Super amelie. Baš mi je drago da je sve u redu. ❤️
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Amelie - cestitke na decku 💙 bravo za pregled neka tako ostane do kraja 🤞
Cerviks - na velikom anomaly je bio 40mm, a sad prije 2 tjedna je bio 37mm oblik T
-
Ja upravo dosla sa masaze, osjecam se kao leptiric 🥰
Savrsenstvo preporucujem svima 👌👌
Masirala me samo na bokovima, sjedecki nismo mogle jer me mali toliko udarao u mjehur da nisam mogla izdrzati 🙈
Sve u svemu predobro za 4 tjedna idem opet i jedva cekam
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Amelie super cestitam ti na deckicu!🤗💙
Cure vi vecinom imate dosta veci cervix jos uz sve mislim da se moj u mj dana rapidno smanjio. Sad mi glupo ako on nije skuzio nesto mu slati, mozda se prije vremena javim za pregled, cisto preventivno.. uplasilo me dosta ovo, jer ako se tako smanjuje brzo, sta ce bit za koji tjedan
Amelie super cestitam ti na deckicu!🤗💙
Cure vi vecinom imate dosta veci cervix jos uz sve mislim da se moj u mj dana rapidno smanjio. Sad mi glupo ako on nije skuzio nesto mu slati, mozda se prije vremena javim za pregled, cisto preventivno.. uplasilo me dosta ovo, jer ako se tako smanjuje brzo, sta ce bit za koji tjedan
Ja vjerujem da nema mjesta panici dokle god si zatvorena a da se nesto dogada dr bi sam rekao
Meni moja nikad ne kaze koliki je niti ja ne pitam, kasnije procitam na nalazu, kaze mi samo da sam zatvorena i to mi je dovoljno
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cure uvijek me smirite i hvala na tome! I da, definitivno prihvacam titulu panicarke grupe😅znam da nisam normalna ponekad s panikom i pitanjima ali ne mogu si pomoci jednostavno.
Amelie ja sam narucila super haljine na asosu, cak nisu trudnicke ali se taman sire u trbuhu, pa pogledaj tamo haljine :)
Potpisujem. Ja sam isto uzela jedne u H&M-u za prijelazno razdoblje i dobre su mi. Uzela sam broj veće tako da potraju. Planiram kupiti i kratke kad dođu.
Meni je odjeća isto baš problem. Jučer mi stigle neke haljine no forsirala sam broj veće jer ću se kao debljat sad su mi prevelike. Tako da isto moram još nešto nabaviti. S jedne strane super što samo uskočimo u haljinu, s druge ih baš i ne volim.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ja imam trudnicke tregerice i obozavam ih, kupila ih u kauflandu za nekih 100 kn- najbolja investicija u trudnoci do sad
Kratke cu kupiti sad za vikend, iako sam malo skepticna zbog te gume preko trbuha zbog znojenja najvise
Bas bas trudnicku robu kupujem u sinsay jer su cijene normalne a kolekcija im je okej, haljine pretezno kupujem u ca jer mi njihov pamuk vise odgovara nego onaj iz hm-a i kupila sam nedavno u nekom talijanskom ducanu 2 haljine od lana da imam za one najgore vrucine
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Amelie s asosa mi stigne za 3, max 4 dana.
Trudnicke trapke isto kupila u hmu, prezadoviljna sam. Imam jedne i cist su mi dovoljne uz jos dvoje lagane rastezljive iz hma(isto trudnicke)ali nesto izmedu tajica i trenerke, onak se dolje šire,nisu uske. To je sve od trudnickih, ostalo kupijem samo da se siri u trbuhu i broj vece obavezno😁
Sortiraj odgovore
Najstariji