Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tarry
    26. Travanj 2022. 11:51

A sto se tice zatvorenosti/otvorenosti, ja cesto bas dolje osjecam nesto, ne znam je li to znak da se sirim dolje ili sto ali nekad osjetim bas tupu bol. Osjecate li vi osim sirenja maternice i neke bolove bas dolje?

Mallla
    26. Travanj 2022. 12:04

Ajme Amelie to s buhama je baš ajme ajme...nadam se da cete ih se brzo rjesiti! I bravooo za pregled! Lakše se diše!

Hani ma da, vidis dobro za znati. Iako pijem Novalac aljkavo nisam čula tu informaciju do sad. Onda bolje ne piti šta ne! A to za prenatale e to je tema za raspravu, ni sami liječnici se ne mogu dogovoriti oko njih jel zaista treba svima ili ne. Pa i oko toga koje piti...znamo kako funkcionira farmaceutski lobi. Al dobro važno da činimo ono što mislimo da je dobro za nas i bebu.

Aries ma daaa, što si ta sestra dozvoljava, svašta baš!

Sirup isto dajem na špricu pa idemo guc sirupa, guc vode...čula sam za ovu dudu dozator al nisam probala, čini mi se kao još jedna vadipara!

Hvala vam cure na lijepim željama 😘
    Brontosaurica čekamo izvještaj s pregleda 💪
    Tarry to dolje ti je najvjerojatnije kad se beba tako namjesti ili kada drmne prema dolje. Zna čak bit žareći osjećaj i kao da će beba izviriti 🤭 ali neće!
    I da zatvorenost se gleda palpacijski (prstima). 
    Žudnja za hranom eh ja žudim i bez trudnoće al moram kao i Ruli malo na kočnicu.
    Idem sutra raditi Ogtt, tko preživi pričat će 😄

url=https://lilypie.com]

Aries5
    26. Travanj 2022. 12:10

Zatvorenost se moze vidjeti na uzv sa vag sondom, a neki kazu da se moze i abd sondom. Moja dr prvo sa vag sondom "pogleda" jesam zatvorena ali svaki put iza toga provjeri i rucno i taj dio nije najugodniji al dobro nek je ona sigurna.
    -
    Cure jucer i danas ujutro sam na pidzami primjetila maluu tockicu koja dode tocno ispod desne bradavice, jel moguce da to kapne koja kap mlijeka? Cini mi se dosta rano za mlijeko? 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    26. Travanj 2022. 12:30

Čestitam Amelie, bas mi je drago da je sve ok 😊
    Ostalim curama želim sreću na pregledima!
    .
    Taj duda dozator kod nas ne bi prošao jer L ne koristi dudu. Sirupe nikako ne podnosi, bas vam zavidim na tako poslušnoj djecici ❤️ No, bude i on valjda s vremenom😂

Ruli
    26. Travanj 2022. 12:43

Mallla ajme OGTTNe zavidim ti. Grozim se toga, uskoro i mene čeka. Ali ovaj sam put pametnija, uzimam sobom limun i cijedim u to (rekla mi je med sestra da se može) da lakše popijem. A i malo me trta rezultata obzirom da sam bila granična zadnji put (genetski imamo šećeraše u obitelji). 
    Aries5 nije rano! I ja sam neki dan primijetila mokru točkicu :) Sad sam tek vidjela što si pisala za onu zločestu sestru. Ajme! Kako me naživiralo sad to. Strašno!
    Princess Mimi a znam da je zeznuto s tim sirupima. Nadam se da će malo pomalo prihvatiti.. Probaj mu dati na špricu malo sokića pa kao vidi fino fino da se navikne na špricu?
    Brontosaurica sretno i javi nam :) 
    Kokoloo nemoj mi nestati, ti si moja terminuša 
    --
    A smiješno je da svima govorim kako mi cice ništa nisu narasle, a išla sam obući neku haljinu koju sam nosila u zadnjem tjednu prošle trudnoće sasvim normalno (znači 39tt), sad jedva navukla preko cica  Bradavice su mi došle doslovno preko noći duplo veće! I točno unam koji je to dan bilo jer su me po noći pekle za poluditi. 
    Žudim i dalje samo za slanim..pommes, pizza, sir, peciva. Ufff.. 

• Tarry
    26. Travanj 2022. 15:09

Zvonkobonko dobivam 4200 to je max koliko se moze dobiti, barem koliko ja znam, sjeda oko 20.og u mjesecu.

• Tarry
    26. Travanj 2022. 15:16

Cure jedno random pitanje, smijemo jest sparoge?

Ruli
    26. Travanj 2022. 15:54

Tarry

Cure jedno random pitanje, smijemo jest sparoge?

da :)

Aries5
    26. Travanj 2022. 18:50

Od 1.8.bi porodiljni trebao biti 100% placen a ne 70% kao do sada, a tatice dobiti 10 dana placenog dopusta umjesto dosadasnjih 5. 

Lul cestitke za pregled 🥰
    -
    Bas ste me utjesile da nije prerano, ja sam vec mislila da nesto nije u redu, s druge strane si mislim ako je v
    vec sad krenulo kap na nap ja cu bit tvornica mlijeka kad mali stigne 🙈🙈
     +1,5 kg sam odpocetka 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• teichmmb
    26. Travanj 2022. 18:59

Pozdrav cure, upravo obavila svoj veliki anomaly, sve je super, mjere odgovaraju, bebica 360g.
    Od početka +3 kg i isto je u planu sljedeći tjedan otvoriti komplikacije.
    Drago mi je da su i drugim curama pregledi prošli uredno 🙂

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.