Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    20. Travanj 2022. 09:11

https://ibb.co/BGbfmLM
    Prošle godine moja cura 24tt. Slika je od dole 🤭

url=https://lilypie.com]

Ruli
    20. Travanj 2022. 09:54

Meni dr nije uopće htjela spol komentirati na zadnjem pregledu jer kaže da je prerano i velika je mogućnost pogreške.  Najranije da je OK oko 20og tjedna. Eto, mi ćemo saznati tek u 22.tjednu.  
    --
    Sretno cure na pregledima! Vidjet ćete svoje bebeee juhuhu

• Tarry
    20. Travanj 2022. 10:04

Sto se tice spola nama se na uzv isto bas nije vidjdlo ali je nifty rekao da je curica pa smo mirni vec neko vrijeme ne razmisljamo o tome :)
    Netko je vec gore spomenuo da ga je uznemirila tema na forunu kako je umrla beba u trbuhu u 20 i nekom tjednu. Mene je isto jako uznemirilo i ne mogu se opce smirit od kad sam to vidjela, razlog je bio upala plodovih ovoja(tak nesto), iskreno nisam prije znala ni da to postoji a sad sam se tako uplasila i citala sto moze bit uzrok. Citajuci o tome shvatila sam da to nije toliko rijetko pa mi nije jasno kako nisam znala za to. Ja povremeno osjetim svrbuckanja dolje ali nista strasno i papa je rađen u 10.tjednu sve je bilo ok, ali sad me svejedno strah. Koliko sam shvatila uzrok su i najobicnije upale uz bakterije i ostalo. Znate li nesto vise o tome?

Aries5
    20. Travanj 2022. 10:06

Sretno na pregledima curke 🥰
    -
    Imam pitanje vezano za tecajeve tj o potvrdama sa tecaja, dal one imaju rok trajanja? 
    Muz bi sad prosao rodin tecaj o porodu i iako nece biti sa mnom na samom porodu nego tek nakon kad se mazimo, pa me zanima oce radit problem u rodilistu ako ima potvrdu iz travnja-svibnja? 
    Makar vjerojatno ni nece traziti tu potvrdu jer nece sudjelovat u samom porodu

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Ruli
    20. Travanj 2022. 10:21

Tarry ja sam pisala da me uznemirilo. I stvarno je. Ja imam taj neki iscjedak žućkasti, ali bez mirisa i svraba ili peckanja i opet mi nije svejedno.
    Aries potvrde nemaju rok trajanja. Znam parove koji su išli s istom potvrdom na 3 poroda (znači nekoliko godina). 

• Tarry
    20. Travanj 2022. 11:13

Slazem se sa svime ali nekad si jednosravno ne mozemo pomoci. I istina je da se kod nas ofrlje rade pretrage, pogotovo ako je opce stanje i izv u redu. Meni recimo isto opce nisu rađeni brisevi, samo papa. Kako je vama? Razmisljam da urinokulturu napravim privatno barem jer je to rađeno na pocetku trudnoce i za bakterije je pisalo nesto koliko se sjecam.

Granger
    20. Travanj 2022. 11:22

Uf mene isto stresiraju takve priče...i također, po prirodi inače veliki realist u životu, sad sam skroz drugačija. Svaki dan nađem nešto što bi moglo proći krivo. Eto danas mi opet došli nalazi koagulograma i kao i uvijek nisu dobri pa sam danas još malo potonula jer bih tako htjela da sve bude dobro, a ne mogu napraviti ništa. No, onda opet dođe i neki dobar dan pa sve imam nekakve ružičaste naočale i budem skroz pozitivna. Vjerojatno je to normalno, ipak, kako moj muž kaže, uzgajamo čovjeka. Moram priznati da mi je i ovaj forum olakšanje, uvijek netko ima neku dobru i utješnu riječ, a i vidimo kako smo zapravo sve nekako slične... 
    Google stvarno izbjegavam za analizu simptoma, ali ga koristim za čitanje o stvarima za koje nisam čula. Recimo za BH kontrakcije sam prvu put čula tu na forumu i onda sam to detaljnije istražila. Ne znam, nekako pokušavam ići dan po dan, promjenu po promjenu i iskreno nisam se pretjerano unaprijed pripremala na sve što me čeka. 
    Planiram od idućeg tjedna ostati doma na bolovanju i mislim da mi taj višak vremena neće baš dobro sjesti. Vidjet ćemo.

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mallla
    20. Travanj 2022. 11:53

Hej, cure i ja sam vidjela tu temu i jeza me prošla. Ali realni dio mozga mi govori da na to ne mogu previše utjrcati i da radin sve u svojoj moći da budemo ok. Nekako nastojim pristupati pozitivno. Opet svaku od vas, misli, dvojbe, realna objašnjenja mogu potpisati jer sam ih prošla u pojedinim fazama svojih trudnoća i ove sada. U tome svemu me veseli i umiruje kada osjetim da me bebuška bubnila. Nastojim se štediti, ovaj put sam malo pametnija s tim. Natjeram se vjerovati svom tijelu i uzdati se u dobro a ako me ipak zapadne loše tada ću o tome misliti i nositi se. Ne dopuštam sebi baš strujati mislima, ali razumijem to strujanje i povremenu nemogućnost kontroliranja takvih misli.

url=https://lilypie.com]

• Tarry
    20. Travanj 2022. 12:30

Granger isto tako ovo mi je sigurno mjesto gdje smo svi na istom i gdje me razumijete! Zao mi je sro ti nalazi nisu idealni, nazalost nekad na nesto ne mozemo utjecati ali ne znaci da je sve sto nije u parametrima toliko nuzno lose..
    Sto se tice mog trenutnog straha, sad si razmisljam privatnik kod kojeg sam se prebacila me opce ne pregledava vaginalno, samo uzv preko trbuha. Kako bi opce mogao onda vidjeti jesam ti otvorena i ostalo ako ne pregledava? Pregledavaju li vas svaki put vaginalno?
    I ti brisevi me muce koje nisam radila godinu dana, jer je na papi prije 2 mjeseca sve bilo ok. Trebaju li se brisevi ipak napraviti u trudnoci?

Ruli
    20. Travanj 2022. 13:11

Mallla

Hej, cure i ja sam vidjela tu temu i jeza me prošla. Ali realni dio mozga mi govori da na to ne mogu previše utjrcati i da radin sve u svojoj moći da budemo ok. Nekako nastojim pristupati pozitivno. Opet svaku od vas, misli, dvojbe, realna objašnjenja mogu potpisati jer sam ih prošla u pojedinim fazama svojih trudnoća i ove sada. U tome svemu me veseli i umiruje kada osjetim da me bebuška bubnila. Nastojim se štediti, ovaj put sam malo pametnija s tim. Natjeram se vjerovati svom tijelu i uzdati se u dobro a ako me ipak zapadne loše tada ću o tome misliti i nositi se. Ne dopuštam sebi baš strujati mislima, ali razumijem to strujanje i povremenu nemogućnost kontroliranja takvih misli.

Potpisujem. 
    Od kad me beba počela lupkati, puno mi je lakše. 
    --
    E a sad jedno glupo pitanje. Da li i vi (kao i ja) imate dane kad se osjećate kao kit, i dane kad se osjećate fit?  Ja se danas npr osjećam fit, a jučer sam si bila kit i to onaj najveći 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.