlijeko bit ce jos vece. Neku vecer sam se i rasplakala jer sama sebi izgledam ko krava muzara, bol u ledima da ne spominjem.. sad sam vam se malo pojadala oprostite 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
    -
    Ruli nadam se da je glavobolja prosla i uopce me ne cudi da ti se dogodila u svibnju ovo sunce ovih dana nije normalno
    -
    Amelie- ignororaj nemam pametnijeg odgovora. Babske price i nemozes im nista ako im prigovoris bit ces bezobrazna i najpametnija… pusti jednostavno nek govore tako im lakse valjda..makar i ja poludim na to.. nama je muzeva tetka rekla da se nesmije nksta prije rodenja kupovati jer to izaziva nesrecu 🤦🏽‍♀️
    -
    Malamagla - mi smo gledali kinderkraft ali sam definitivno odustala kad sam vidjela da se mogu kupit u lidlu.. ne mislim da je sve najakuplje najbolje ali bome nisam htjela kolica koja mozes kupiti u lidlu za 700 kn i opcenito sam jako tesko sam nailazila na bilo kakve recenzije za njih

i ja imam veće (.)(.), a sad izmiću svakoj kontroli 🤦🏽‍♀️vidjela sam da na stranici astratex.hr imaju velik izbor grudnjaka i kupaćih u većim veličinama. Nisam još naručivala pa ti ne znam reći ništa o kvaliteti. Ali pogledaj si ako već nisi. Ugurat ćemo ih mi već u nešto 😂🤭

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.