Samo napomena, AD se ne kuha jer onda pobijes sve vitamine, minerale i probiotike. Mislim, nece nista biti, ali racunaj da je sve mrtvo unutra
Ne pratim kolko pije iskreno.. dam na casu nakon krutog obroka i tu i tamo kroz dan ponudi. U setnji i tako.
Nego, cure iz zg koje idu u vrtic, kakvo je stanje? Mi na kraju placamo privatni od 1.09 cuvanje mjesta, ako ne upadnemo u gradski u 10mj
Mi idemo kod časnih. Krenut će sa godinu dana, neću ni tražiti gradski. Ja pripadam doduše pod Sv nedjelju, ali i kod nas je koma, čini mi se oko 200 djece da je ostalo neupisano
Bas je ludnica s vrticima ove godine po svim gradovima. Starijeg sam u zg upisala bez problema prije 4 godine a roden je u 1. Mjesecu. Ove godine nema sanse bas za ovog rodenog u desetom. Nisu normalni
Da, ja sam bila u totalnoj panici oko vrtića, uzasan mi je stres to stvaralo, jer znala sam sa u ovaj gradski neće upasti..
Doslovno sam skakala po kući od sreće kad sam je vidila na popisu kod časnih, i onda sam ih još zvala da. Mi potvrde 😂😂
Ček, koja ti je druga opcija osim upisa u 10.mjesecu?
Btw, ovaj gore recept mi zvuči fenomenalni, to ću probati odmah sutra 🙈
Ma privatni sam vec upisala. I placam od 1.09., planira krenuti oko 15.10. Tad cu valjda znat jesam gradski dobila ali ne nadam se puno. Mislim, nije mj bitno, samo da su tete dobre
Jutro,kakve boje vase bebe imaju stolicu? Teo inace sisa i papa voce,povrce,meso pilece,zitarice.Probijaju mu donje dvojke,i jučer i danas je imao kasastu svjetlo žutu kakicu.Inace bude tamnija ,ovih dana je odbijao cvrst obrok,visw je na siki vjerojatno zbog zubica.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutro,kakve boje vase bebe imaju stolicu? Teo inace sisa i papa voce,povrce,meso pilece,zitarice.Probijaju mu donje dvojke,i jučer i danas je imao kasastu svjetlo žutu kakicu.Inace bude tamnija ,ovih dana je odbijao cvrst obrok,visw je na siki vjerojatno zbog zubica.
Znala ti je i Mila meni tako imati kad su joj nicali zubi. Isto je malo slabije jela krutu hranu. To je sve ok ne brini
Evo stigao nalaz,Teo je alergican na kravlje mlijeko, beljanak, Kikiriki,soju, bakalar i psenicno brasno..Jede vec duze vrijeme bio hipp žitarice,koje mu mogu uzeti da ne sadrži psenicu?
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
Koristi obicne zitarice. Ja koristim zobene ili razene pahuljice najcesce, imas one gepuft verzije tipa proso ili riza, ko kuglice pahuljice. Zobene i razene prelijem s kipucom vodom da omeksaju par minuta. A ove napuhnute samo umjesam. Koristim i pirov griz. To su ove brze sta su kao za dorucak kaj ne zahtjevaju kuhanje, ako na to mislis
Ja koristim amarant tu gepuft verziju, samo se umjesa, proso jos imam za kuhati pa nisam otvarala proso pahuljice ali imam i to, rizin griz i naravno palentu
Borna <3
Ja koristim amarant tu gepuft verziju, samo se umjesa, proso jos imam za kuhati pa nisam otvarala proso pahuljice ali imam i to, rizin griz i naravno palentu
Gdje ima ta verzija za kupiti,kako izgleda? Nije mi jasno kako ja smijem jesti sve to a on sisa,kad sam pitala doktoricu, rekla je moj organizam to preradi
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
Gdje ima ta verzija za kupiti,kako izgleda? Nije mi jasno kako ja smijem jesti sve to a on sisa,kad sam pitala doktoricu, rekla je moj organizam to preradi
Imaš to sve u dm-u kupiti, ja sam tamo kupila. Oni baš imaju veliki izbor tih žitarica, i ovih koje moraš kuhati i ovih gepuft, već gotovih koje samo umjesaš
Sanjalice a to je ok onda, 3 boce po 235ml 👍🏻
Inače
Mi smo počeli brbljat 😍❤️🥳🥳🥳🥳🥳
Konačno 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji