Ina nadam se da si bolje. Javi nam se kad stigneš. 🤞
Amelie a gdje te točno svrbi? Jel tabani? I jel jako svrbi?
Aries sretno sutra na pregledu 🥰
--
Što se tiče briseva. U prošloj trudnoći sam ih radila samo pred sam kraj. Ovaj put sam na početku (druga doktorica). Stvarno nema pravila.
Papa test sam radila prije mjesec i pol i još nisu stigli nalazi. Strašno. 🤯
Jedni kazu da se 4D moze raditi kao veliki anomaly (18-22tj) a drugi kazu da je bolje izmedu 28. i 34.tj
Ja bi isto isla na ovu kasniju varijantu ii isto sam cula da poliklinike ne naplacuju ako beba nije dobro okrenuta
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sve smo u nekim problemima i brigama koliko vidim i ja sam isto jako glupo nesto napravila sto me uzasno muci! Ugl cistila sam povrce na jednom dijelu stola i kako sam bacila ostatke skroz sam zaboravila na to i dio hrane mi je pao u to blato od povrca i pojela sam ga. Totalno sam uplasena da cu dobiti listeriju! Skroz sam u strahu opce se ne mogu smiriti.
Poludit cu od brige jer toliko je svugdje naglaseno dobro prati povrce a ja pojedem jos gore-blato! Bas gledam bilo je blato na sparogama i bas je bilo dost ali meni je komad pao na stol i ja sam ga nerazmisljajuci samo vratila u tanjur.
Tarry u strahu su velike oči jel da! Ma gle šanse da si nešto pobrala su toliko minimalne da se ne isplati zamarati. Što Ima kaže toliko toga možemo pobrati na svakom koraku a da uooće nismo svijesne toga. Za koji dan to će u zaborav.
Amelie vidiš možda je super rješenje da odeš kod svojih malo da vidiš kakve su ti noge za to vrijeme, po opisu je izgledno da te nešto gricka, mogu to bit buhe, mravi, stjenice, bilo koja treća stvar...znam da se stjenica exstra teško riješiti ali svakakonu akciju prije bebe.
Ina a želudac? Nisu pomislili nanželidac obzirom da je odmah ispod grudi bol? Jesi probala što za bolove popiti.
4D da savjetuju u kasnijim tjednima jer se tada beba vidi najvjernije kakva će biti tj kakva je.
Tegobe - moji nalazi su i dalje loši. Iduće mi slijedi urino kultura i do tada ću se suzdržat od pokušaja umirivanja nalaza pripravcima, u ovom slučaju urina. Nakon urinokultire ću probati s D manozom. Znači CRP mi je i dalje povišen, leukociti u mokraći prisutni i još stavke krvi povišene ne znam koje ni koliko, nije dr išla u detalje. Al evo antibiotik koji sam prethodno popila nije pomogao ništa. Tegobe ne osjećam, još uvijek me ništa ne boli, normalno mokrim i osjećam se većinu vremena ok al evo papir kaže drugačije. Počela me učestalije "posjećivati" želučana kiselina, pa ću morati odustati od salata koje mi najviše izazivaju istu a privlače me jako. I evo trenutno me malecka probudila (skoro joj je 10mj) i ja ne mogu zaspati pa tapkam tu.
url=https://lilypie.com]
Ima kladim se u tvog kaskadera tj. Da ti on čini kontrakcije. Takav zaključak jer od najranijih tjedana ti ga osjetiš i vidiš baš jako, a sad raste, ipak je sad riječ o 500g akrobacija. Žao mi je što te tako pate kontrakcije al kad sagleda čovjek bolje da je bezazleno i da malac stigne kao terminska beba nego da je nešto zbog čega bi strahovala od npr. Prijevremenog poroda. Drži se, stvarno ne zvuči ni malo ugodno ni lako za prolaziti, a najmanje čarobno.
Tek sada će urino kulturu pa ćemo vidjeti što je, za sad ni ne znam.
Želučanu kiselinu osjetim tako da se podigne sadržaj želudca i zažari cijelo ždrijelo kao da sam se napila kisele tekućine. A nekada osjećam samo da je želudac pun i da žari. U oba slučaja mi pomogne Rennie tablete za cucanje.
Ima333 važno da se ti kako tako prilagođavaš na svoje stanje i vjerujem da ces ti dogurati do kraja, bez otvaranja i slično, to nam svima želim bez obzira na sve tegobe koje nas muče!
Malla zao mi je zbog nalaza, nemam iskustva s tim pa ti nemam sto pametno reci osim da sto si i sama rekla probaj napravit sve sto mozes.
Ima i ove kontrakcije isto, znam da si uplasena ali sve sto mozemo je bit strpljive da se termin priblizi i bit cemo valjda mirnije.
Ja sam isto non stop u strahu evo taman budem mirna pa listerija i tak u krug stalno nesto, ne mogu docekat da prode jos koji mjesec.
Imam pitanje za mame koje već imaju djecu! ❤️
Sin od skoro 20 mjeseci se već tri noći za redom budi u placu i ne smiruje se dok ga ne zagrlim i onda tako spavamo. To traje praktički cijelu noć jer ako ga odmaknem u njegov krevetić kreće ispočetka. Čak se nekad i ne probudi nego jednostavno kao da loše sanja ☹️
Imali smo takvih situacija kod rasta zubića, viroza i slično. Ali ovo sad nije ni sa čime povezano, barem ne vidno.
Jeste li imali takve situacije i koliko su trajale? Ne mogu vise, pre umorna sam kroz dan jer ne spavam 🙈
Evo drage moje cure da vam se i ja javim.nakon 3 godine borbe da ostanemo trudni Bog nam je ovaj put pomogao.😊🙏i mi cemo dobiti jesensku bebicu..sad sam vec u 19.tjednu🤗🥰
Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏
Sortiraj odgovore
Najstariji