Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    09. Svibanj 2022. 15:19

Aries5

Vidim sve smo u pripremama 🙈
    Znam da svako svog konja hvali ali tko je jos u potrazi neka skicne Joie kolica, mi smo ih kupili ja ne mogu biti zadovoljnija a jaja im na adax testovima imaju ocjene bolje od maxi cosi
    -
    Danas sam narucila naljepnicu za zid za djecju sobu i komplet posteljine 7/1
    E sad imam 1 pitanje
    Gdje ste kupovale samo plahtice za madrac? Ako uopce ima samo plahtica za kupit a da nisu 150 kn kom?

Euroshop i Lesnina su znali imati al da cijene su im općenito paprene.

url=https://lilypie.com]

Aries5
    09. Svibanj 2022. 15:44

zvonkobonko

Pa meni je ta kosara bas vise za jesensko zimske bebe, nego za proljetno ljetne. Fino unutra dijete ususkas utoplis, nema protoka hladnog zraka, jos kod nas puse bura pa je i od vjetrova zasticenije… zato mi se ne svidjaju sportska sjedista s nultim. Opcenito nisam ja neki pobornik toga, kad vidim ona silna remenja, plus svi ti nulti polozaju nisu stvarno nulti, po meni nista ne moze bit udobno kao kosara za pocetak.
    Al svakom svoje, nije da se ne moze i puno cura to tako kupuje.
    Samo kazem ako vec necete kosaru odmah kupit kisobran kolica, ustedis hrpu a i prakticnije je.

Apsolutno se slazem sa ovim za kosaru. Kad pogledas bebica je ipak u kosari i zasticena sa svih strana, sve cesce te kosare imaju neku vrstu "madraca" pa nije lezanje na bilo cemu, s druge strane kako kazes nulti je nulti ali nije 100% ravno i bas bas moras dobro ususkati bebu sa svih strana i opet nije to ta toplina kao kad lezi u kosari + to remenje. 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    09. Svibanj 2022. 15:45

Mallla

Aries5

Vidim sve smo u pripremama 🙈
    Znam da svako svog konja hvali ali tko je jos u potrazi neka skicne Joie kolica, mi smo ih kupili ja ne mogu biti zadovoljnija a jaja im na adax testovima imaju ocjene bolje od maxi cosi
    -
    Danas sam narucila naljepnicu za zid za djecju sobu i komplet posteljine 7/1
    E sad imam 1 pitanje
    Gdje ste kupovale samo plahtice za madrac? Ako uopce ima samo plahtica za kupit a da nisu 150 kn kom?

Euroshop i Lesnina su znali imati al da cijene su im općenito paprene.

Hvala idem odmah trazit 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    09. Svibanj 2022. 19:17

Amelie mi smo jako zadovoljni sa Stokke beat kolicima, ali nažalost ne proizvode ih više koliko znam. Imamo sportski dio, košaru i jaje, s tim da se sve može okretati u smjeru vožnje ili prema tebi. 
    Vezano za košaru svakako vam je za bebu bolje da je u njoj nego u sportskom dijelu, pa makar i išao u nulti položaj.
    .
    Brontosaurica, naš spava samnom u bračnom krevetu ali ga navikavam na njegov kindač. Spojen je s našim krevetom. Kad dođe beba, ja ću u spavaću pokraj, a tata s Leom u velikoj sobi gdje smo sada. Kad budu malo veći, isto bi napravili kao i vi, pa bi dečki imali svoju zajedničku sobu jer mislim da će se tako lakše naviknuti da spavaju sami.

Aries5
    09. Svibanj 2022. 19:58

Brontosaurica nisam mama ali mogu reci da moji necaci vec 5 godina imaju na razvlacenje iz ikee. Jer isto imaju manju sobu u koju su morali ugurati i radni stol. Ormar isto imaju jedan ali je raden po mjeri i vise izgleda kao neki regal za boravak jer se na klasican ormar nastavljaju 2 police i ispod toga 2 ormarica sve u svemu zasad funkcionira ali se sljedece proljece sele pa ce svaki imati svoju sobu

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    09. Svibanj 2022. 20:36

Brontosaurice, ja sam ti u sličnim brigama. Isto 2 sobe prazne tj pune kutija...a mi svi u mojoj sobi. 
    Ideja je da uzmem krevete na kat plus izvlačna ladica za eventualni treći ležaj. Moja 5godišnjakinja je samnom u krevetu a ova malecka u svom spojenim s mojim. Ovo ljeto bi ja njih rado u njihovu sobu a beba kod mene pa u budućnosti sve 3 skupa. E sad za prostor koji imam mi se ti na kat čine najbolja opcija.
    U tvom slučaju ako ćeš u užu dužu sobu onda definitivno na kat, a ako kraću širu onda izvlačni. Koliko god malo mjesta bilo oni će naći kutak za igru. Neće biti sad kao slika iz časopisa ni iz filmova ali oni će se snaći. Više bi gledala da za sve ima mjesto, odnosno da stanu konkretni ormari i stol.
    Imam ovaj nadogradivi iz Ikee al meni  iskreno nije sjeo a ni mojoj curi...e sad sve ovisi o osobnim preferencijama.

Princess_Mimi
    09. Svibanj 2022. 23:30

Cure koja je razlika bočice sa širokim i uskim grlom?
    Ja sam dojila i povremeno koristila dr Brown anti colic bočice ali nemam pojma više kakve su bile 🙈 

• Teich25
    09. Svibanj 2022. 23:43

Vidim da nam se i dalje povećava brojevno stanje ovdje i baš sam sretna zbog toga! ☺️
    Evo da se kratko javim, bila sam na pregledu i sve je u redu. Doktor je potvrdio da su u pitanju BH kontrakcije, al sam ja zatvorena tak da nema brige. Još je za svaki slučaj uzeo bris jer kaže da ponekad infekcije mogu potaknuti, ali sumnjam jer nemam nikakvih simptoma. Ja sam mu rekla da mislim da je uzrok aktivnost bebe jer se zadnjih par dana stalno okreće i lupa i on se složio s tim 😂 I da, beba je danas odlučila da ne želi pokazati spol tako da i dalje ne znamo, ali sve je super i to nam je jedino bitno ☺️
    Jučer na večer su mi se par puta pojavile i kvrge usred grčenja i smirilo me samo to što sam o takvom iskustvu ovdje pročitala tako da mi je drago da sam ovdje i pratim 🥰
    Naša beba će morati s nama u sobu jer trenutno imamo mali stan, al nadam se da ćemo uskoro naći veći pa će i beba imati svoju sobicu. 

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

Mallla
    10. Svibanj 2022. 06:56

Princess_Mimi

Cure koja je razlika bočice sa širokim i uskim grlom?
    Ja sam dojila i povremeno koristila dr Brown anti colic bočice ali nemam pojma više kakve su bile 🙈

Mogu reći za Dr.Browns (koristim usko grlo), usko grlo ima navodno sporiji protok nego široko grlo (tako kažu). A ono što sam sama vidjela moja malecka široko grlo nije uspjevala zahvatiti kako treba a usko je, zato smo ostali na uskom.
    U samom početku sam joj koristila Medela Calma bočicu koju sam kombinirala s dojenjem tj ako treba dat izdojeno (sistem sisanja je kao na dojci), onda sam kasnije kad smo prelazili na bočicu pokušala s Tomme Tippe i Mam, al nije išlo jer nije uspjevala zahvatiti tu dudu onako kako ona želi pa smo probali Dr.B i super nam se pokazao. E sad je baš nestašica njih a nekako preferiram imati bočice i dudice koje su lako dostupne.

Sunny_🐣
    10. Svibanj 2022. 08:39

Cure dr Browns bočice imate u ljekarni Pablo i na Vitashop.hr. Ako su to te 😀
    https://www.vitashop.hr/dr-browns/
    https://ljekarna-pablo.hr/proizvodi/proizvodjaci/dr-browns/

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.