Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tarry
    21. Travanj 2022. 00:53

Ja sam dns svog zvala i pitala za briseve, kaze nema potrebe. Ne znam sto reci i misliti vise

Princess_Mimi
    21. Travanj 2022. 08:57

U prvoj trudnoći sam do sad već imala skoro sve složeno 😊 Nije ništa pre rano ako uživaš u tome, a meni je baš bio gušt. Ipak, sad nemam još ništa složeno jer jednostavno ne stignem uz dijete, a kad ulovim vremena onda odmaram 😂 Stignemo još sve, nema žurbe 💙

Mallla
    21. Travanj 2022. 09:39

Kod mene slično kao i kod PrincessMimi, sad je sve tu negdje na dohvat ali ne žurim dok u prvoj T sam manje više imala sve posloženo. To odredite prema sebi kad vam se da i kako vam se da. Često te stvari ostavljamo za 30+ tjedana a tada nam bude fizički puno teže sve to sriktati. Rekla bi da nikad nije rano ali nije ni kasno. Jedino ako krevet i  komodu složim rano imam više prašine za brisati 🤣
    Što se pregleda u trudnoći tiče i pretraga tu nema dosljednih postupaka i jednako primjenjivih. Nekako dr nastoje trudnoću gurati pod normalno stanje koje ne zahtjeva neke posebne postupke osim ako postoje pokazatelji zbog kojih je potrebno. Tako pristupaju porodu, kasnije babinju itd...a mi koje to prolazimo smo svijesne da je to potpuno izmjenjeno stanje tijela, a i svijesti. Sve govori to da reagiraju s pretragama tek nakon 3 spontana npr....meni osobno je to užasno i doslovno nas tjeraju da dodatno plaćamo da nas netko uzme za ozbiljno i napravi što treba. Sad sam se malo razvezala al ukupno vlada često aljkavost od strane stručnjaka prema trudnicama osim kad zagusti.

url=https://lilypie.com]

• Hani
    21. Travanj 2022. 10:27

Jutro😊
    Briseve sam odradila zato sto sam u prvoj trudnoci imala puknuce vodenjaka zbog neke bakterije, inače gin  kaze da ne bi do samog kraja.
    Krv sam vadila više puta zbog reguliranja željeza koje uzimam.

Ruli
    21. Travanj 2022. 10:35

Na Mango Outletu su popusti 70%, pa bacite oko, nemaju maternity ali ima haljinica sad za ljeto, širokih. 

• Tarry
    21. Travanj 2022. 10:39

Evo i privatnik mi kaze nema potrebe za brisevima. Opce ne sto mi je sad ciniti.. kazem rađeni su u 5.mj prosle godine i nisam inace sklona tomu, ali kako citam ureaplazma koja ja najopasnija za nas je toliko rasirena i prakticki nema simptoma. To je inace spolno prenosiva bakterija i ne znam je li uopce moguce dobiti ju te mikoplazme iz cista mira ako ih prije godinu dana nije bilo. Ne znam, za 2 tjedna sam tek narucena kod privatnika kada mogu inzistirati na brisu ili otici nekom drugom ranije. Jedino me malo strah i tih nepotrebnih cackanja dolje, mene je uzimanje pape bas istraumatiziralo i boljelo cak sad zadnji put, valjda jer sam bila uplasena da se nesto ne desi.

Ina1011
    21. Travanj 2022. 10:48

Svašta se događa i vrijeme leti pa me dugo nije bilo 🙈 evo prije 2 dana bila na pregledu, sve je kako treba i definitivno stiže dečko 💙

Međutim jučer kroz dan (i noć prije toga) su mi krenuli strašni bolovi odmah ispod grudi, i to uglavnom poslije jela.. na kraju sam otišla na hitnu.. pregledali sve živo i sad još dodatno čekam da ponove ultrazvuk i urinokulturu jer sumnjaju da je ili žučni kamenac ili urinarna infekcija. Uglavnom kažu da nijedno nije neobično za trudnoću ali je eto neugodno u smislu bolova 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

• Tarry
    21. Travanj 2022. 11:46

Amelie, ajme ne znam za te buhe i ne znam mogu li biti uzrok osipa, ali zvuci bas zamorno.. nemoj ni slucajno cistit ti jer ako je osip stvarno od tog ce jos gore buknut. Neka ostali ukucani to rijese iako se meni cini da ako su to one male sitne buhe, se to mozda moraju zvati one sluzbe da to pospricaju.

• Tarry
    21. Travanj 2022. 11:47

Ina grozno, javi sto kazu, sretno!

Aries5
    21. Travanj 2022. 18:06

Pozdrav curke, imala sam neke goste u kuci ovih dana pa nisam stigla tipkati al sam citala vise manje sve
    Brisevi- papu radila i studenom pa nisam u sijecnju kad sam ona ostala 3, s tim da je rekla doktorica da ona voli ponoviti papu u visim tjednima trudnoce za svaki slucaj. Od labosa KKS, GUK, svaki mjesec hormone stitnjace zbog terapije, obican urin i UK, s tim da je rekla da cemo i UK ponoviti u visim tjednima trudnoce a po potrebi i prije
    Bas mi je zao da ne postoji neki standardizirani popis koje sve pretrage trebaju napraviti trudnice jer je zalosno da u 21.stoljecu (pa ajmo reci i u EU) svaki ginekolog vrti svoju pricu na kraju krajeva ako cemo iz ciste financije privatniku vise "odgovara" da vise toga napravi jer moze naplatit a socijalni pak samo treba ispisati uputnicu koje nitko nece odbiti jer su trudnice rizicna skupina same po sebi (a oba ionako cackaju dole) 
    -
    Ja ne mogu docekati sutrasnji pregled odkad sam procitala naslov one teme o smrti bebe u trbuhu, i svaki put sam dovoljno sama po sebi nervozna prije pregleda a sad jos vise, osjetim ja njega da me navecer udara ali dok ga ne vidim sutra na ekranu kako mase nozicama necu biti mirna.."blazeno stanje" briga za brigom iz tjedna u tjedan od plusica na testu pa sve dok dises 

Amelie zao mi je zbog osipa, znam da je moja sestra imala osip samo po trbuhu u trudnoci od negdje sredine trudnoce (kako je trbuh poceo rasti) pa dok nije rodila, na kraju se povuklo samo od sebe makar je izgledalo ruzno 
    Moze biti da ti je i od ovog stresa koji si zadnjih dana prosla
    Sumnjam da je od zivotinjske buhe jer smo u djetinjstvu sestra i ja radile gluposti sa mackama, long story short, imale smo sobu punu buha, jedva smo se rijesili toga ali ih nitko od nas nije dobio..
    U svakom slucaju najbolje je zasad dobro ocistiti kucu od svega (naravno ne ti) 
    Ina- nadam se da nije nista ozbiljno i da ce sve biti u redu s tobom i s bebicom, uz tebe smo ❤️
    Ostale cure ako sam koga zanemarila oprostite nadam ste da ste sve dobro 🥰

Oprostite na dugom postu 🙈🙈🙈

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.