Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missmama91
    16. Ožujak 2022. 07:39

Slazem se da porod bi mogao i trebao imati babice koje se humanije odnose prema rodiljama,i da rodiliste nije mjesto za pljuvanje po zenama i biti bezobrazan nego za podrsku i pomoc,pogotovo ako je prvi porod i neznas sto te ceka i uplasen si jos vise...ja sam samo htjela rec da isto tako ima rodilja koje su bezobrazne do sestra i traze nemoguce,jer naravno svakakvih karaktera ima..ja sam osobno bila dosta informirana o porodu,ali moj jedini zahtjev je bila epiduralna jer je moja sestra imala traumatican porod,gdje na kraju je bila onesvjecena od bolova i babica joj sjela na trbuh skoro da beba izadje,a moja druga sestra je skoro izgubila bebu zbog nemara babica i doktora,bila sama cijelo vrijeme i sva sreca da je vidjela sama na ctgu da su otkucaji bebe jako losi i brzo digla doktore na noge...zato je meni najvaznije kako osoba odradjuje svoj posao na kraju dana..
    Sto se tice robe,ja srecom imam trudnicke tajice i hlace od prve trudnoce pa me to spasava..isto sam gledala lelosizali cula dosta negativnih stvari na kraju 🤷

👨‍👩‍👦
    🚴 5g
    Hipotireoza- Eutirox
    missed ab. 12/20 10TT
    missed ab. 4/21 8TT
    12/21 ➕
    Inhixa 💉
    1/22 imamo♥️🌈
    Qualified® 90 ✔️ 💙

Ruli
    16. Ožujak 2022. 09:28

Ja imam masu trudničkih tajici od prošle trudnoće tako da sam s tim ok, ali bi htjela par kratkih trudničkih hlačica za ljeto, to ću vjerojatno u H&M uzeti.. ali za to ima vremena :)
    --
    Danas imam pregled! jedva čekam vidjeti svoju malu buhtlicu! Ali me dosta brine ta moja cista na jajniku koja je velika i strah me da nije još narasla.. 
    Enivej, javim kako je prošlo 
    --
    Da se ne ureknem (OPET), jučer nisam imala uopće mučnine! Konačno!

Princess_Mimi
    16. Ožujak 2022. 09:37

Ruli

Ja imam masu trudničkih tajici od prošle trudnoće tako da sam s tim ok, ali bi htjela par kratkih trudničkih hlačica za ljeto, to ću vjerojatno u H&M uzeti.. ali za to ima vremena :)

Danas imam pregled! jedva čekam vidjeti svoju malu buhtlicu! Ali me dosta brine ta moja cista na jajniku koja je velika i strah me da nije još narasla..
    Enivej, javim kako je prošlo

Da se ne ureknem (OPET), jučer nisam imala uopće mučnine! Konačno!

Sretno danas 😊🙏

• Kifla
    16. Ožujak 2022. 09:44

Drage cure, imam pitanje vezano za kombinirani test...ginekolog me poslao na kombinirani test (3.500,00 kn), a kolegica s posla mi kaže da mogu dobit to besplatno preko hzzo-a...zna li netko o čemu se radi? radi li se o istim testovima?

Ruli
    16. Ožujak 2022. 09:47

Kifla

Drage cure, imam pitanje vezano za kombinirani test…ginekolog me poslao na kombinirani test (3.500,00 kn), a kolegica s posla mi kaže da mogu dobit to besplatno preko hzzo-a…zna li netko o čemu se radi? radi li se o istim testovima?

Prvi put čujem da se kombinirani test plaća - ide se preko uputnice. Gin napravi UZV + vađenje krvi. 
    Plaćaju se samo NIPT testovi (nifty, panorama..:)

• Tarry
    16. Ožujak 2022. 09:58

Cure ja dns imam lagane bolove povremeno u jajnicima, pogotovo tipa u trenutku sjedanja i to i u sredini malo osjetim bas kao maternica. do sada nisam skoro nista osjetila odnosno danima nista pa mozda na tren nesto lagano.. sad sam 15.tj i koji dan. Imate li sto slicno?

• Kokoloo
    16. Ožujak 2022. 10:43

Ruli sretno danas i odma javljaj 💕

• .mila
    16. Ožujak 2022. 11:04

Sretno Ruli 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• Tarry
    16. Ožujak 2022. 11:23

Ruli sretno i javi! 😃

Aries5
    16. Ožujak 2022. 17:43

Jedino ako vadis hormone stitnjace onda ne popijes lijek na sve ostalo nema utjecaj

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.