Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mima_zap
    09. Svibanj 2022. 09:15

Sunny_🐣

Cure hvala vam za ove popise potrebnih stvari🥰 ja se pola toga ne bi sjetila🙈
    Princess Mimi odspavao si je on malo🙈 a sad akcija
    oko kojeg tjedna ste vi poceli osjecati bebice? ja mjehurice i leptirice uopće ne osjecam. Cini mi se kao da sam par puta osjetila blagi ''udarac'' pod rukom dok ležim s rukama na trbuhu. Al nisam sigurna jel to može bit beba🙈 posteljica mi je sprijeda.

Ja sam od 16.tj. osjećala neke mjehuriće ali nisam sigurna je li to bila beba ili crijeva . Zadnjih 2 tj. osjetim kvržice povremeno kada pipam trbuh od 1-4cm ispod pupka i na tim mjestima kao neki pritisak. Zadnjih tjedan dana osjetim kao male udarce s tim da sam tek jučer osjetila na način da sam  sigurna da su pravi udarci čak sam se scimala par puta jer nisam očekivala da će me bubnuti prema dolje, do sad je bilo prema van. 😅.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Ruli
    09. Svibanj 2022. 09:30

Sretno curama koje imaju pregled ovaj tjedan! 

• Tarry
    09. Svibanj 2022. 09:30

Ja sam rano osjetila, 17.tj prvi, ali posteljica mi je straga pa vjer zato.
    Cure je li koja gledala kinderbet sniglar od bukve i stol za prenatanje ista serija iz ikee, uzeli bi mozda to ni ne znam jesu li stranice skidive jer bi ga na pocetku spojili s krevetom. Zanima me i mozemo mi mjenjat visinu madraca.
    Ako netko zna info, pisite pliz! 

• Tarry
    09. Svibanj 2022. 09:45

Ili ako ste u nekom drugom ducanu vidjeli tu boju bukve. To me zapravo privuklo a krevet sam po sebi izgleda prosjecan..

• Hani
    09. Svibanj 2022. 09:46

Jutro😊
    Ovu bebu osjetila sam prije dva tjedna, a prvu dosta kasnije.
    Za nejavljanje bebe... I ja sam se tako brinula... Odjednom cijeli dan ništa, nikakvog pokreta🤷‍♀️ Kasnije sam skužila da je povezano s južinom😁 Bio je ukomiran. I tako kroz cijelu trudnocu
    Pohvala i za Lidl robicu👍

Aries5
    09. Svibanj 2022. 09:48

Tarry

Ja sam rano osjetila, 17.tj prvi, ali posteljica mi je straga pa vjer zato.
    Cure je li koja gledala kinderbet sniglar od bukve i stol za prenatanje ista serija iz ikee, uzeli bi mozda to ni ne znam jesu li stranice skidive jer bi ga na pocetku spojili s krevetom. Zanima me i mozemo mi mjenjat visinu madraca.
    Ako netko zna info, pisite pliz!

Sniglarmi mislim da se ne skida bocna stranica, koliko sam ja gledala oni napisu u opis svakog kod kojeg se skida i kad listas slike ima i slika bez bocne stranice, a sniglar to nema
    Madrac biras koji zelis, pa cak i ako kupujes set sa madracem ne moras koristiti taj nego kupiti koji zelis, vazno je da odgovara mjerama kindica a nikako manji. Bilo bi bolje da je tvrd nego mekan

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Divna 🎀
    09. Svibanj 2022. 10:49

Pozdrav cure, mi bismo vam se pridruzile, ako nas primate 😁
    Danas smo 21 tt, upravo imali pregled i sve je u najboljem redu. Dolazi nam curica ❤, termin je 19.09. 
     Bebu vec uveliko osjetim, pogotovo u zadnjih 10ak dana, jucer sam cak uspjela snimiti izbocinu u donjem dijelu trbuha.
    Inace, prva trudnoca, ostvarena putem IVF iz prvog pokusaja.
    Sretno svima i pratimo se 🤗😘

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Princess_Mimi
    09. Svibanj 2022. 12:04

zvonkobonko

Ima333ja sam isto gledala besafe za jaje, al sam vidjela da je dosta malo, na to se dosta zale, da je dosta tijesno za bebu i da ga prebrzo preraste. Gledam sad malo cybex al neodlucna sam bas.

Mi imamo Stokke+Be safe jaje i koristili smo ga do godine dana. Od godine na dalje više nije išlo, tad je imao oko 10kg

• Tarry
    09. Svibanj 2022. 13:10

Nora ja sam bas gledala balios lux 3u1(isto odustala od recara), u bavycentru su 7100. Nekak se nadam da ce bit neki popust uskoro

Granger
    09. Svibanj 2022. 13:12

ima333

I to sam citala, da je besafe jaje malo. Ma isto jos malo kalkuliram, u igri su mi kolica ergobaby metro plus i cybex easy s twist 2 plus. Onda isto kalkuliram koje bi jaje.. ili be safe ili cybex ili maxi cosi. Sto vise gledam u to, sam neodlucnija. Jedan dan cu samo doci i reci kupujem. 😊 Zapravo koje god uzmem, ok su. Ionako su ta jaja vecinom do 13 kg, pa cu morat kupit poslije novo. Gledala sam do 18 kg, ali meni treba da moze i na pojas, a tih par koja tako idu mi se ne svidaju. Mah.. i ja sama kompliciram bez veze. Oko toga sam najvise neodlucna. 😊

Za ova sam kolica pročitala samo odlične recenzije iako bi ja ipak malo veća pa sam nekako odustala od ovih. 
    Za autosjedalice dosta gledam testove na stranici https://www.adac.de/ pa mislim da ću uzeti jaje ili cybex ili be safe ili nuna ovisno o tome koja kolica na kraju odaberem.

👸37 (trombofilija)
    🤴37
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.