Slazem se da porod bi mogao i trebao imati babice koje se humanije odnose prema rodiljama,i da rodiliste nije mjesto za pljuvanje po zenama i biti bezobrazan nego za podrsku i pomoc,pogotovo ako je prvi porod i neznas sto te ceka i uplasen si jos vise...ja sam samo htjela rec da isto tako ima rodilja koje su bezobrazne do sestra i traze nemoguce,jer naravno svakakvih karaktera ima..ja sam osobno bila dosta informirana o porodu,ali moj jedini zahtjev je bila epiduralna jer je moja sestra imala traumatican porod,gdje na kraju je bila onesvjecena od bolova i babica joj sjela na trbuh skoro da beba izadje,a moja druga sestra je skoro izgubila bebu zbog nemara babica i doktora,bila sama cijelo vrijeme i sva sreca da je vidjela sama na ctgu da su otkucaji bebe jako losi i brzo digla doktore na noge...zato je meni najvaznije kako osoba odradjuje svoj posao na kraju dana..
Sto se tice robe,ja srecom imam trudnicke tajice i hlace od prve trudnoce pa me to spasava..isto sam gledala lelosizali cula dosta negativnih stvari na kraju 🤷
👨👩👦
🚴 5g
Hipotireoza- Eutirox
missed ab. 12/20 10TT
missed ab. 4/21 8TT
12/21 ➕
Inhixa 💉
1/22 imamo♥️🌈
Qualified® 90 ✔️ 💙
Ja imam masu trudničkih tajici od prošle trudnoće tako da sam s tim ok, ali bi htjela par kratkih trudničkih hlačica za ljeto, to ću vjerojatno u H&M uzeti.. ali za to ima vremena :)
--
Danas imam pregled! jedva čekam vidjeti svoju malu buhtlicu! Ali me dosta brine ta moja cista na jajniku koja je velika i strah me da nije još narasla..
Enivej, javim kako je prošlo
--
Da se ne ureknem (OPET), jučer nisam imala uopće mučnine! Konačno!
Ja imam masu trudničkih tajici od prošle trudnoće tako da sam s tim ok, ali bi htjela par kratkih trudničkih hlačica za ljeto, to ću vjerojatno u H&M uzeti.. ali za to ima vremena :)
–
Danas imam pregled! jedva čekam vidjeti svoju malu buhtlicu! Ali me dosta brine ta moja cista na jajniku koja je velika i strah me da nije još narasla..
Enivej, javim kako je prošlo
–
Da se ne ureknem (OPET), jučer nisam imala uopće mučnine! Konačno!
Sretno danas 😊🙏
Drage cure, imam pitanje vezano za kombinirani test...ginekolog me poslao na kombinirani test (3.500,00 kn), a kolegica s posla mi kaže da mogu dobit to besplatno preko hzzo-a...zna li netko o čemu se radi? radi li se o istim testovima?
Drage cure, imam pitanje vezano za kombinirani test…ginekolog me poslao na kombinirani test (3.500,00 kn), a kolegica s posla mi kaže da mogu dobit to besplatno preko hzzo-a…zna li netko o čemu se radi? radi li se o istim testovima?
Prvi put čujem da se kombinirani test plaća - ide se preko uputnice. Gin napravi UZV + vađenje krvi.
Plaćaju se samo NIPT testovi (nifty, panorama..:)
Cure ja dns imam lagane bolove povremeno u jajnicima, pogotovo tipa u trenutku sjedanja i to i u sredini malo osjetim bas kao maternica. do sada nisam skoro nista osjetila odnosno danima nista pa mozda na tren nesto lagano.. sad sam 15.tj i koji dan. Imate li sto slicno?
Jedino ako vadis hormone stitnjace onda ne popijes lijek na sve ostalo nema utjecaj
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji