Jutro!
Nas noćas dobro protreslo pred spavanje 🙄
Princess idi i uživaj, bebi u trbuhu kao ni bebi van trbuha neće škodit. Moje su od starta naviknute na buku i spava se i kad je buka i kad je mir...nema onog ššš beba spava! Još bolje spavaju u buci. Može ti se jedino usplesat u trbuhu 😃
Tarry vjerujem da te nerviralo al gle opusti se to je važnije za tvoje mentalno zdravlje. To što si udisala je tvoje tijelo koliko toliko isfiltriralo sad ti samo pokušavam relativizirat situaciju. Nije da hodaš po zagušljivim kafićima, disko klubovima svaki dan više sati. Pa i mnogi koji to i rade ništa posebno se nije dogodilo. Naravno da pazimo i nastojimo osigurati najbolje moguće uvjete za nas i bebu al treba malo i zakočiti u vidu očuvanja vlastitog mentalnog zdravlja.
url=https://lilypie.com]
Nase bebice su ionako cijeli dan okruzene glasnim zvukovima pocevsi od kucanja naseg srca pa rada crijeva itd, a zvukovi izvana su njima do tamo 28.-30tjedna dosta priguseni, prepoznaju nas glas i vjerojatno glas tate, seke, brace tj osoba s kojima mi najvise pricamo tokom dana. Kao sto je Ima rekla, vec sad je dobro bebice navikavati na glasnije zvukove umjesto na tisinu.
-
Ja nisam pusac i generalno mi ne smeta dim navikla sam da uvijek netko pored mene ima cigaretu u ustima, ali kad sam u zatvorenom i netko pali cigaru za cigarom i mase mi s tim ispred nosa (sad ispred trbuha) ja poludim jednostavno je jace od mene na pocetku sam sutjela al sad bez pardona pitam jel moze smanjit, nije najpristojnije al ne mogu si pomoci
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Generalno ja jedino pazim na te cigarete i nesto malo na hranu oko ostalih stvari se ne zivciram jer znam da ne mogu utjecati na sve i ne mogu se sacuvati od svega. A zivciranjem i stalnim propitkivanjem smijem li ovo ili ono skodim i sebi i bebi vise nego sa necim drugim.
-
Moj mali jucer cijelo popodne i danas cijelo jutro udara po mjehuru, ja ne znam kad jos poraste na sto ce to izgledat 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Mene brine sto ja ne osjetim jos bebu, a 18+3 sam, doduse po onom zadnjem uzv sva tjedna manje oa
Mozda zato… kad ste vi prvi put osjetile? I posteljica mi je sprijeda ne znam jel i to ima veze…
Ne brini, pogotovo ako ti je prvo. Ja sam sa 18tt osjetila mjehurice i to samo navecer, a na velikom anomaly mi je dr rekla da u prvoj trudnoci neke zene mogu tek iza 22tt osjetiti. Ja sam npr jucer bila 21 tj i doktorica mi je rekla da bi trebala osjetiti minimalno1-2 pokreta dnevno, a moj zadnjih nekoliko dana lupa cijeli dan i sigurno osjetim oko 15-20 pokreta.
Ima totalno te razumijem, jucer nakon pregleda isla u shopping centar kad sam dosla prvo na wc i prije nego sam sjela u auto da krenem doma opet wc i kad sam dosla doma opet wc, nemam tolko za popisat al me on tolko udari da moram taj tren na wc 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ja sam osjetila sa 17 slabe mjehirice s 18 vec kad stavim ruku mogla sam osjetit lagane pokrete. Sad sa skoro punih 21 jos uvijek ne osjetim puno jace ali osjetim stalno komesanje, cim se umirim ali nisu puno jaceg intenziteta samo ih je vise. Inace prije sam se vas trrbala umiriti i cekati da dodu, nisam kao sad malo malo osjetila. I to isto ovisi i o konstituciji tijela, ja sam mrsava i imam manji trbuh pa sam vjerojatno zato rano osjetila.
Pozdrav svima :) uh dok sam sve iscitala ovih par dana sto sam bila offline,moram vam reci da me ubijaa nesanica,znaci spavam 3 sata po noci a po danu ne mogu evo sad vec 2 tjedna :( Vidim da je netko spominjao vadjenje krvi pa sam se malo zamislila,ja sam zadnji put vadila 4.3. i otad mi nije dao da vadim vise (privatno
vodim). I dalje sam na mirovanju,mozda zbog toga?. Ne znam da li da samoinicijativno trazim ili odem privatno u lab,koliko vi cesto vadite? Inace me dosta muci i svrbez otkako stavljam utrogestane,bas me iritira. Sad sam vam se malo pojadala :) Sto se izlazaka tice 4 dana prije nego sto mi je ustanovljen hematom bila sam na partyu i plesala do ponoci ali nije se pusilo,nepusac sam i klonim se fakat pusackih prostora. Sad sam 15+3 tako da jos uvijek bebu ne osjetim ali me zna zatezati trbuh..
Kako ste ženice?
Sutra pregled, jedva čekam, a još je ranom zorom. Pogotovo kad čujem neke loše vijesti onda čekam pregled više nego ikad da me malo napuni pozitivom.
Sada već pokrete osjećam redovno i poprilično snažno iako se na van ne vide i ne osjete se pod rukom al ja osjetim. Najviše na vecer kad legnem i u jutro kada se probudim iako i tokom dana znam osjetiti. Isto ovako kako ste oposale, jedan dan se osjećam super fit, lagana kao perce, bezbrižna, a onda dođe dan potpuno suprotan. Al sve je to dio ove priče.
Ako ima koja cura da danas slavi Uskrs želim Sretan Uskrs!
Kod nas ovi potresi stalno drmaju, osobno se ne bojim panično al nije ni malo ugodno. Sve se nadam da će se smiriti ali nikako 🙄
url=https://lilypie.com]
Jutro curke :)
Sretan Uskrs curama koje slave 🐣
Uzasno mi je zao zbog losih vijesti koje procitamo zadnjih dana, vjerujem da je to najgori osjecaj, najgora stvar koja se jednoj zeni, jednoj obitelji moze dogoditi, nedaj Boze nikome! 😔😔
Malla sretno na pregledu sutra, svakako nam javi kako je proslo ❤️
Zao mi je zbog potresa, nadam se da ce uskoro prestati, znam kolko je nas treslo nakon Zagrebackog i Sisackog nisam se ni ja bojala ali nije ugodan osjecaj tako da tocno znam kako se osjecas..
-
Ahh to blazeno stanje.. 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Jutro cure...baš mi je žao što osjećate potres. Odmah se sjetim onih snimki Petrove i mami s bebama. Sreća što su svi živi ostali. Petrinjski nas je baš prodrmao kad je bilo oko podne pa smo bili doma i budni i nije bilo ugodno, a ima dosta kilometara između. Nadam se da je dosta tih drmanja na ovom našem području. Znala sam za rasjed u Zg-u, al sad kasnije kad sam čitala o tome, čovječe kolko ih ima kod nas...
Što se tiče zatezanja ja ga isto baš jako osjećam, posebno ako želim dohvatiti nešto na povišenom pa trebam ispružiti ruku. A počeli su mi i strašni bolovi u donjem dijelu leđa i kukovima. Tablete neću piti, za sad trpim, ali neki dan nisam mogla hodati. Baš ću reći u utorak na pregledu doktorici.
Bebolinu sam krenula osjećati (nakon sveg onog kukanja kako ja ništa ne osjećam) negdje s 18 tt i od tada osjećam svaki dan i to baš puno pokreta. Muž uspije isto svaki dan uhvatiti pokrete jer se osjećaju i izvana. Baš mi je čudna info da bi trebalo biti 1-2 pokreta...moram i to popitati. Sretno svima na pregledima, nek nam bebe budu zdrave, sve ostalo ćemo već nekako.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji