Idem ujutro vaditi hormone štitnjače i prije vađenja ne pijem terapiju.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Ruli jesi bila na pregledu?
.
Također kad vadim hormone, to jutro ne popijem lijek
Evo me s pregleda! Bila je neka doktorica na zamjeni, tako da me samo na brzinu pregledala i uzela briseve. Beba je dobro, odgovara tjednima, srce kuca 💗
Idem drugi tjedan privatno na mini anomaly i probir.
Drage cure,
Čitam vas od siječnja kad sam vidjela plusić i drago mi je da dijelite iskustva jer sam se puno puta umirila čitajući vaše komentare.
Sad sam u 15.tjednu trudnoće po UZV. Inače sam sklona upalama rodnice i od sredine veljače imam žućkasti iscjedak bez mirisa i ostalih simptoma infekcije. Zvala sam doktoricu i rekla mi je da uzmem acidosalus vaginalete koje su prirodne ako osjetim nelagodu. Jednu turu sam odradila i nije bilo promjene, pa sam uzela da je to jednostavno takav iscjedak i ok.1.3.sam bila na pregledu i kaže doktorica da se njoj čini ok iscjedak, al da papa test još nije gotov. I jučer ujutro mi je krenuo svrbež i navečer sam opet krenula s acidosalusom i danas me cijeli dan svrbi i peče. Doktoricu nisam uspjela dobiti, al mi je plan otići sutra k njoj u popodnevnu smjenu da vidim jel su dosta te vaginalete. Dok nisam bila trudna uzela bi Canesten 3 s aplikatorom i smirilo bi mi se odmah. Ovo se nije smirilo pa sam sad zabrinuta. Jel ok da pričekam do sutra popodne il' postoji neki telefon koji mogu nazvati? Uzela sam i lactogyn za oralnu upotrebu pa sam danas popila 2.
Juhuuu Ruli, bas mi je drago da je sve ok! 💕
Vidis da nije beba manja! Onda nas za iduci tjedan vec ima 3 koje idemo na mini anomaly/probir. Javljat cemo se!
Berry, ja sam na pocetku trudnoce imala pojacan zuti iscjedak i svrbez koje mi je u 3 dana rijesio Geonistin. To mi je prepisao ginekolog, ne znam jel moze bez recepta, vjerojatno ne. Mislim da nije to nikakav previse hitan slucaj da ne pricekas do sutra popodne. Sretno i javi se!
Super Ruli! 🙌🏼
Ja zadnjih dana imam bas problema s hemicima a imala sam ih dosta i prije. Napokon sam imala nsko mirno razdoblje i sad opet. Bol pri nuzdi, cak malo krvi.. znate li koje proizvode smijemo koristiti za hemice? Ako je neka pitala ginekologa? Ja nisam pitala jer nekak uvijek nabrzinu i to mi u tom trenu bude nebitno a sad kad imam problema mi je koma.
Ruli drago mi je da je sve ok a žao što je bio brzinski pregled.
Tarry ja ti koristim hemomax kremicu, gospino ulje ili čak običan vazelin i poradim na probavi. A imam često probleme te vrste. Možeš u ljekarnoj pitati što smiješ. Meni te kremice ostalo od poroda pa sam je mazala iako nisam gledala može li se u trudnoći.
url=https://lilypie.com]
Ima jedna dobra stvar za to, ali ne znam da li toga ima negdje za kupiti osim u kataloskoj prodaji.. od Justa, krema od cajevca i ulje od cajevca (ulje se moze naci u prodaji, ali bitna je krema). Sa kremom se namaze izvana, te sa na dnevni ulozak nakapa par kapi ulja i stavi preko noci. Provjereno lijeci i hemice i gljivice i upale.
Smije se čajevac koristiti u trudnoći?
Sortiraj odgovore
Najstariji