🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamoMalo
    12. Srpanj 2022. 21:17

Samo napomena, AD se ne kuha jer onda pobijes sve vitamine, minerale i probiotike. Mislim, nece nista biti, ali racunaj da je sve mrtvo unutra 

SamoMalo
    12. Srpanj 2022. 21:18

buhtlica34

SamoMalo

buhtlica34

SamoMalo

Ne pratim kolko pije iskreno.. dam na casu nakon krutog obroka i tu i tamo kroz dan ponudi. U setnji i tako.
    Nego, cure iz zg koje idu u vrtic, kakvo je stanje? Mi na kraju placamo privatni od 1.09 cuvanje mjesta, ako ne upadnemo u gradski u 10mj

Mi idemo kod časnih. Krenut će sa godinu dana, neću ni tražiti gradski. Ja pripadam doduše pod Sv nedjelju, ali i kod nas je koma, čini mi se oko 200 djece da je ostalo neupisano

Bas je ludnica s vrticima ove godine po svim gradovima. Starijeg sam u zg upisala bez problema prije 4 godine a roden je u 1. Mjesecu. Ove godine nema sanse bas za ovog rodenog u desetom. Nisu normalni

Da, ja sam bila u totalnoj panici oko vrtića, uzasan mi je stres to stvaralo, jer znala sam sa u ovaj gradski neće upasti..
    Doslovno sam skakala po kući od sreće kad sam je vidila na popisu kod časnih, i onda sam ih još zvala da. Mi potvrde 😂😂
    Ček, koja ti je druga opcija osim upisa u 10.mjesecu?
    Btw, ovaj gore recept mi zvuči fenomenalni, to ću probati odmah sutra 🙈

Ma privatni sam vec upisala. I placam od 1.09., planira krenuti oko 15.10. Tad cu valjda znat jesam gradski dobila ali ne nadam se puno. Mislim, nije mj bitno, samo da su tete dobre 

Mateja32
    13. Srpanj 2022. 11:27

Jutro,kakve boje vase bebe imaju stolicu? Teo inace sisa i papa voce,povrce,meso pilece,zitarice.Probijaju mu donje dvojke,i jučer i danas je imao kasastu svjetlo žutu kakicu.Inace bude tamnija ,ovih dana je odbijao cvrst obrok,visw je na siki vjerojatno zbog zubica.

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• buhtlica34
    13. Srpanj 2022. 11:34

Mateja32

Jutro,kakve boje vase bebe imaju stolicu? Teo inace sisa i papa voce,povrce,meso pilece,zitarice.Probijaju mu donje dvojke,i jučer i danas je imao kasastu svjetlo žutu kakicu.Inace bude tamnija ,ovih dana je odbijao cvrst obrok,visw je na siki vjerojatno zbog zubica.

Znala ti je i Mila meni tako imati kad su joj nicali zubi. Isto je malo slabije jela krutu hranu. To je sve ok ne brini

Mateja32
    13. Srpanj 2022. 16:40

Evo stigao nalaz,Teo je alergican na kravlje mlijeko, beljanak, Kikiriki,soju, bakalar i psenicno brasno..Jede vec duze vrijeme bio hipp žitarice,koje mu mogu uzeti da ne sadrži psenicu?

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

SamoMalo
    13. Srpanj 2022. 16:55

Koristi obicne zitarice. Ja koristim zobene ili razene pahuljice najcesce, imas one gepuft verzije tipa proso ili riza, ko kuglice pahuljice. Zobene i razene prelijem s kipucom vodom da omeksaju par minuta. A ove napuhnute samo umjesam. Koristim i pirov griz. To su ove brze sta su kao za dorucak kaj ne zahtjevaju kuhanje, ako na to mislis

• LianeC
    13. Srpanj 2022. 18:34

Ja koristim amarant tu gepuft verziju, samo se umjesa, proso jos imam za kuhati pa nisam otvarala proso pahuljice ali imam i to, rizin griz i naravno palentu

Borna <3

Mateja32
    13. Srpanj 2022. 19:24

LianeC

Ja koristim amarant tu gepuft verziju, samo se umjesa, proso jos imam za kuhati pa nisam otvarala proso pahuljice ali imam i to, rizin griz i naravno palentu

Gdje ima ta verzija za kupiti,kako izgleda? Nije mi jasno kako ja smijem jesti sve to a on sisa,kad sam pitala doktoricu, rekla je moj organizam to preradi 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

• buhtlica34
    13. Srpanj 2022. 22:08

Mateja32

LianeC

Gdje ima ta verzija za kupiti,kako izgleda? Nije mi jasno kako ja smijem jesti sve to a on sisa,kad sam pitala doktoricu, rekla je moj organizam to preradi

Imaš to sve u dm-u kupiti, ja sam tamo kupila. Oni baš imaju veliki izbor tih žitarica, i ovih koje moraš kuhati i ovih gepuft, već gotovih koje samo umjesaš

Sanjarka88
    13. Srpanj 2022. 23:01

Sanjalice a to je ok onda, 3 boce po 235ml 👍🏻

Inače
    Mi smo počeli brbljat 😍❤️🥳🥳🥳🥳🥳
    Konačno 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.