Moana čula sam već dosta komentara za Beko. Na popisu je, ali šta ćeš kad prvo moram pročitat sve pa onda biram. 😂 Nekad je to dobro jer uštedim, nekad idem svima na živce zbog tog mog vaganja.
Što se tiče izdajalica ja sam od par cura čula da su im te silikonske na vakuum bile najbolje. E sad, probala nisam pa nemam blage. Meni će to dojenje biti užas i muka. Sama pomisao da mi netko ili nešto visi na bradavici mi je grozna grozna. Meni je to sve tolko osjetljivo da mi nekad smeta majica ako nemam grudnjak. Razmišljanje o tome sam ostavila za kraj da se ne stresiram već sad.
Kolica, ma koja god da odaberemo bit će dobra...ja sam izbor svela na Nuna Triv i Mamas&Papas Strada i uzet ću ona koja uhvatim na sniženju. Al da uzmem bilo koja sigurna sam da bi radila istu stvar. Imam kolegicu koja je uzela KinderKraft onak 100u1 za 2500 kn i rekla da su joj top. Tak da, birajte koja su vam lijepa, a da zadovoljavaju kriterij koji ste si zadale. Nekome je to cijena, nekome veličina...itd. Meni su top kriteriji bili: što manja, mogu na makadam, lagana kad se sklope i sklapanje jednom rukom. Sve ostale prednosti su dobrodošle, preko nedostataka ćemo preći.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Sušilica imam Bosch serie 8 već 6 godina kurbla stalno, stalno. Nemam iskustvs smanjivanja robe. S vodom isto kao Moana, uskoristim tu vodu za što zatreba. Mama mi unazad 1god ima candy kombinacija perilice i sušilice i isto je dobro služi. Ono što predlazem je vidjeti kakva je podrška u vašem kraju za određenog proizvođača, servis i to.
Za kolica nemam šta reć obzirom da sam kategorija kišobranaca. Al da valja vidjeti u živo i probati koja god.
Hakka je ona vakumski sakupljač mlijeka ili izdajalica? Tj može li se koristiti i kad beba ne doji trenutno?
Postoji i cijela čitaba o tim izdajalicama. Osobno smatram da ce za prvu pomoc posluzit svaka a ako ce netko bit iskljucivo izdajalica ili vecinom onda valja gledati profesionalne i poluprofesionalne. Koristila sam Tomme Tippe ručnu i električnu i obadvije su mi bile dobre. Od fancy exstra skupih a temeljitih hvale Laniosh, Baby budha i Medela. Od lako dostupnih upotrebljive su Tomme Tippe i Avent
url=https://lilypie.com]
Susilica- imam samsungovu, isto sakuplja vodu, vrijedi svake lipe, obozavam programe na njoj, nikad mi se nista nije skupilo (a ima i program za vunu i svilu) i imam nastavak koji izgleda kao polica za susenje obuce
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
missmama91, hvala.
Koju dozu tbl piješ? Ja dobila Utrogestan 1x 200 mg navečer.
Ostale cure, ja isto volim sve pročitati što kupujete. Prosurfam detaljnije što mi se čini zanimljivo i odlučim. Tako da, slobodno pišite. 😁
Stiže nam curica 💓
Evo da se i ja uključim :)
Mi smo koristili Avent bočice, najobičnije i to je to, super ih je prihvatila. Sterilizator je po meni totalno nepotreban. Old school sterilizacija u kipućoj vodi i to je to
Što se tiče izdajalice, ja sam naručila preko wisha neku el. izdajalicu, imala je super recenzije, tipa 200kn. I rekla ma ajde, i ako bude sranje nema veze, bolje nego tisuću kuna pa pumpat ručno. I ljudi moji, najbolja izdajalica ever! Već sam je proslijedila dalje, 2 cure su je koristile, i sve su rekle da im je spasila život. Lako se koristi, lako se čisti, ma vrh.
--
Počela sam loše spavati, nikako se namjestiti. Bacam se po tim jastucima. Uf.
E i moram pohvaliti svoju privatnicu gin, koja me jučer zvala onako, da mi kaže da misli na mene i bebu, i da se veseli što ćemo se uskoro vidjeti i da me pita kakvi su mi nalazi krvi i urina. Onda sam joj rekla za tu cistu na mozgu i ful me umirila, rekla je da nestaje do 28tt, i da se niš ne brinem.
Ja ostala šokirana, jer sam navikla na deračinu u bolnicama.
Cure, ima li koja od vas iskustva sa dojenjem sa ravnim bradavicama? Citam o tome kako je najbitniji zahvat same areole a ne bradavice i da samo treba biti uporan u pocetku. Ne bih zeljela da me to sprijeci u dojenju. Takodjer sam mislila kupiti sesirice za dojenje i izdajalicu, da izbjegnem krizu na pocetku, dok se izvuku moje.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
zvonkobonko nemam link, to je bilo pred sad već 3 godine. Ali ću ti slikati kutiju čim mi ju vrati cura kojoj sam posudila :) Ali ovako nekako izgleda: https://ibb.co/6Y8DZys
Joj baš mi je drago da je i tvoja gin tako super
Cure moje ne znam za vas ali mene jucer i danas ova vrucina ubija, imam osjecaj da imam 300 kila ne znam kako cu cijelo ljeto jos deblja 😂😂
Ajme da. Ja skinula čarape, sve, hodam u haljini okolo bosih nogu :D
E sad dok pričate o skidanju... 😂 Ima vas puno sa obale koliko sam skužila. Imam pitanje o kremama. Koža mi je jako jako osjetljiva na sastojke krema za sunčanje, no dok nisam trudna uzmem neku drogerijsku pa se malo patim s osipom i to je to tolko da ne izgorim. Sad bih ipak uzela neku koja je možda malo više pregnancy safe čisto da ne zeznem nešto s tim osipom. Ima li ovdje netko iskustva s tim? Možda preporuku neke mineralne kreme?
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji