Ima333 ovo zvuci uzasno ali da svakakvih prica ima.. nekako mi se to cini ekstremno i sigurno je jako malo bas takvih slucajeva, bar se nadam!
Ali da ja cu jednostavno pokusat imat cesce obroke da sam psihicki mirnija jer kazem bas me pocelo malo muciti ovo😅
Pozzz oprostite šta upadam imam pitanje .. je li imao netko bolove na desnoj strani trbuha pri kraju rebara.. ali samo dok lezim na boku.. ili znate do cega je to?
hvalaa
Ovisi koji si tjedan trudnoce. Ako ti je beba vec veca i ako se vec nagurava, moguce da te ona pritisce ili te lupa u neki zivac. No, mislim da s desne strane moze zuc boljeti, ali to bi onda stalno boljelo, ne bi samo kad si na toj strani. U svakom slucaju pitaj ginekologa cisto radi svog mira.
18tt sam.. čitala sam za žuć ali da onda boli stalno... pitat cu na sljedećem pregledu svakako šta bi to moglo biti.. hvala
TP 27.10.
Tarry, jediiskljucivo kako tebi odgovara, beba ce svoje potrebe namiriti bez obzira na tvoj nacin prehrane. Ja recimo osobno ne volim imat puno obroka, nikad to nisam voljela i ne pase mi. Sad kako je beba vec veca, cak malo manje kolicinski jedem, jer su mi crijeva ocito nagurana, pa mi ne pase. No sita sam i ne mogu jesti vise od toga. Ako vidis da se beba dobro razvija, ne brigaj o tome. 😉
Tarry baš tako kako je ima333 napisala. Beba će uzeti sve što joj treba. Ne brini, pogotovo ako se dobro razvija. Još bolje ovako kako je vama da manje jedete, barem će i nepotrebni višak kila biti manji na kraju. Meni se baš ne sviđa što sam stalno gladna jer inače ne jedem puno, a sigurno se taj višak sad ne troši na bebu. Ako te baš jako muči ponesi sa sobom neke pločice od zobi i orašastih plodova pa pojedi.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Pisala sam vam neki dan kako je po uzv mjerama malo manja u odnosu na prosli put i sad sam pomislila da to mozda nije povezano. Nadam se da nije iako sam sad citala da neredovita prehrana u trudnoci ima za posljedicu malu porođajnu težinu i tko zna sto jos🤯
Lunadelu- desno ispod rebara je jetra, ali kako si sama rekla boli samo kad lezis na boku pa sumnjam da je nesto ozbiljno (jer kad je ozbiljno boli stalno) vjerojatno rastezanja, ograni se pomicu i sl
-
Next robica je odlicna kupovala sam necacima, jako je kvalitetna i ne rasteze se sa pranjima i nosenjem i ono sto mi se jos svida kod njih su pakiranja po vise komada (obicno imaju po 4 u paketu ako se dobro sjecam)
Mango nisam kupovala bas za bebe jesam za vecu djecu, Zaru jesam i onako hmm bodici i pidzamice su okej ali ako uzmes u obzir da je u Zari jedna pidzamica 89-89 kn a Next pakiranje od 4 za cca 180-200 kn vise se isplati Next, kvaliteta kao kvaliteta je dobra, ali ako bas ciljate na ogranski pamuk vise bi preporucila C&A i HM. S tim da ostala robica iz Zare je vise "modna" nego sto je prakticna i za mame i za bebe
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Danas nekako jako slabo osjetim bebu. Inače je ful aktivan i preko dana i navečer a danas skoro ništa... Čak sam i kavu popila, pojela kolač prijepodne, ništa... Mislite li da bi trebala nazvati dr ili da pričekam do sutra? 🙈
Raspisale ste se pa da pohvatam sve.
.
Dobro nam dosla nova cura 🤗🤗🤗
.
Tarryvja sam ti isto jednom vec rekla da si panicarka 😂😂 znam da se tesko suzdrzat al pokusaj ne razbijat glavu svim i svacim. Google je super, al neke stvari je bolje ne guglati :D
.
Za odjecu- danas sam malo gledala, al s mamom a rekla sam muzu da cemo prve komade skupa kupiti, tako da jos uvijek nemam nista. Bila sam u OVS, cine mi se kvalitetni komadi skroz, jel ima tko iskustva s njima? A puno su mi ljepsi bodici nego u hma. Ove ostale sto ste nabrojali nisam jos pohodila.
I u baby centru sam bila, tamo vam je do 15.5 (mislim!) akcija 30% na odjecu ako kupite 3 ili vise komada. Mislim da se skroz isplati, to je dosta dobar popust. a odjeca je isto prekjut 🤭🤭🤭
.
Sto se tice kontrakcija- ja ih isto imam relativno cesto (ne kao ima333doduse 😂), nekad su cesce i intenzivnije a neke dane ni ne primjetim osim ako se ne fokusiram. Najvise mi intenzitet ovisi o aktivnostima taj dan- puno istezanja i duzeg hodanja (ne nuzno umaranja!) mi ih pojacava. Al i prehrana- slatka hrana mi ne pase (pase zelucu al ne maternici 😂) pa sam skuzila da kad jedem puno slatkog mali je zivahan, a onda su i te kontrakcije jace.
.
Sto se tice prehrane stvarno svaki dan drugacije. Dorucak se uvijek trudim pojest zdrav, al jbg ima dana kad zavrsim u pekari. Ovo ostalo jedem kako mi se jede, nekad je to samo rucak i brzinska improvizirana vecera, znam nekad i samo kasni rucak imat pa veceru preskocit, a nekad mi je svaki obrok u 5 slijedova 😂 ne brinem se puno, jedino mi bude zao kad je bas cijeli dan junk food, ipak se trudim svaki dan bar kakvu vocku pojest, il salatu uz jelo… al ima dana kad ni to ne napravim, sta ces :D al ne steti to bebi, to vise steti nama jer dijete svoje zalihe uzme (i hvala bogu da je tako!)
Ono na sto pazim max je unos tekucine. I inace sam s tim imala probleme, vesto bi mi prije ginek na pregledima govorila da vidi da sam dehidrirana po sluznici, a ja stvarno ne zednim, mogu cijeli dan na dva deca vode bit. Tako da stvarno imam neku rutinu pit vodu i kad nisam zedna, i i mogu rec da mi u naviku vec ulazi :) nadam se da ce mi ostat i nakon trudnoce 🙈
U OVS sam isto kupovala za necake, doduse ne kad su bili bebe nego kasnije pa ne mogu garantirati za bodice ali ono sto sam kupila je bilo dobro i cesto se moze naci roba na snizenju cca majice po 25 kn hlacice po 39 itd, ali ja sam kupovala u Cityju u westu i vise ga nema
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Danas nekako jako slabo osjetim bebu. Inače je ful aktivan i preko dana i navečer a danas skoro ništa… Čak sam i kavu popila, pojela kolač prijepodne, ništa… Mislite li da bi trebala nazvati dr ili da pričekam do sutra? 🙈
Cure, redovno vas čitam, ali nisam se javljala. Mimi, tako je i meni bilo prije par dana, bebač se skroz slabo javljao i naravno da sam se odmah zabrinula, ali zato je narednih par dana nadoknadio. Taj dan kad se slabo javljao bila sam u pokretu cijeli dan pa možda i zbog toga nisam osjetila svaki pokret. Moje mišljenje je da se ne bismo trebale brinuti. Mislim da je normalno da su bebe nekad više, nekad manje aktivne. Bitno da osjetimo pokrete svaki dan.
Evo me, javio se, i to pošteno, tata ga je isto osjetio 🥰 malo me izlupao i sad je opet mir. Srce mi je na mjestu ☺️
Cure hvala vam za ove popise potrebnih stvari 🥰 ja se pola toga ne bi sjetila 🙈
Princess Mimi odspavao si je on malo 🙈 a sad akcija
oko kojeg tjedna ste vi poceli osjecati bebice? ja mjehurice i leptirice uopće ne osjecam. Cini mi se kao da sam par puta osjetila blagi ''udarac'' pod rukom dok ležim s rukama na trbuhu. Al nisam sigurna jel to može bit beba 🙈 posteljica mi je sprijeda.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji