Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    15. Ožujak 2022. 16:35

Ja sam zasad kupila trudnicke traperice i tajice, jer sam prestala nosit trenitke (pocele me stezat u trbuhu jako) cekam da jos malo zatopli i uskacem u haljine do kraja 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    15. Ožujak 2022. 16:55

Držimo palčeve za tatu 💪
    Nitko nije rekao da je sistem veza dobar i super, to želim naglasiti! Ima i dobrih iskustava bez veze al malo i zastrašujuća je činjenica kako gotovo pola žena završi na hitnom carskom, možda sam luda al nije mi to ok, od moje plaće fina svota ide zdravstvu. A ovo što pričamo o rodilištu sam doživila na pedijatriji, pa kad su moji doma vidili šta se zbiva i kako sam ja "jadna" povukli su vezu....to popodne sve što nije moglo biti riješeno odjednom je riješeno. Zvonkobonko želim ti ružičaste naočale dok god je moguće  da ih bikad ne moraš skinuti 😁

url=https://lilypie.com]

Mallla
    15. Ožujak 2022. 16:56

Tema roba...do ljeta ću se u plahtu motat 😁🤣

Granger
    15. Ožujak 2022. 18:01

Joj, ja cijelo popodne čitam komentare o bolnicama, porodu i tretmanu... Meni je to strašno slušati i to stvarno. Zapravo sam čula već te loše priče, ali sam se nekako nadala da se to malo promijenilo nakon što se dosta tih loših priča provuklo po medijima. Ja sam planirala svakako imati pratnju ako će biti moguće pa nekako mislim da je tako lakše. Ali slažem se da bi ljudskosti i empatije trebalo biti u svakom poslu i svakj struci, a posebno medicini.
    A što se tiče odjeće, hlače sam prebacila na kopčanje gumicom pa se još provlačim, ali sam kupila Lelosi tajice i toplo ih preporučam. Nosive su i bez trudnoće i izgledaju top, a materijal je toliko mekan i rastezljiv da mislim da ću ih bez problema nosit do ljeta. Sviđa mi se ideja da će mi biti iskoristive i poslije. Uzela sam doduše i jedne u većoj veličini čisto za kasnije da se nađe ako bude trebalo. Za ljeto ću morati skroz obnoviti garderobu jer ne vjerujem da će mi išta pasati, ali to planiram kupiti par haljina i gotovo. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Kokoloo
    15. Ožujak 2022. 18:06

E vidis Granger, bas sam gledala te Lelosi jer mi non stop iskacu neke reklame i cine mi se top!
    A onda sam isla na Zenski Recenziraj i vidila previse losih recenzija da se brzo raskesaju i da se mucice i dlake lijepe na njih ko na magnet pa sam odustala od kupnje. Ti nemas tih problema? Koliko dugo ih imas sad?

Princess_Mimi
    15. Ožujak 2022. 19:19

Zakasnila sam na temu ali samo želim reći da žene koje pišu u dramatiziranju i spa tretmanima, nisu doživjele daib se tretira loše i neljudski.
    Evo ja sam skupa s mužem ovog puta odlučila izdvojiti pozamasnu svotu novca kako bih rodila normalno i u uvjetima u kojima vi svaka žena trebala roditi.
    Prvo dijete sam rodila na sv duhu. Ležala sam na patologiji trudnoće mjesec dana i stvarno su si bili korektni. Ali babinjace... Neću pisati detalje da se ne uzrujavam bez potrebe ali tako odvratno ponašanje sestara ne bih poželjela nikome. Nakon generalne anestezije bude me u hodniku, golu, navlače mi spavaćicu preko glave i Direkt u sobu. Intenzivnu nisam ni vidjela. Dižem se sama uz komentare da ako padnem neće me nitko "skupljati" po podu. Ne žele mi dodati uloške iz kofera i deru se da što sam toliko prokrvarila po plahti.
    Eto to je samo maaaali dijelic. Srecom pa sam brzo puštena doma.
    .
    Ono što želim reći je da je jako ružno i bezobzirno komentirati da je normalan način poroda "spa tretman".
    Upravo radi takvih žena i komentara nikad nećemo doseći jednak i dostojanstven tretman u svim rodilištima.

Princess_Mimi
    15. Ožujak 2022. 19:23

I sad tek vidim koliko grešaka imam u prošlom postu 😂 To vam je kad pišete iznervirani 🤷🏻‍♀️😂

Mallla
    15. Ožujak 2022. 19:36

Princess_Mimi

I sad tek vidim koliko grešaka imam u prošlom postu 😂 To vam je kad pišete iznervirani 🤷🏻‍♀️😂

Ne nerviraj se ne treba ti to. S takvim iskustvom bi i ja ako treba kredit digla i išla na humman porod. A ne šta si ti sad ode došla. Moja iskustva su vrlo ugodna ali ne mogu zatvorit oči na one kojima nije.

Granger
    15. Ožujak 2022. 19:46

Kokoloo

E vidis Granger, bas sam gledala te Lelosi jer mi non stop iskacu neke reklame i cine mi se top!
    A onda sam isla na Zenski Recenziraj i vidila previse losih recenzija da se brzo raskesaju i da se mucice i dlake lijepe na njih ko na magnet pa sam odustala od kupnje. Ti nemas tih problema? Koliko dugo ih imas sad?

Imam ih već neko vrijeme. Važno je samo kako ima33 kaže prati ih prema uputama. Dakle nikako ne prekoračiti temperaturu. Jedino se na crnim tajicama sve vidi, ali Bože dragi i na crnu majicu mi se hvataju raznorazne mucice. Moje se za sad nisu pohabale, vjerujem da hoće s vremenom, ali opet, kao i sve ostalo što se puno pere i nosi. Ja sam prve dobila na poklon i nisam vjerovala u te priče kako su super. I onda sam ih prvi put obukla... Sad sam baš zbog trudnoće naručila još 3 komada (uzela na akciji 3 za 2) jer uopće ne stežu. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36

Granger
    15. Ožujak 2022. 19:47

Princess_Mimi

Zakasnila sam na temu ali samo želim reći da žene koje pišu u dramatiziranju i spa tretmanima, nisu doživjele daib se tretira loše i neljudski.
    Evo ja sam skupa s mužem ovog puta odlučila izdvojiti pozamasnu svotu novca kako bih rodila normalno i u uvjetima u kojima vi svaka žena trebala roditi.
    Prvo dijete sam rodila na sv duhu. Ležala sam na patologiji trudnoće mjesec dana i stvarno su si bili korektni. Ali babinjace… Neću pisati detalje da se ne uzrujavam bez potrebe ali tako odvratno ponašanje sestara ne bih poželjela nikome. Nakon generalne anestezije bude me u hodniku, golu, navlače mi spavaćicu preko glave i Direkt u sobu. Intenzivnu nisam ni vidjela. Dižem se sama uz komentare da ako padnem neće me nitko "skupljati" po podu. Ne žele mi dodati uloške iz kofera i deru se da što sam toliko prokrvarila po plahti.
    Eto to je samo maaaali dijelic. Srecom pa sam brzo puštena doma.
    .
    Ono što želim reći je da je jako ružno i bezobzirno komentirati da je normalan način poroda "spa tretman".
    Upravo radi takvih žena i komentara nikad nećemo doseći jednak i dostojanstven tretman u svim rodilištima.

Ja na ovo mogu reći samo strašno. Jako mi je žao što si morala to proći...želim ti najljepši drugi porod na svijetu.

👸36 (trombofilija)
    🤴36

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.