Još jedno krvarenje iz nosa🙋♀️
Meni je mpo dr prosli tjedan rekla da po novom Novalac nakon 12.tj diže jetrene enzime i da ga ne uzimam, da nikakvi dodaci nisu potrebni. Uzimam željezo, doduše.
Kile... na +7 sam
Da vas boljke što prije mimoiđu🤞
Mallla super za pregled! Znači još ne znamo spol :) neka, neka, bit će veće iznenađenjeAmelie kako kaže Mimi, moguće da je išijas. Ako te boli iz kuka prema dolje.
–
Ja se vagala, i šokiralaDobila sam još kilu i pol. Znači na +3 sam od početka a ušla sam već okruglasta u trudnoću. Rekla sam si da ću sad malo stati na končnicu, dosta je slatkiša i junka, moram se početi malo paziti jer inače mi se ne piše dobro.
–
Ja letim ovaj tjedan avionom, moram poslovno, već sam letila u trudnoći ali svaki put me malo frka. I onda drugi tjedan vjerojatno opet letim. Dok ne sletim na porodiljni, jedva čekam…
E da, prijavljujem i krvarenje iz nosa, i to baš često, kad pušem nos bude mi sukrvica. Kaže dr da je normalno u trudnoći. Baš izgleda grozno.
–
Hvala svima na lijepim željama, mala je dobila na kraju antibiotik, valjda će sada ići na bolje i konačno ćemo se svi naspavati
Kako uspjevas dati antibiotik? Nije borba? Moj još uvijek nikakve sirupe ne podnosi, plače, vrišti, želudac mu se diže. Tako da sam skroz odustala, samo čepiće dajemo ako je visoka temperatura ali srećom nije do sad trebao antibiotik i nadam se da u dogledno vrijeme ni neće🙏🏼
Kako uspjevas dati antibiotik? Nije borba? Moj još uvijek nikakve sirupe ne podnosi, plače, vrišti, želudac mu se diže. Tako da sam skroz odustala, samo čepiće dajemo ako je visoka temperatura ali srećom nije do sad trebao antibiotik i nadam se da u dogledno vrijeme ni neće🙏🏼
Na špricu joj dajem, prvo joj objasnim da je to fini slatki lijek i onda sama pita daj mama slatko 😄 Imamo sreće da dosta dobro podnosi temp, ne bude živčana pa ok popije sirup.
Moja nikad nije bila bolesna do jaslica, onda smo počeli sa sirupima i antibiotikom 😟
--
Ja danas išla kupiti probiotik, Omni panda, šokirala se 30 vrećica košta 315kn! I onda još prenatale, ispadne 500 kuna mjesečno samo na to dvoje. 🤯
Znam, inače uzimam online, ali ovaj put sam uzela u ljekarni jer mi je hitno trebao probiotik za malu jer je počela uzimati antibiotik, pa sam gledala da uzmem nešto što možemo i ona i ja, i ta panda je kao okej, ali cijenaaaa 🤯
Uf i nama je danas pregled. Sretno cure, nadam se da ćemo se sve javiti s dobrim vijestima. ❤️
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Cure sretno na pregledima 😊👰🐣
Nego, da vas pitam, žudite li vi za nekom hranom ono bas bas? Ili je to samo meni. Ja na dnevnoj bazi bar za necim pozudim 🤷🏻♀️🤰🏻
Sretno curke na pregledima 🥰🥰
Amelie cestitam na dobrom pregledu i na deckicuu 💙 mislim da sad vec u grupi imamo jednu pravu nogometnu momcad 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Heeeej, evo me, tu sam!
Sve je ok nego nekako iskreno zaboravim uc, dani mi lete prepreprebrzo. Ne mogu vjerovati da sam za 2.5 tjedna vec na pola puta! 😱
Isla sam nakon pregleda napisati da je sve bilo ok ali sam se toliko iznervirala sa mojim soc. Ginekologom da sam zaboravila.
Vec sam pisala kako je lik grozan. Stvarno je. Evo ni sad mi se uopce ne da pisati jer cu se samo iznervirati. Cak je otvoreno rekao da on ne govori nepotrebne stvari i da su pregledi u privatnika nepotrebni i jos na kraju kad sam pitala jel mogu dobit sliku, kaze on pa al ti privatnik nije dao? Ma, uzas.
Za hematom sam ga tri puta pitala da provjeri jel i dalje tu i nakon kolutanja ocima je rekao da je tu neka tockica i tocno ovim rijecima rekao "mozes sve ali nemoj igrati picigin". 🙃
Ekran nisam vidila niti na sekundu, uopce ne okrece prema meni nego samo prema sebi. Apsolutno nista nisam vidila i zato sam se narucila opet u privatnika 4.5. .
Uglavnom, uzasno sam pogrijesila sta nisam odma isla u privatnika kao i proslu trudnocu ali sta je tu je, vodit cu paralelno u njega i privatnika.
Ja sam do sad dobila 3 kile i to mi je cak i ok.
Sretno svima na pregledima ❤️
I bila sam se iskljucila neko vrijeme kad je bila tema o kolicima jer ja svoja imam i nemam bas neke savjete za druge pa nisam imala ni o cemu pisati.
Probat cu sad bit aktivnija opet! 😄
Amelie bas mi je drago da je sve dobro!! Super, nakon svega da si napokon opustena i znas da je sve u redu. I cestitke na deckicu!💙
Sto se tice zatvorenosti, to se ne vidi na uzv jelda? Jer mene ne gleda rucno nego samo uzv pa se nadam da je i meni sve ok..
Kokolo moj socijalni isto nit mi je okretao ekran niti sam ista vidjela a uzv toliko los da cak i sa ima nekih hematoma nema sanse da bi on to vidio, ja sam pocela ici privatno i kasnije samo odem njemu s nalazima zbog doznaka.
Ostale curke sretno s pregledima dns🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji