Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Granger
    14. Svibanj 2022. 14:51

Uf, mi moramo izmjerit taj nagib. Mene je ful strah vezat AS samo pojasom. Znam da se to tako radi, ali ako je ikako moguće bila bih sigurnija s bazom. Moram priznati da mi se jako sviđa ova AS koju moana linka. Nešto slično sam i gledala. 
    Vidim i raspravu o psima. Imam prijatelje koji su tako dobili dvoje djece, a imali psa. Pas je lajao također na hodanje pored vrata, dlaka je bilo posvuda, nije volio goste, ali kroz par dana s bebom sve super. Najbolje da ga upoznajete već sad s trbuhom, psi dobro to osjećaju, ja se volim uvjeravati da i čuju bebe u trbuhu. I najbolje odmah ih upoznati. Moj pas je na dvorištu tako da ne brinem oko toga, ali upoznat ću ih čim dođemo iz bolnice. Za sad samo šnjofka trbuh, ali još mu nije ništa posebno. Moj je dečko od 35 kg i mislim da će biti sjajan. Djecu voli, a kad mu dosade makne se. Bez brige, psi su zakon.
    Ja sam odrasla s oštrim njemačkim ovčarom. Na dvorište se nije moglo bez nadzora, no ja sam mogla sve, dirat hranu, gurat prste u nos i usta. Nekako mislim da psi po mirisu prepoznaju djecu. 
    Naravno, ne bih vjerovala bilo kojem psu, ali svome da. Znam kako je odgojen. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Tarry
    14. Svibanj 2022. 16:34

Hvala vam na ovom komemtarima za jaje, nisam uopce bila upucena iako smo vec par puta gledali i to u razlicitim ducanima, ali probavacice nerijetko budu nezainteresirane i nista posebno ne saznamo. Dakle nisam opce skuzila da postoji uz aton 5 i taj cloud 0 a i vidim sad da ima zloud z-1 size. Je li taj z-1 size za vecu bebu dakle ne odmah? Nista u opisu naravo ne pise https://www.bubamara.eu/autosjedalica-cloud-z-l-size-129021

• Tarry
    14. Svibanj 2022. 16:36

I da taj cloud je dosta skuplji, pretpostavljam da je obda dosta bolji, dodatna mogucnost je ta da se moze staviti u ravniji polozaj, ima li jos sto?

Mallla
    14. Svibanj 2022. 18:42

Znat cete cure sve montirat, jako je jednostavno i prikazano slikicama na sjedalici tako da par montaža i bit ćete pro! 

url=https://lilypie.com]

Aries5
    14. Svibanj 2022. 18:53

Uf jeste se raspisale trebalo mi je da procitam sve 🙈
    Pas i dijete ja sam apsolutno zaa i psa i za macku bebe su manje alergicne, ako su odmalena sa zivotinjama kasnije su vise za zivotinje, kad malo narastu imaju neku "odgovornost" kucnog ljubimca i meni je to super. Ja u svojoj kuci jos nemam psa jer nemam adekvatno ogradeno dvoriste, ali moji imaju njemackog ovcara i svaki put kad dodem i sjednem on dode do mene i nasloni glavu na moj trbuh, a nikad prije to nije radio. Psi osjete, bebe osjete. Isto tako nije najdruzeljubljiviji prema drugima ali mali necak mu gura prste u oko, pa mu otvara usta, a nekad ga i povuce za rep, pas nikad ni da bi pisnuo
    -
    Ocito je shopping vikend
     Mi danas isto kupili prvu odjecu, neku pidzamicu, carapice i kapice, body
    Zalijepili smo naljepnice za zid, i unijeli ormar bas, koliko god da mi je vruce bas uzivam u ovim pripremama 
    -
    E netko je pitao za pidzame za trudnice, ja sam gledala jer isto mrzim spavacice iz dna duse. Ima tih bas dvodjelnih trudnickih ali ne preporucam ih bas za ljeto jer se 99% hlaca svodi da idu preko trbuha i uz to rijetko su 100% pamuk tako da je znojenje zagarantirano 

Oprostite raspisala sam se 🙈🙈

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    14. Svibanj 2022. 22:29

Kad vidim ove slike s mora, dođe mi da plačem 😂 tu je plaža na pet minuta ali je hlaaadno. Fali mi Hrvatsko more ❤️

• Tarry
    14. Svibanj 2022. 23:03

Ima333 hvala na savjetima za kolica, dodatno sam malo proucila ali svejedno nisam nesto previse pametnija. Vidim da je vama vecinom cloud bolja opcija od aton, to je zbog tog lezeceg polozaja na kolicima i realno ako bi negdje isli mogli bi onda staviti u lezeci polozaj vani a je premejstat u kosaru bebu. Razlika je 1000 kn, sad si i ja mislim da je bolje onda uzet taj cloud ne znam vise!

• Tarry
    15. Svibanj 2022. 00:07

Evo naruceno, uzeli smo u bubamari tamo je popust isto -15% na cybex sve osim platinum kolekciju. Kisobran kolica, kosara, cloud jaje i adapteri 6700kn. Napokon da smo tu veliku stavku rijesili. Ima333 hvala jos jednom! Mislim da smo dobro odlucili i napokon sam oko tog mirna. Dugo sam ih cekala jer smo htjeli crnu konstrukciju, a vecinom je u ponudi bila samo siva.

Sunny_🐣
    15. Svibanj 2022. 07:11

Granger

Sunny_🐣

Granger dokad si se ti ili se jos uvijek u stomak pikas heparinom? Meni sad vec postaje problem 🙄 nemam bas vise speka za uhvatit pa mi je zadnjih 3, 4 uboda ful pomodrilo. Jedino da pikam skroz sa strane ili u bedro, ali znam da je manja apsorpcija pa bi to htjela sto kasnije 🤦‍♀️ nisam mislila da ce mi sad vec postajati problem

Draga Sunny ja se još uvijek pikam u trbuh. Pikam se uvijek u sjedećem položaju i onda naberem kožu sa strane pupka. Primjećujem da imam sve više modrica, baš mi je neki dan ful potekla krv, ali onda jednostavno pikam oko modrice i to je to. U bedro se nikako ne usudim, sala na njima nemam uopće, a krvnih žila baš jako puno. Mislim da bih svaki put pogodila žilu. Ma apsorbirat će se svugdje. Odi malo više sa strane na trbuhu za početak pa vidi dokle ćeš moći tako.
    .
    Muke po kolicima, koji nam je ovo part 3? :) Slažem se da je zgodna opcija imati mogućnost staviti jaje na kolica iako stvarno nije baš dobro. Ipak, za možda neki brzi izlazak od pola sata da ne vučemo sa sobom i košaru. Ali lijepo je netko bio napisao, čak i da pogriješimo u odabiru bar ćemo znati za idući put. Bilo bi nam lakše da su u ponudi dva, tri modela. Ovako možemo mi razmišljat sto godina i opet pogriješiti. Mi smo bili skroz naskroz odlučili. I jučer idemo po kadicu i bila su izložena cybex balios s i muž veli kako ni ta uopće nisu loša. A kao maknuli smo ih s popisa. Eto ih opet na popisu.
    .
    E i da, mame s djecom. Imate preporuku gdje kupiti skafander? Ja za ovu zimu ne bi uopće kupovala jaknu već samo skafander. I koji broj uzeti tako da paše djetetu od 3 - 6 mjeseci? Mislim, jel bolje ići na veći budući da je ispod robica ili samo uzeti u broju?

Hvala ti 🥰 da, pikat cu sad vise sa strane. 
    .
    Cure hvala na recenzijama za kolica 😊 spremila sam vase komentare. Mi planiramo za neka 2 tjedna krenuti u potragu 😁

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Granger
    15. Svibanj 2022. 09:44

Ma svaka čast da sve se i toga riješile. Ja sve nešto odgađam, a i onako ću na kraju morati kupiti. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.