Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nora67
    18. Travanj 2022. 17:47

Jedno pitanje za sve - vec jedno tjedan dana se budim po noci i ne mogu zaspati po par sati :(  Zaspem tipa u 23 i probudim se oko 2. Osjecam neki cudan nemir u nogama,citala sam bas sad da je to sindrom
    nemirnih mogu,jel imala koja od vas to? Na mirovanju sam tako da nazalost ne mogu vjezbati a jako mi fali. Pazim sto jedem,moram paziti na kg jer startam s velikom kilazom,dosad se nisam udebljala (15 tjedana) ali u zadnjih 10 dana otkad sam na mirovanju 1,2 kg gore :(

Granger
    18. Travanj 2022. 18:28

Jao imena... Prije nego smo saznali za spol baš smo puno raspravljali o tome i oko muških se nikako nismo slagali. Za cure smo imali više njih i sva su nam se oboma dopadala. Još uvijek smo malkice u razmišljanju, ali mislim da ćemo ipak ostati kod ovog koje nam je trenutno najljepše pa će naša cura vjerojatno biti Vanda. I prezime počinje na V i baš paše zajedno. Al baš kako ste rekle, na kraju je svako ime nekako lijepo i baš paše osobama.
    Ja od tegoba stvarno nemam nikakvih, osim te kilaže koja ide gore. Sad sam skoro 19 tt i nakupilo se nekih 3 kg. Baš jedem više jer sam gladna, a realno krećem se manje. Puno manje. Od ovog tjedna počinjem s laganim vježbanjem jer mi baš fali. Doduše, možda je ta kila viška od ovih zadnjih par dana kad sam baš bila pretjerala pa kad krene opet normalno ipak padne na 2 koliko je bilo u četvetak. 🙂
    Javljate kako je na pregledima, vidim da će ih biti više... 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Aries5
    18. Travanj 2022. 19:08

Nora- cula jesam za sindrom nemirnih nogu, osobno nemam iskustva, ali mislim da magnezij dosta pomaze. 
    -
    Ja nemam problem sa spavanjem al kaze muz da jako nemirno spavam u zadnje vrijeme u smislu da se stalno okrecem i gnjezdim 
    Granger bas mi se svida ime za djevojcicu 🥰 
    Mi smo odmah izabrali ime za curicu, a za decka se od pocetka ne mozemo dogovoriti zato sam i napisala da cemo vjerojatno odlucit kad se rodi dal je vise Oliver ili Toma 🤣 
    Kile od pocetka pa do danas +1 jedem vise nego prije ali ne dobivam nista, kako nemam pojma al dok bebac napreduje kako treba ne zabrinjavam se
    -
    Nego bas smo danas za stolom komentirali kako je vec polovica trudnoce iza mene, mislim si ma kad prije ko da sam jucer piskila na stapic i cekala rezultate bete na poslu 🤦🏽‍♀️ 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ruli
    19. Travanj 2022. 09:04

Pozdrav cure, evo nas s puta :) Mislim da sam dobila bar kilu koliko smo jeli 
    Sretno svima na pregledima ovaj tjedan! 
    Idem sad čitati zaostatke...

Aries5
    19. Travanj 2022. 12:21

amelie11

Ja sam isla svom ginekologu, nista mi nije specijalno rekao niti mi je radio uzv, dao mi je broj da se opet narucim u bolnicu na kontrolni uzv posto nisu napravili, mislim to njihovo natezanje od jednog do drugog pa tko pogodi dijagnozu mi ide na zivce… u nalazima pise da sumnjaju na hematome, znaci nisu ni sigurni da jesu, idem sad privatniku, nadam se da cu napokon vise znati i svoju bebu vidjeti nakon mj i pol 🙏🏻

Bas mi je zao da te tako vozaju od doktora do doktora jesmo drzava svaka cast 🙄 
    Javi kad obavis privatnika, nadam se da ce biti sve u redu s bebicom a ti mirnija ❤️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    19. Travanj 2022. 12:37

Jao amelie ne mogu vjerovati da je tako teško pogledat ultrazvukom barem da se beba vidi. Sad se svi žele ograditi kad ni sami nisu sigurni. Najbolje da odeš privatno, on će sigurno posvetiti više vremena i truda. Javi što će reći.

👸36 (trombofilija)
    🤴36

Mallla
    19. Travanj 2022. 13:17

Amelie sretno, javi se ❤

url=https://lilypie.com]

Granger
    19. Travanj 2022. 14:12

Super zbog pregleda cure. 😍😍

👸36 (trombofilija)
    🤴36

• Tarry
    19. Travanj 2022. 15:45

Amelie koliko ti inace traju ciklusi? Na pocetku je jako tesko precizno mjerit... Ali ovo ti je prvi put na boljem uzvu kod privatnika, on ima najbolje aparate sigurno. Jesu li ti se prije poklapale mjere sa zadnjom mengom ono kak je uzv sam izracunao sto pise na slicicama u desnom kutu dolje? Jer meni je gin drzavni na nalaz znao napisat drugacije nego je mjereno na uzvu i reci sve je ok i onda kad dodem doma sluzim da je mjereno za dan manje, no kod privatnika je svaki put mjereno vise i znam da je tocnije pa me je brine.

Aries5
    19. Travanj 2022. 16:54

Cestitke na pregledima, bas mi je drago za curice 🥰 
    -
    Ja sam jos na pocetku rekla da je ogromna razlika izmedu privatnika i drzavnog ginekologa, privatnik ima lovu i moze si omoguciti dobru opremu, dnevno ima 5 pregleda po 400-600 kn dok socijalni ima opremu koju dobije i ima ju dok god postoje rezervni djelovi i uz to ima 25 pac dnevno nazalost tvoj soc gin se "ne stigne" posvetiti pacijentu kako spada. Moja dr ima 10 000 pac i kad je rekla da ne moze primati vise uveli su joj radnu 1 sub u mjesecu jer dom zdravlja ne zeli ni cuti da odbije pacijenticu zalosno ali njihova je logika bolje puno nezadovoljnih nego malo zadovoljnih 🤷‍♀️ 
    -
    Mislim da je velicina bebe do +/- tjedan dana normalna jer je vecina beba u pocetku jednake velicine (doslovno u mm) a kasnije raste nekim svojim tokom i mislim da se oko toga uopce me treba zamarati dok god su vrijednosti u nekim granicama normale i dok god napreduje. Ionako mjere velicinu do odredenog tjedna i nakon toga samo tezinu koju isto tako znaju promasiti i do cijele kile pa dodes na porod uvjerena da je beba 3500 pa bude ispod 3 ili oko 4 kg 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.