Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Granger
    09. Svibanj 2022. 13:21

Što se tiče Recara mi smo odustali još tamo na sajmu kad nam je čovjek koji je prezentirao rekao da u autosjedalici glava visi, ali kao pa kaj onda. Ne znam, meni se ne čini da je baš okej da novorođenčetu glava visi i da me ne bi trebalo biti briga. Tu mi se cijela Recaro priča prestala sviđati.
    Krevetić i komodu ćemo uzet u Ikei seriju MYLLRA jer nam obavezno treba ladica ispod krevetića jer imamo jako malo mjesta u stanu pa mi svaka ladica dobro dođe, a i lijep mi je taj kompletić. uzet ćemo i jedan viseći ormarić iznad komode vjerojatno iz serije BESTA. Ali čovječe, od kad sam ga bila pogledala tamo na početku trudnoće do sada cijena narasla za 300 kn odnosno 600 ako u obzir uzmem i krevet i komodu. Sad baš mislim kako bi moglo još gore ići...uf.
    U Baby center vam je u knjižici s kuponima do 18.5. popust 15% na proizvod po izboru pa ako netko čeka popust eto možete iskoristiti to. Predlažem da pogledate i babycenter.si jer se radi o istom dućanu, a ipak je ovaj u SLO povoljniji. Barem par stvari koje ja gledam. 
    Zanima me gdje mislite kupiti madrac? Jel ima netko Hespo dječje i jeste zadovoljni njima? 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Aries5
    09. Svibanj 2022. 13:37

Vidim sve smo u pripremama 🙈
    Znam da svako svog konja hvali ali tko je jos u potrazi neka skicne Joie kolica, mi smo ih kupili ja ne mogu biti zadovoljnija a jaja im na adax testovima imaju ocjene bolje od maxi cosi

Danas sam narucila naljepnicu za zid za djecju sobu i komplet posteljine 7/1 
    E sad imam 1 pitanje
    Gdje ste kupovale samo plahtice za madrac? Ako uopce ima samo plahtica za kupit a da nisu 150 kn kom?

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    09. Svibanj 2022. 13:57

Aries5

Znam da svako svog konja hvali ali tko je jos u potrazi neka skicne Joie kolica, mi smo ih kupili ja ne mogu biti zadovoljnija a jaja im na adax testovima imaju ocjene bolje od maxi cosi
    -
    E sad imam 1 pitanje
    Gdje ste kupovale samo plahtice za madrac? Ako uopce ima samo plahtica za kupit a da nisu 150 kn kom?

Daj nam odmah napiši i di si uzela posteljinu. :)

👸36 (trombofilija)
    🤴36

Granger
    09. Svibanj 2022. 14:03

Moana

Ja imam preporuku za madrac. Kupljen je u firmi koja je iz Bosne i imaju odlicnu kvalitetu madraca.
    Prodajni salon im je u Zadru zovu se MojSan i imate na webu opisano. Pristupacni su sa cijenom i sve navlake su vam fino perive. Osobno sam radila za tu fimu i znam da su ljudi bas bili zadovoljni.
    https://www.mojsan.hr/shop/product/683/madrac-basic-baby-patent

Hvala. Baš ću pogledati.

👸36 (trombofilija)
    🤴36

Divna 🎀
    09. Svibanj 2022. 14:07

Ja sto vise gledam kolica sve sam zbunjenija. Mislim da se nikako necu moci odluciti. Tjeram muza da se ukljuci, on smatra da je jos rano 🙉
     Sta mislite za Joie KOLICA LITETRAX 4 DLX COAL (sa autosjedalicom) , cini mi se povoljno a lijepo. 
    Posto ce nam bebe doci u jesem i dok malo ojacaju, nekako mi ne ide da kupujem kosaru, vec samo sportski dio i naravno jaje. A sportski dio da moze u nulti polozaj.... bas je tesko odabrati, sve mislim da cu se zeznuti...

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Divna 🎀
    09. Svibanj 2022. 14:09

Moana

Ja imam preporuku za madrac. Kupljen je u firmi koja je iz Bosne i imaju odlicnu kvalitetu madraca.
    Prodajni salon im je u Zadru zovu se MojSan i imate na webu opisano. Pristupacni su sa cijenom i sve navlake su vam fino perive. Osobno sam radila za tu fimu i znam da su ljudi bas bili zadovoljni.
    https://www.mojsan.hr/shop/product/683/madrac-basic-baby-patent

Ja sam iz Bosne, iskreno Moj San madraci su vrhunski, nema greske. Tako da i mi razmislimo uzeti bebi njihov madrac. 

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Aries5
    09. Svibanj 2022. 14:13

Granger

Aries5

-
    E sad imam 1 pitanje

Posteljinu sam narucila na beba.com cijena je 578 kn u kompletu je: 
    -Poplun 120x80cm
    -Navlaka za poplun-100% pamuk
    -Jastuk 40x50cm
    -Navlaka za jastuk
    -Ogradica 3x60x32cm
    -Plahta 150x110cm
    -Anatomski jastučić
    -Jastuk za nošenje (vreća/deka)
    -
    Znamm da se u prvim mjesecima ne preporuca stavljati u krevetic sve to ali dok zasebno kupim sve dode mi na isto. Ima i jeftinijih kompleta mislim da po 300-400kn 
    Vazno mi je bilo da kupim i taj jastuk za nosenje koji moze biti i podloga za lezanje i pokrivac po potrebi jer se niti muz niti moji niti njegovi nece usuditi nositi prvo vrijeme bez tog jastuka a zasebno je jastuk 150 kn 
    Jedino sto nisam sigurna da je plahta na gumicu ali ne smeta mi to jer sigurno nece biti tolko naguzvana da se beba ugusi ili nesto slicno + ako kupim nepropusno za madrac na gumicu plahtu lako zaguram pod tu gumicu 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    09. Svibanj 2022. 15:01

ima333

zvonkobonko

Divnaako ne planiras kosaru kupovati onda ti je moj savjet da kupis kisobran kolica koja idu u nulti polozaj, glupo je kupovat 2u1 ili 3u1 a koristit samo sportski dio. kisobran kolica izgledaju kao sportski dio, samo su puno puno laksa i koristit ces ih duze.
    .
    joj tko ce mi zapamtit sve vase savjete, a uopce sad nisam u tom svemu jospun mi mobitel screenshotova

Da samo skrinsuteva, ja imam i svoju tekicu sa obvezama i sve sto biljezim u vezi bebe. 😊🙈 Kad dragi vidi da nosim tu tekicu, zna da opet nesto proucavam i narucujem. 😊 On samo vidi sve vise kutija u stanu, kad dode s posla.. nemamo vise kud hodat, stan mi je skladiste dok se ne preselimo u veci. 🙈

Joj i ja nosam bilježnicu sa sobom i stalno visim za radnim stolom nešto proučavajući. 
    Sad se više ne sjećam, ali jesi ti ima pisala o Dr. Brown's bočicama? Gdje ih mogu kupiti? 

👸36 (trombofilija)
    🤴36

Granger
    09. Svibanj 2022. 15:08

Aries5

Granger

Aries5

-
    E sad imam 1 pitanje

Posteljinu sam narucila na beba.com cijena je578 knu kompletu je:
    -Poplun 120x80cm
    -Navlaka za poplun-100% pamuk
    -Jastuk 40x50cm
    -Navlaka za jastuk
    -Ogradica 3x60x32cm
    -Plahta 150x110cm
    -Anatomski jastučić
    -Jastuk za nošenje (vreća/deka)
    -
    Znamm da se u prvim mjesecima ne preporuca stavljati u krevetic sve to ali dok zasebno kupim sve dode mi na isto. Ima i jeftinijih kompleta mislim da po 300-400kn
    Vazno mi je bilo da kupim i taj jastuk za nosenje koji moze biti i podloga za lezanje i pokrivac po potrebi jer se niti muz niti moji niti njegovi nece usuditi nositi prvo vrijeme bez tog jastuka a zasebno je jastuk 150 kn
    Jedino sto nisam sigurna da je plahta na gumicu ali ne smeta mi to jer sigurno nece biti tolko naguzvana da se beba ugusi ili nesto slicno + ako kupim nepropusno za madrac na gumicu plahtu lako zaguram pod tu gumicu

Ovo zvuči super. Muž isto hoće taj jastuk za nošenje. Idem i to baš škicnuti. Hvala.

👸36 (trombofilija)
    🤴36

Mallla
    09. Svibanj 2022. 15:17

Granger

ima333

zvonkobonko

Divnaako ne planiras kosaru kupovati onda ti je moj savjet da kupis kisobran kolica koja idu u nulti polozaj, glupo je kupovat 2u1 ili 3u1 a koristit samo sportski dio. kisobran kolica izgledaju kao sportski dio, samo su puno puno laksa i koristit ces ih duze.
    .
    joj tko ce mi zapamtit sve vase savjete, a uopce sad nisam u tom svemu jospun mi mobitel screenshotova

Da samo skrinsuteva, ja imam i svoju tekicu sa obvezama i sve sto biljezim u vezi bebe. 😊🙈 Kad dragi vidi da nosim tu tekicu, zna da opet nesto proucavam i narucujem. 😊 On samo vidi sve vise kutija u stanu, kad dode s posla.. nemamo vise kud hodat, stan mi je skladiste dok se ne preselimo u veci. 🙈

Joj i ja nosam bilježnicu sa sobom i stalno visim za radnim stolom nešto proučavajući.
    Sad se više ne sjećam, ali jesi ti ima pisala o Dr. Brown's bočicama? Gdje ih mogu kupiti?

Ja ih koristim i trenutno je nestašica na tržištu. Imale su ih ljekarne i Bipa, a sad ih nema gotovo nitko 🤷‍♀️

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.