Slazem se s vama….i moj "veliki" decko jos samnom spava u krevetu i penje se po meni kad god ima priliku, ali nisam ni ja spremna odvajati ga, niti to zelim.
Obavili smo prvi pregled danas! Sve je savršeno, srceko kuca, vidi se tijelo, rucice, nozice, ma prava mala bebica 🥰❤️ presretna sam!
Cestitam ❤️ koje veselje, jedva cekam izvjestaje prvih Uzv😍😍😍😍 znaci ti jesi 7+5 🎉🎉🎉🎉🎉
Princess_Mimi čestitam na odličnom pregledu 🎊🎉
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Ja isto imam omni 360. Ali on se nikako nije htio nositi u tome..pokusali smo apsolutno sve..nema sanse.
PrincessMimi čestitke na urednom pregledu. Neka tako i ostane!
Joj curee..poceli su prvi preglediii..ne vjerujem jos uvijek.
Princes čestitam na dobrom pregledu 👍💪❤ bravooo, sad cemo sve za tobom!
Ova moja trudnoća nije planirana l, pravo iznenađenje. Za prve dvije smo se dobro potrudili i sad smo računali da se nama to ne može dogodit, ah kako smo se prevarili!
Ja se nadam da cu novu bebu moc nositi jer ova sada ne voli nikako, a kad aw rodila bilo je ljeto i jako vruce tako da nošenje nije imalo šanse. A imam elastičnu maramu, calin blu maramu od gaze i bazingu. Uglavnom sad mi valja preživjeti ova 4mj mučnina, umora, pospanosti i bezvoljnosti!
url=https://lilypie.com]
Cure koji su vam simptomi? Jel se osjecate trudno imam osjecaj da sanjam😂Drugo djete,s prvim sam imala odma neke simptome sad nista.S prvim sam imala mucnine koje su mi pomogle da smrsavim 20 kila😂😂Nadam se da cu i u ovoj jer sam zatrudila s punoooo😂
Pozdrav drage trudnice!!!😊
Prodajem Baby Watcher MAS s gelom ako je tko zainteresiran.
Mozete mi se javiti na mail josipa.rogic@yahoo.com.
Cijena je 320 kn. Ja sam iz okolice Splita.
Lijep pozdrav i laku trudnoću vam želim!
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Cure koji su vam simptomi? Jel se osjecate trudno imam osjecaj da sanjam😂Drugo djete,s prvim sam imala odma neke simptome sad nista.S prvim sam imala mucnine koje su mi pomogle da smrsavim 20 kila😂😂Nadam se da cu i u ovoj jer sam zatrudila s punoooo😂
Ja isto nista od simptoma..uopce se ne osjecam trudno.. 😄 u prvoj sam bas imala simptome pocevsi od bolnih grudi,do zatezanja u maternici kao da cu dobiti svaki cas..pa od 6tog tjedna uzasne mucnine.. al bome dobro si izgubila kg zbog mucnina. Ja sam izgubila 5 kg zbof povracanja
Hvala svima na čestitkama ❤️
Po uzv sam 8+0 ali nije korigiran termin jer kazu da se tolerira do 5 dana +, -
Termin je 22.8. sto je tjedan dana prije prvorođenca 😂🎉
Pozdrav drage trudnice!!!😊
ProdajemBabyWatcherMAS s gelom ako je tko zainteresiran.
Mozete mi se javiti na mail josipa.rogic@yahoo.com.
Cijena je 320 kn. Ja sam iz okolice Splita.
Lijep pozdrav i laku trudnoću vam želim!
Meni ne treba jer ga imam, ali u prvoj trudnoći mi je baby watcher bio spas!
Hvala svima na čestitkama ❤️
Po uzv sam 8+0 ali nije korigiran termin jer kazu da se tolerira do 5 dana +, -
Termin je 22.8. sto je tjedan dana prije prvorođenca 😂🎉
Amejj dvije ljetne bebice 🥰 baš ste dobro istempirali hehe. Možda budu i na isti dan. Moja frendica je rodila oba sina u razmaku od 5 g 26. 5 haha. Al nije bio isti termin drugi je trebao biti 10.6 i pozurio 🙂
Vjerojatno nece biti isti dan jer cu na carski, pa pretpostavljam da bude i veca razlika. Ali slaviti Ce sigurno skupa 😂🎉🎉🎉🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji